Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Colorful fringes

SI MODA ASU DEC14 2013 SI MODA ASU DEC14 2013 SI MODA ASU DEC14 2013 SI MODA ASU DEC14 2013 SI MODA ASU DEC14 2013  takki H&M* // kengät Zara // laukku Pariisista // aurinkolasti Glitter* // korvikset Gina Tricot // huivi Marant pour H&M*

(*saatu blogin kautta)

Minulla on pieni viha-rakkaussuhde tuohon huiviin. Toisaalta se on ihanan värikäs ja tuo asuihin mielenkiintoa, mutta toisaalta se on ehkä hieman liian erikoinen ja jotenkin epäsiistin (?) näköinen. Kokeilin sitä tänään kokomustan asun kaveriksi. Ei täydellinen veto, mutta ei nyt mikään katastrofikaan. Huivi on sen verran suuri, että luulen sen toimivan myös “hameena”. Ehkä niin jopa paremmin kuin kaulaan kiedottuna.

Postausta aloittaessa minulla oli fiilis, että tänään on kirjoitettava jotain hieman syvällisempää kuin jaaritella yhdestä huivista. En näköjään onnistunut siinä kovinkaan hyvin. Ajatukseni pyörivät tällä hetkellä lähes poikkeuksetta lapsen syntymässä ja se herättää minussa niin suuria tunteita, etten meinaa pysyä enää itsekään perässä. Välillä sitten huomaan, että aivoni tyhjenevät totaalisesti ja saatan istua seinää tuijotellen monta minuuttia :D Näin on käynyt jo neljä kertaa tätä postausta väkertäessä. On siis ehkä turha odottaa, että saisin jotain mieltä järisyttävää runoa tähän enää aikaiseksi. Otetaan uusi yritys huomenna.

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille xx!

6 comments
2 likes
Prev post: Pick of todayNext post: Aatolle asua

Related posts

Comments

 • karo

  December 14, 2013 at 21:33
  Reply

  voi oot taas niin ihana! ja tsemppiä synnärille (kunhan sen aika koittaa :-)), älä hirveesti viitti stressata, kyllä se hyvin menee !

  • casey
   to karo

   December 14, 2013 at 21:40
   Reply

   :) kiitos ihana! Eniten ehkä stressaan vain sitä koska se lähtö oikein tulee. Kun sitä ei vaan voi tietää onko se parin kolmen päivän vai parin kolmen viikon päästä :D

 • piu

  December 15, 2013 at 21:54
  Reply

  Muista, että kaikki järjestyy kyllä. <3 Just breathe.

  • casey
   to piu

   December 16, 2013 at 17:55
   Reply

   <3 varmasti, kiitos!

 • Neppy

  December 16, 2013 at 01:56
  Reply

  Pakko sanoo et toi huivi näyttää sairaan hyvältä just tolleen!! Yleensä en varmaan syttyis tollaselle huiville yhtään, mutta sä oot saanu sen ihan upeesti edukseen :) Ja toi synnytyksen odottaminen, tiedän tunteen!! Ei sitä tossa vaiheessa kyllä paljoo muuta pystykkään ajattelee vaik kuin yrittäis... Mutta tosi paljon onnea h-hetkeen, pian se on maailman ihanin asia on jo siinä :)

  • casey
   to Neppy

   December 16, 2013 at 17:54
   Reply

   Kiva kuulla, että huivi toimii näinkin :) Ja kiitos, sitä h-hetkeä odotellessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *