Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cat Eye

Teen tässä juuri viime hetken valmisteluja ennen Helsinkiin lähtöä. Tänään olisi vuorossa sesongin toiset pikkujoulut, jotka tulevat varmasti olemaan hyvin erihenkiset kuin ne, joissa torstaina piipahdin. Molemmista olen tosin ollut yhtä fiiliksissä!

Mutta pari sanaa kuvista ja asusta. Sain vihdoin ryhdistäydyttyä asukuvien kanssa, vaikka kynnys kuvata näitä oli jo melkein kasvanut liian suureksi. Tämä kuvissa näkyvä kokonaisuus on itse asiassa se ensimmäisten pikkujoulujen asu. Ei mikään kovin juhlava glitteribootseja lukuunottamatta, mutta juuri sopivan siisti siihen tarkoitukseen. Kalsean ilman vuoksi päädyin pukemaan päälle lämpöisen neuleen.

En ole aikaisemmin fiilistellyt leopardikuosin ja harmaan yhdistelmää, mutta sehän toimii tosi hienosti! Kuosista tulee huomattavasti pehmeämpi kuin esimerkiksi mustan kanssa. Ja mitä tulee aurinkolaseihin, niin en olisi ikinä uskonut miten kivalta nämä näyttävät kuvissa. Peilistä katsoessa tuntui lähinnä huvittavalta, vaikka yleisesti ottaen kissamaisista laseista tykkäänkin. Villistä ulkomuodostaan huolimatta ne ovat loppujen lopuksi mustan värinsä ansiosta aika helposti yhdistettävissä erilaisiin asuihin.

Nyt täytyy kiiruhtaa suihkuun ja pakkaamaan viimeiset tavarat! Insta Storyn puolelle (@turunenkaisa) tulen varmasti päivittelemään fiiliksiä tämän iltaisista pikkujouluista, joten sinne kannattaa kurkkailla, jos on kiinnostusta :)

Bubbleroom coat & sunnies

Monki jeans

Peak Performance knit & scarf

Zara boots

2 comments
52 likes
Prev post: Jouluaiheisia tapahtumia tulevina viikkoinaNext post: Nelly Xmas Hotel

Related posts

Comments

 • Ph

  November 18, 2017 at 16:06
  Reply

  On hyvä, että sonnustauduit asukuviin. Ne ovat nimittäin blogisi parhaimmistoa! Ihana asu tälläkin kertaa. Kiitos!

  • Kaisa
   to Ph

   November 19, 2017 at 21:08
   Reply

   Kiva kuulla kiitos :) Eiköhän ensi viikolla saa taas kuvailtua uusia asuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *