Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ARCHIVE

 • Kiitos kesä kun olit

  En muista milloin olisin ollut näin onnellinen kuluneesta kesästä ja hyvillä mielin valmis vastaanottamaan syksyn.

  Olen aina ollut se kuuluisa kesänlapsi, jonka suusta on päässyt harmistunut huokaus, kun ensimmäiset lehdet ovat alkaneet pudota puista. Mutta en tänä vuonna. Nyt koen vain kiitollisuutta niistä lukuisista kauniista päivistä sekä ihanista hetkistä, joita kesä meille tarjosi. Harvoin me täällä Suomessa olemme nimittäin saaneet nauttia tällä tavalla lämmöstä ja auringosta. Näin hyvän kesän jälkeen sitä tuntuu oikein mukavalta siirtyä uuteen vuodenaikaan ja uskon, että moni teistäkin pystyy samaistumaan tähän fiilikseen.

  Sen lisäksi, että kesä tarjosi paljon ihania hetkiä yksityiselämässäni, olen jotenkin todella onnellinen myös kaikkien yrittäjien ja yritysten puolesta, joiden myyntiä hyvä kesä on tukenut ja vauhdittanut. Kesävaatteet sekä -tarvikkeet ovat menneet kaupaksi ja kotimaan matkailua on suosittu. Uskon myös, että tällaisen kesän jälkeen niin koululaisilla, opiskelijoilla kuin työntekijöilläkin on parempi motivaatio palata sorvin ääreen. Ystäväni kertoikin juuri, miten hänen esimiestuttunsa oli oikein hihkunut onnesta, että syksyn poissaolot tulevat todennäköisesti pienentymään oleellisesti tämän hellekesän ansiosta. Mieletöntä sekin!

  Ja huomaahan tuon motivaatio- ja energiatason eron ihan itsessäänkin. Raskaudesta huolimatta intoa riittää, vaikka fyysinen jaksaminen ei olekaan ihan samalla tasolla kuin normaalisti. Mieli tuntuu kuitenkin virkeämmältä kuin pitkään aikaan ja se kantaa jo pitkälle. Joten kiitos kesä kun olit niin kaunis, lämmin ja pitkä. Toivottavasti tulet tällaisena takaisin myös ensi vuonna.

  ps. Myös taloblogi heräilee vihdoin henkiin hiljaisen kesän jälkeen ja sieltä löytyy nyt uusi tilannekatsaus. Paljon on tapahtunut parissa viikossa, joten suosittelen kurkkaamaan TÄNNE!

  photos: Sara Vanninen, edit: me

  0 comments
  33 likes
 • Raskauden puoliväli

  Yksi virstanpylväs saavutettu, kun tänään kalenterissa luki raskauden puoliväli, sen uusimman lasketunajan mukaan siis. Saa nähdä muuttavatko ne sitä vielä ensi viikon rakenneultrassa, tuskimpa! Itselläni vahva tunne, että se “oikea” LA on taas kerran uuden vuoden kieppeillä ja jos tämä bebe on yhtä malttamaton kuin isosiskonsa, hän pyyhältää paikalle jouluksi. Miehenikin juuri naureskeli, että ei kyllä uskalla ottaa joulukuun 22. päivälle tarjolla ollutta työmatkaa, koska ollaan jo niin lähellä h-hetkeä.

  Voinnista sen verran, että samat vaivat edelleen päällä kuin viimeisintä raskauspostausta kirjoittaessa, mutta se hurja huimaus on ehkä hieman helpottanut ja hyvä näin! Olen myös päässyt taas enemmän liikkumaan ja ensi viikolla ajattelin varovasti kokeilla rakenneultran jälkeen hölkkäämistä, jos olo tuntuu edelleen näin hyvältä. Elättelen yhä toiveita edes jonkinasteisen juoksukunnon palaamisesta, mutta jos niin ei käy, niin sitten jatketaan kävelylenkeillä ja salitreenillä. Nekin passaavat ihan yhtä hyvin.

  Tänään postasin muuten ensimmäisen “baby belly”-kuvani ikinä someen (IG-storyyn) ja sen julkaisu hieman jännitti. En ole ollut tässäkään raskaudessa kovin innokas kuvailemaan masuani, mutta viime kerralla jäi hieman harmittamaan, että matkan varrelta en ollut taltioinut yhtään kuvaa. Nyt ajattelin, että ompahan ainakin puoliväli ikuistettu, jos ei muuta. Sirohan tuo vatsa edelleen on, mutta selkeästi omasta mielestäni kasvanut nopeammin kuin viimeksi. Veikkaan kyllä, että tämä johtuu pitkälti siitä, että vatsa ym. ovat jo kerran antaneet periksi. Saa nähdä onko lopullinen vatsan koko samaa luokkaa kuin viimeksi, vai kasvaako tämä tällä kertaa hieman isommaksi. Mitään jättiä siitä tuskin tälläkään kertaa tulee, mutta onneksi pieni maha ei aina ole yhtä kuin pieni vauva :)

  ps. Kuvissa näkyy yksi lemppariyläosistani kuluneelta kesältä. Mietin hetken onko tällainen cropattu toppi nyt ihan asiallinen vaate näin raskaana, mutta mikäs siinä jos itse viihtyy ja vaate on ihanan viileä. Tuskimpa tulen tätä enää myöhemmin tänä vuonna päälleni pukemaan, mutta ensi kesänä sitten taas!

  Samsoe&Samsoe pants

  Gina Tricot top

  Mulberry bag

  Gucci sunnies

  H&M shoes

  1 comments
  69 likes