Tietoa mainostajalle ›

Ananasveneitä jälkiruoaksi

Tässä yksi tämän kesän lempparijälkiruuista tai oikeastaan myös väli- ja aamupaloista. Aamuisin harvemmin koristelen ananasvenettä kinuskilla tai suklaalla, mutta kastikkeiden kanssa tästä saa loihdittua tosi kivan ja helpon jälkiruoan esimerkiksi grillijuhliin. Suurin työ tässä on kaivertaa ananaksen puolikkaat, mutta tekniikan opittua sekin menee yhdessä hujauksessa. Veneet voi tehdä valmiiksi jääkaappiin odottamaan, mutta kannattaa laittaa niiden alle joku lautanen, sillä ne tuppaavat valuttamaan aika paljon nestettä. Täytteistä riippuen kannattaa myös huomioida hedelmien tummuminen, jota voi toki sitruunamehulla hieman ehkäistä.

Ananasveneet (2-4 hengelle)

1 iso ja kypsä ananas / vesimelonia / mansikoita / (kinuskikastiketta/sulatettua suklaata)

Puolita ananas pystysuunnassa, niin että lehdet ovat vielä kiinni. Koverra ananaksen sisus ja poista kovempi keskiosa. Kuutioi muu sisus ja kaada takaisin veneisiin. Paloittele joukkoon vesimelonia ja mansikoita. Viimeistele veneet haluamallasi kastikkeella. Esimerkiksi tämä salted caramel sauce sopii tähän erinomaisesti.

P.S TALO-BLOGISSA UUSI POSTAUS JA ENSIMMÄINEN VIDEO!

2 comments
98 likes
Prev post: Hirsitalo 2.0 – ensimmäinen vlogiNext post: Tarkentunut suunnitelma

Related posts

Comments

  • Jenna Claudia

    July 20, 2017 at 17:55
    Reply

    Kiitos ideasta, menee kokeiluun heti tänä viikonloppuna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *