Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Åland

si-moda-aland-2016-1si-moda-aland-2016-3si-moda-aland-2016-2si-moda-aland-2016-5si-moda-aland-2016-4Awardsien täyteisten viikonloppujen jälkeen tuli olo, että nyt tarvittaisiin jotain ihan muuta. Vaikka loppuviikolle olisi ollut tarjolla paljon erilaista ohjelmaa Helsingissä, minä päätin pakata kamat kasaan ja jatkaa matkaani Turkuun. Siellä tapasin 40 hengen seurueemme, jonka kanssa matka jatkui laivalla Maarianhaminaan ja tarkemmin sanottuna HavsVidden hotelliin 60-vuotisjuhliin. Saavuimme perille yöllä ja ainoa mitä siinä pimeydessä ymmärsin oli se, että meri kohisi lähellä.

Aamulla, kun avasin makuuhuoneen verhot, tajusin miten upeaan paikkaan olimme tulleet. Näkymä suoraan sängystä oli mieletön. Jylhillä rantakallioilla kohosi vierekkäin mahtavia taloja, joista kaikista oli esteetön näkymä merelle. Tällaisen näkymän haluan vielä joskus omaan kotiini!

Eilen oli virallinen juhlaillallinen, jonka jälkeen olisi tosin ollut mahdollista jäädä vielä juhlimaan, mutta minua sekä miniä kutsui pehmoinen hotellisänky. Nyt on aika kasata taas tavarat ja lähteä kohti kotia. Oli ihanan erilainen viikonloppu! Kiitos vaan meidän perhetutuille tämän järjestämisestä ♥

2 comments
3 likes
Prev post: The gold dressNext post: Get the gala look x2

Related posts

Comments

 • Lii L

  October 23, 2016 at 13:11
  Reply

  Mahtavat näkymät!! :)

  • Kaisa
   to Lii L

   October 24, 2016 at 17:12
   Reply

   Tuo oli niin hieno paikka ettei järkeä! Pakko mennä kesällä uudestaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *