Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

First bed

Varoituksen sana: luvassa vauvahömppää. Vetoan siihen, että voin laittaa tämän DIY-kategorian alle, koska kyseessä on eräs tuunausprojektini. Päätin kunnostaa vanhan, suvussa jo lähemmäs 60 vuotta olleen vauvan sängyn. Vanha maalaamaton punoskori sai valkoista väriä pintaan ja pehmusteet uudet raikkaat päälliset.SI MODA VAUVAN SÄNKY SI MODA VAUVAN SÄNKY

Maalaamiseen käytin ihan tavallista kalustemaalia. Itse maalausoperaatio oli pitkä ja kivinen. Saatuani sen päätökseen lupasin itselleni, etten enää koskaan yritä maalata ainuttakaan punottua koria. Vielä kolmennenkin maalauskerroksen jälkeen löysin koloja, joihin en maalia ollut onnistunut sutimaan. Ja huom. käytössäni oli myös pieni vesivärisivellin.

SI MODA VAUVAN SÄNKY

Päällisiin hankin kankaan Eurokankaasta. Kaksipuoleinen tikkikangas oli värimaailmaaltaan sopivan rauhallinen ja mielestäni koriin hyvin sopiva. Käytin sitä reunapehmusteissa raitapuoli ulospäin ja patjassa pallollinen puoli ulospäin. Pienestä ylimääräisestä palasesta tikkasin vielä minikokoisen tyynyn. Varsinaisestihan pienet vauvat eivät tyynyä tarvitse (tai saa edes käyttää), joten tämä on tarkoitettu lähinnä vain esteetikko äidille.

SI MODA VAUVAN SÄNKY SI MODA VAUVAN SÄNKY

Sänkyyn kuuluu myös kahdet erilaiset jalat. Rottinkiset puujalat ovat omaan makuuni hieman liian maalaisromanttiset, mutta valkoiset metalliputkijalat voisivat sopia muuhun sisutukseemme kuin nakutettu. Emme kuitenkaan ole vielä päättäneet aiommeko laittaa korin seisomaan jalkojen varaan vai annammeko sen olla ilman. Näin sitä on helpompi siirtää huoneesta toiseen. Jalkojen lisäksi sänkyyn saisi vielä katoksen, mutta se tulee kysymykseen vain silloin, jos päätämme laittaa jalat kiinni.

Aikoinaan sängyssä on ensimmäisen kerran nukkunut äitini vanhin sisko. Tämän jälkeen koko äidin puolen suku on siinä vuorollaan ensimmäiset elinkuukautensa kellinyt. Jos laskuni pitävät paikkaansa, tulee meidän vauva olemaan korin 20. asukas.

10 comments
11 likes
Prev post: At the momentNext post: Today’s

Related posts

Comments

 • amalia

  November 14, 2013 at 15:15
  Reply

  Ihana koppa ja perinne joka siihen liittyy :) Sympatiat kori-maalarille, itse joskus sutinut olohuoneen pikkupöydäksi rottinkisen ulkopöydän, ja tiedän, että väri ei meinaa millään osua joka paikkaan, plus maalin kulutus oli aika hurjaa pinta-alaan nähden!

  • casey
   to amalia

   November 14, 2013 at 21:21
   Reply

   No mutta sitten siellä tiedetään, että muutamakin kirosana saattaa päästä suusta, jos moiseen maalaushommaan ryhtyy :D hah! Kiitoksia <3

 • Hannna

  November 14, 2013 at 15:48
  Reply

  Aivan tavattoman herttainen sänky pienokaiselle! Noin kauniita kuvia katsoessa meinaan ihan herkistyä ja alkaa itsekin haavelemaan pienokaisesta. Ajankohtaisempaa se tosin olisi vasta parin vuoden päästä, kun minä ja poikaystäväni olemme molemmat opintojen loppusuoralla :) Paljon onnea vielä teille molemmille perheenlisäyksestä, ihanaa raskausaikaa ja kaunista joulun odotusta! Ei noin herttaiselle äititulokkaalle voi toivoa muuta kuin kaikkea hyvää! :) Täytyy vielä mainita, että minua ei ainakaan vauva-hömpötykset haittaa lainkaan, päinvastoin, ovat kovastikin tervetulleita, hih! :)

  • casey
   to Hannna

   November 14, 2013 at 21:20
   Reply

   :) kiitos kovasti <3 itseäni vain naurattaa tämä vauvahömpötys, joka tuntuu olevan niin läsnä jo nyt jokaisena päivänä, mutta ihanaahan tämä tosiaan vain on! Pidetään kuitenkin postaukset Sí Modalle sopivalla tyylillä, niin ei ihan poiketa aiheesta :D

 • Ellu

  November 14, 2013 at 16:24
  Reply

  Ihana♥ Ootko muuten ajatellut sitä että kun varmaan saat kommentteja "laita kuva vauvasta" yms. niin aiotko pitää vauvan (kasvot) piilossa blogista? :)

  • casey
   to Ellu

   November 14, 2013 at 21:19
   Reply

   kiitos :) Taisin mainita jo siinä postauksessa, jossa kerroin nämä iloiset uutiset, että aion pitää itse vauvan blogin ulkopuolella. Minä en halua eikä myöskään mieheni halua laittaa lapsesta kuvia blogiin (tai nettiin ylipäätänsä), joten tämä päätös oli helppo :)

 • Marika

  November 15, 2013 at 01:18
  Reply

  Vinkki: spraymaalilla käy punoskorien/huonekalujen maalaaminen huomattavasti helpommin :)

  • casey
   to Marika

   November 16, 2013 at 21:10
   Reply

   Kuulin taas että spraymaalia menee hirveästi hukkaan ja se ei ehkä olisi ollut toteutettavissa meidän pienellä partsilla, mutta pidetään tämä mielessä jos joskus sattuu tulemaan vastaava ongelma eteen :)

 • Elina

  November 15, 2013 at 01:25
  Reply

  Oih, ihana kehto, propsit sulle, kun jaksoit lähteä tuollaiseen maalausoperaatioon! Itse olisin varmaan kiukuspäissäni paiskannut koko hökötyksen seinään. Mahtavaa, että pysyy tuollainen perinne hengissä (:

  • casey
   to Elina

   November 16, 2013 at 21:09
   Reply

   Täytyy kyllä olla itsekin hieman ylpeä, että hermot riittivät loppuun asti :D kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *