Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEW HAIR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

Osa teistä onkin varmasti jo bongannut Instagramista (@caseymoda) uudet hiukseni. Kävin viime torstaina kampaajalla leikkauttamassa ja värjäämässä tukan uuteen uskoon. Pehko oli hormonaalisen hiustenlähdön ja auringon vaalentamien haituvien vuoksi aivan järkyttävässä kunnossa. Janni oli suositellut minulle Pin Up Hair:in Johannaa ja onnistuin varaamaan hänelle ajan vielä samalle viikolle. Latvoista napsittiin muutamat sentit hapsottavaa hiusta pois, tyvi värjättii mahdollisimman lähelle omaa sävyäni ja pituuksiin laitettiin vain taittoväri poistamaan punertavaa sävyä.

Hieman jännityksellä odotin (poden jäätävää kampaamo-pelkoa!) mitä tuleman pitää, mutta yllättyin lopputuloksesta erittäin positiivisesti. Johanna onnistui saamaan hiuksiin hyvin luonnollisen sävyn, jota toivoin ja tukka tuntuu leikkuun jälkeen paljon paksummalta. En ehtinyt heti kuvata uusia hiuksiani ja nämä kuvat onkin otettu vasta sunnuntaina Tallinnan reissulla. Ihan hyvältä ne näyttävät ottaen huomioon, että menossa on jo kolmas päivä pesemättä. Vai mitäs tykkäätte?

5 comments
2 likes
Prev post: KIMONONext post: Everyday randoms – July

Related posts

Comments

 • Terhi

  July 22, 2014 at 23:31
  Reply

  Ihanan paksun näköiset nuo hiukset nyt. Pitääpä itsekin varata kampaaja aikaa! : ) www.terhisuanto.blogspot.com

 • Liisa

  July 23, 2014 at 07:55
  Reply

  Hei Kaisa, näytät onnelliselta näissä kuvissa :) Värjäsin hiuksiani vuosia, ennen kuin tuttavalleni kävi "hiukan hassusti" väriaineen kanssa ja tutkin hieman asiaa. Suosittelen lämpimästi lukemaan tämän jutun: http://pupuleipomo.blogspot.fi/2014/04/hidasta-myrkkya.html?m=1 Hyvää ja ihanaa kesää koko perheelle!

 • Johanna

  July 23, 2014 at 10:33
  Reply

  Hei! Kiitos raikkaasta blogista! Muistelin että olet pigmentoinut aiemmin kulmasi? Miten väri on pysynyt ja oletko ollut tyytyväinen? Onko pigmentointi vaikuttanut kulmakarvojesi kasvuun? Itse harkitsen vielä, ja olisi kiva kuulla kokemuksiasi näin pidemmältä ajalta. Kiitos ja mukavaa kesän jatkoa :-)

  • casey
   to Johanna

   August 5, 2014 at 10:03
   Reply

   Moikka! Anteeksi, että vastaukseni viipyi. Kulmat on tosiaan pigmentoitu ja olen ollut edelleen todella tyytyväinen. Väri on pysynyt todella hyvin ja kulmakarvoja kasvaa ehkä jopa enemmän kuin aiemmin (ehkä johtuu siitä ettei kulmakynä enää rasita niitä?). En voi kuin suositella pigmentointia (jos koet tarvitsevasi sellaisen) ja erityisesti Satua, joka minulle nämä taituroi :)

 • t

  July 23, 2014 at 17:41
  Reply

  Ihanat hiukset, Johanna on aivan paras kampaaja! Itsekin siellä nyt 1,5 vuotta käyneenä uskallan suositella kaikille kavereillekin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *