Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Extensions

IMG_2107-2 PIENIVuosikausien ajan olivat kaiken maailman pidennykset minulle ehdoton ei. Tukkani oli muutenkin pitkä ja ripsipidennyksistä en yksinkertaisesti pitänyt. Sitten koitti meidän häät ja päätin kokeilla ripsipidennyksiä. Halleluja mikä helpotus. En ole koskaan tykännyt meikkaamisesta erityisesti, joten siitäkin syystä rakastin näitä tekoräpsyjä. Juhlameikki ei ole koskaan valmistunut yhtä nopeasti ja helposti.

Tuon ensimmäisen kerran jälkeen olen tasaisin väliajoin käynyt ottamassa ripset omaksi ilokseni, helpottamaan niin arkea kuin juhlatilaisuuksiakin. Riippuvaiseksi en kuitenkaan ole tullut, vaan taukoja on pidetty säännöllisesti aina muutamista kuukausista pariin vuoteen. Tänä vuonna pidin ripsiä kesän ajan ja nyt otin joulunpyhiksi, koska tähän parin viikon sisään sattui niin monet juhlat.

Tukkastoori onkin sitten tarina erikseen. Hiustenlähtökatastrofin aikoihin pidin hetken aikaa klipsejä, jotta hiusten harvenemista eivät muut huomaisi. Loppujen lopuksi niistäkään ei enää ollut apua, joten päätin pätkäistä polkan. Silloin päätin, että en ottaisi pidennyksiä helpottamaan henkistä oloani vaan kasvattaisin sinnikkäästi uuden pitkän tukan.

Nyt tukka on pitkä ja melko tuuheakin tyvestä, mutta latvat tuntuvat vielä hennoilta. En osaa sanoa palaavatko ne koskaan entiselleen (kampaajan mukaan kyllä), mutta nyt päätin tilaisuuden tullen kokeilla miltä tuuhennokset tuntuisivat. Mitään pysyviä pidennyksiä/tuuhennoksia en usko koskaan päähäni laittavani, mutta satunnaisesti pidenyt klipsituuhennokset tuntuvat ainakin tällä hetkellä hyvältä. Erityisesti poninhäntäkampauksissa. Pari kertaa olen nyt muutamat klipsihaituvat napsauttanut päähäni ennen ponnarin sitomista ja ollut kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Ehkä suon tämän pienen “feikkipaheen”  itselleni.

Tarkoitus olisi myös kokeilla tuuhennoksia auki oleviin hiuksiin kunhan vaan saan pidennysten liukuvärjäyksen omiin hiuksiini paremmin mätsääväksi. Kerran niitä on jo sävytetty, mutta liukuvärjäys loppuu hieman liian lyhyeen. Täytyy seuraavalla kampaajakerralla korjata asia.

Onko teille pidennykset ehdoton ei?

IMG_2103 PIENI

huom. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyöpostaus, vaan henkilökohtainen mielipide. Pidennykset on saatu blogin kautta.

*Extensions gifted (Rapunzel of Sweden)

8 comments
3 likes
Prev post: JoulutarinaNext post: Graduation

Related posts

Comments

 • jeni

  December 28, 2015 at 14:16
  Reply

  http://tytdiy.blogspot.fi/2015/10/hupparista-hame.html Ootko ikivä koklannu? Vähän vois olla söötti esim. Minin päällä <3

  • Kaisa
   to jeni

   December 29, 2015 at 13:19
   Reply

   En ole kyllä kokeillut :) Mutta hyvä idea! Kauluspaidastakin saa söpöjä mekkoja tyttölapsille :)

   • Jeni
    to Kaisa

    December 29, 2015 at 21:09
    Reply

    Oo, en oo ikinä kuullutkaan. Oletko kokeillut käytännössä? Jos, niin olisiko mahdollista saada DIY-postausta aiheesta?

    • Kaisa
     to Jeni

     December 29, 2015 at 21:52
     Reply

     Oon kokeillut joskus aikoja sitten, mutta voisin kokeilla uusiksi joku kerta ja postata aiheesta sitten :)

 • Milka

  December 28, 2015 at 16:29
  Reply

  Teidän tytär on niin söötti, milloin on lapsi nro 2 tulossa?:)

  • Milka
   to Milka

   December 29, 2015 at 10:26
   Reply

   Vai oletko raskaana?

   • Kaisa
    to Milka

    December 29, 2015 at 13:18
    Reply

    Ei en ole :) Toisesta lapsesta ei ole vielä tietoa, tällä hetkellä tämä yksi ihanuus on kaikki kaikessa

 • Jeni

  December 29, 2015 at 21:18
  Reply

  Oo, en ole koskaan kuullut! Oletko koskaan kokeillut käytännössä? Jos niin olisiko mahdollista saada jotain DIY-postausta aiheesta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *