Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Laced pants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

neuletakki BikBok* // t-paita Weekday // housut Cubus+diy // kengät Adidas // laukku Indiska*

(*saatu blogin kautta)

Tuunaamistani housuista tuli sen verran voimakkaat Isabel Marant-vibat, että oli pakko pukea kaveriksi Pariisi-printillä varustettu t-paita. Tämä asu oli muutenkin taas sitä perinteistä casual chic-tyyppiä, jota niin kovasti rakastan. Siistiä, mutta silti hyvin huoletonta. Housujen nyöri-tuunaukseen löytyy muuten ohjeet kesäkuun Costumesta :)

Oletteko kiinnittäneet lähiaikoina mitään erityistä huomiota kuviini? Minulla on ollut testikäytössä nyt jonkin aikaa uusi linssi, Olympuksen 25mm 1.8. Ja olen lähes poikkeuksetta käyttänyt sitä. Entisenä 45mm linssin suurena fanina voin vakuuttaa, että tämä uutuus on jotain vielä parempaa. Ainakin omiin tarpeisiini se sopii paremmin. Ajattelin kirjoittaa aiheesta ihan oman postauksen, jos siellä on vaikka muita Olympus Pen:in käyttäjiä tai olette mahdollisesti hankkimassa kyseistä kameraa. Eli aiheesta kiinnostuneet, olkaahan kuulolla.

4 comments
0 likes
Prev post: Summer randoms – BBQ partyNext post: Kesäiset kanaburgerit

Related posts

Comments

 • Ph

  June 11, 2014 at 23:52
  Reply

  Hei, Oon monesti miettinyt, että asutteko vuokralla vai omistusasunnossa Herttoniemen rannalla?Onko hyvä sijainti ja rauhallinen alue, hintaansa arvoinen?Olisin itse muuttamassa jossain vaiheessa takaisin etelään, kiinnostaa kovasti tuo alue!Kiitos infosta jo etukäteen :)

 • Julia

  June 12, 2014 at 07:58
  Reply

  No voi ! Etusivulla näkyvän kuvan perusteella klikkailin äkkiä tänne katsomaan mistä kyseiset housut on ostettu, mutta ne onkin tuunatut! Hienot, mutta minun omistamillani sormilla ja kärsivällisyydellä ei tuollaisia saada aikaan... :D

 • Tyttö

  June 20, 2014 at 23:00
  Reply

  Hei noi sandaalit on ihanat ja mä haluisin tietää mistä oot ne hankkinut kun en itse löydä mistään tollasia ja oon kauan etsiskellyt mustana, tummansinisenä tai valkoisena?

  • casey
   to Tyttö

   June 24, 2014 at 10:23
   Reply

   Mä oon tilannu nää suoraan adidaksen maahantuojalta :/ eli en valitettavasti osaa auttaa. Ehkä jostain nettikaupoista löytyis?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *