Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Happy Birthday Si Moda

SI MODA SYNTTÄRIT 3VTänään on kulunut kolme vuotta siitä, kun päätin aloittaa Si Modan kirjoittamisen. Olin kokeillut bloggaamista jo kerran ennen sitä, mutta huonolla menestyksellä. Sen kummempaa tarinaa en tähän väliin kerro Si Modasta, mutta jos jotakin kiinnostaa alkuvaiheet, niin kerroin niistä hetki sitten julkaistulla videolla. (Toinen video on muuten juuri editoimisvaiheessa, eli saatte sen piakkoin). Tänään avataan skumppapullot ja juhlitaan. Ei nyt ehkä pelkästään Si Modan vuoksi, mutta kai sitäkin saa vähän juhlistaa :D

Synttärit eivät olisi mitään ilman lahjoja, joten pikkuinen arvonta on nyt paikallaan. Te lukijat olette aika pitkälti tämän blogin suola, joten onhan teidänkin saatava ottaa osaa tähän juhlaan. Synttärilahja sisältää Monkin kiiltonahkaisen repun ja söpöt pöllö-kuosiset asusteet.

Synttäriarvontaan voit osallistua kommentoimalla minkälaisista postauksista Si Modassa pidät ja minkälaisia toivoisit lisää? Näin saadaan kaikki hyöty irti arvonnasta, koska meikäläinen voi sitten käyttää vastauksia blogin kehittämiseen. Kilpailuun on aikaa osallistua 2.1.2013 asti. Muistathan laittaa sähköpostiosoitteen, niin saan sinut kiinni voiton osuessa kohdalle.

Nyt aion suunnata rinteisiin kavereiden kanssa ja sen jälkeen kokoontua tänne mökille juhlimaan vuoden vaihtumista. Olen tehnyt pienen uuden vuoden lupauksen liittyen blogin kehittämiseen, joten palaan tänne seuraavan kerran entistä innokkaampana. Ihanaa uutta vuotta kaikille xx! 

 

88 comments
0 likes
Prev post: @TahkoNext post: Year 2012

Related posts

Comments

 • Mari!

  December 31, 2012 at 13:27
  Reply

  Olen tykännyt lukea DIY-juttujasi. Tekemäsi vaatteet ovat todella hienoja ja inspiroivia. :) Niitä lisää! :)

 • katti

  December 31, 2012 at 13:33
  Reply

  Hääpostaukset olivat mahtavia! Pidin myös siitä, kun vastasit lukijoiden kysymyksiin videolla. Niitä onkin sitten tulossa lisää, kivaa! :)

 • iida

  December 31, 2012 at 13:37
  Reply

  Tykkään paljon tyylistäsi ja tavastasi yhdistellä vaatteita, saan niistä paljon inspiraatiota:) eli asukuvia lisää jos vaan saat kuvaajan suostuteltua ottamaan ahkerammin kuvia:)

 • Jenniii

  December 31, 2012 at 13:38
  Reply

  Tämä on yksi lempiblogeistani..olen seurannut sitä melkein alusta asti:) Olet mielestäni kehittynyt aivan älyttömästi blogin suhteen. Vaikkakin se on kyllä aina ollut mielenkiintoinen ja hyvä. Itse pidän kovasti kaikista asu-postauksista:) Tyylisi on vain niin yksinkertaisen upea!!! Hyvää uutta vuotta sinulle & onnea 3-vuotiaalle blogille!

 • E

  December 31, 2012 at 13:43
  Reply

  Tykkään sun omaperäisistä asuista ja blogin rentoudesta, tää on yks mun lempiblogeista! Toivoisin lisää kysymyspostauksia ja my day-postauksia :)

 • Janskuuu

  December 31, 2012 at 13:43
  Reply

  Pidän kaikkein eniten päivän asu- ja diy-jutuista. Hyvää uutta vuotta!

 • Vida

  December 31, 2012 at 14:02
  Reply

  Tykkään tosi paljon kaikista postaukista missä näkyy sun päivänasua!:) Ja en mitää erityisesti lisää tarvitse, tää on ihana jo tälläsenä!:)

 • Mia

  December 31, 2012 at 14:19
  Reply

  blogissasi parasta ovat inspiraatiot joita saa erillaisista asukuvistasi. osaat rohkeasti yhdistää eri materiaaleja ja kuoseja joita itse ei ehkä osaisi. Eli jatka samalla linjalla ja yhdistele rohkeasti vaatteita, niin me muutkin sitten uskallamme kokeilla :) Toivisin enemmän postauksia, jotka olisivat enemmän arkipäivästäsi kertovia. Uteliaana ihmisenä tykkään lukea(ja katsella kuvina) mitä muut ovat aamusta iltaan päivän aikana saaneet aikaseksi(tai olleet saamatta aikseksi;) ). Oikein hauskaa uutta vuotta ja onnittelut hyvän blogin perustamisesta! :)

 • Laura--

  December 31, 2012 at 14:26
  Reply

  Ehdottomasti lisää sinun omia DIY juttuja!!! Ne on jotain niin parhautta :-)

 • Ansma

  December 31, 2012 at 14:28
  Reply

  Tykkään kauheesti sun tyylistä, eli asupostaukset on ehdottomasti lemppareita :) Ihailen miten mielenkiintosella tavalla osaat yhdistellä vaatteita ! Sun blogi on tosi monipuolinen joten vaikea esittää toiveita, mutta semmonen pilalle menneet asukuvat - postaus ois kiva (mitä on muutamassa blogissa nähty) jos sulta löytyyy semmosia : ) ois kans kiva nähdä jotain sun tekemiä vaatteita vähän tarkemmin !

 • Jade

  December 31, 2012 at 14:57
  Reply

  Pidän Si Modassa eniten sun kokeilevasta tyylistä ja DIY-jutuista. Noita jälkimmäisiä saisi tosiaan olla lisää, jos vaan aika antaa myöten :) -Jade http://mustikkamuru.blogspot.fi/

 • Vilkku

  December 31, 2012 at 14:57
  Reply

  Pidän asupostauksista tosi paljon ja lifestyle 'tyyppisistä' postauksista(: Enemmän videoita, kysymys video oli ihan superr kiva, olit niin luontevasti ja helposti lähestyttävän oloinen!

 • Jenspa

  December 31, 2012 at 15:04
  Reply

  Lemppareitani ovat inspiroivat asupostauksesi! Niistä saa aina rutkasti inspistä omaan pukeutumiseen. :) Tältä vuodelta kuitenkin jäivät mieleeni hää postaukset ja niiden kaunis ja lämmin tunnelma. Paljon onnea Si Modalle ja Riehakasta Uuttavuotta sinulle ja miehellesi! :)

 • Mermaid

  December 31, 2012 at 15:08
  Reply

  Mukana arvonnassa :) Eli en oikeastaan osaa sanoa mitään, mistä EN pitäisi blogissasi, aiheet ovat tarpeeksi monipuolisia, mutta kaikki kuitenkin myös mielenkiintoisia, eikä blogin punainen lanka katkea. Ainut mitä kaipaisin lisää, on yksityiskohdat diy-projekteista. Olisi huippua saada vaate-alan ammattilaiselta niksejä esim laskostuksiin, tai ylipäätään mitä tahansa pieniä neuvoja milloin mihinkin diy-tekeleehen. Myös hääjuttuja jäin kaipailemaan lisää, en oikein vieläkään saanut selvää miten olit mekkosi tarkalleen toteuttanut (esimerkiksi irrotettavan helman).

 • Kirppu

  December 31, 2012 at 15:53
  Reply

  Parata simodassa on ihanat asupostaukset ja diy-jutut. Niitä siis lisää!:)

 • veerra

  December 31, 2012 at 16:00
  Reply

  asukuvat on parhautta ! :)

 • Eveliina

  December 31, 2012 at 16:27
  Reply

  Pidän asuistasi ihan hirmuisesti ja ne ovat "kaikkien saatavilla". Jatka niiden myötä samaan malliin myös sisustusaiheiset postaukset ovat mukavia. Hyvää vuotta 2013!:)

 • Josmi

  December 31, 2012 at 16:27
  Reply

  Mä kävin hakemassa sun blogista hääinspiksiä ennnen häitä, mentiin melko samoihin aikoihin naimisiin :) Ja häiden jälkeen olen palannut sen tagin juttuihin jo ainakin kolmesti :D Muutenkin tykkään sellaisista mitäkuuluu-postauksista, just parhaita. Hyvää uutta vuotta :)

 • Enni

  December 31, 2012 at 16:28
  Reply

  Asukuvia!

 • Lotta

  December 31, 2012 at 16:36
  Reply

  Onnea 3-vuotiaalle! Minä odotan aina innolla, että näen ompelemiasi upeita vaatteita. Niitä toivoisin siis tietenkin näkeväni enemmän, vaikka tiedänkin, ettei se vuorokaudessa olevien tuntien rajallisuuden takia ole mahdollista niin usein (:

 • Johanna/La Mimmiita

  December 31, 2012 at 16:39
  Reply

  Ihan parhautta ovat kaikki tuunaukset ja muut DIY-jutut! Mielelläni lueskelisin enemmänkin niitä. :) Hyvät uudet vuodet!

 • millamainen

  December 31, 2012 at 16:58
  Reply

  Mä tykkään eniten sun asupostauksista. Ehkä kaipaisin lisää joitakin asuinspiskuvia tms. :) P.S. Ihana palkinto!

 • sofia_

  December 31, 2012 at 17:50
  Reply

  Mä olen tässä blogissa kohtalaisen uusi lukija, vaan muutama kuukausi tullut seurailtua. Mutta ihana positiivinen fiilis täällä aina on ja kauniita kuvia! Lemppari juttuja on kuitenki asujen esittelyt. Niistä saa inspiraatiota myös omiin juttuihin.:)

 • Noremilia

  December 31, 2012 at 18:12
  Reply

  Tykkään paljon asukuvistasi ja DIY-jutuistasi, joista kerrot. Muutenkin blogisi on hyvin monipuolinen ja esteettisesti kaunis :) Enemmän toivoisin ehkä postauksia esimerkiksi kosmetiikkatuotteista, joita käytät ja ehkä sisustuspostausta kodistasi :) Todella hyvää alkavaa vuotta 2013! http://themomentoffashion.blogspot.fi/

 • Tintti

  December 31, 2012 at 18:14
  Reply

  Onnea :) Tykkään hurjasti lukea juttujasi, joissa kerrot minkälaisen asun ja asusteet olet laittamassa johonkin juhlaan / "edustustilaisuuteen". Ja kaikki hiuksiisi liittyvät postaukset ovat mielenkiintoisia, itsekin samojen ongelmien kanssa kun painin.

 • Mari

  December 31, 2012 at 18:24
  Reply

  Pidän eniten ihan postauksista missä kerrot esim. päivän tapahtumista, mukaan tietty paljon kuvia. :)

 • lotta

  December 31, 2012 at 19:21
  Reply

  oioi, onnea! tykkään ihan hirmusesti sun tyylistä ♥, joten luonnollisesti eniten pidän päivän asuista ja sun tuunaamista & ite tehdyistä vaatteista. niitä vaan lisää!

 • lllotta

  December 31, 2012 at 19:48
  Reply

  Blogissasi on ihanaa sen monipuolisuus, vaikka asukuvat ja tyylisi ovatkin parasta, on ihana lukea välillä muitakin juttuja. Olisi mukava joskus kuulla vähän treenijuttujakin - ilmeisesti ainakin jonkin verran treenailet. Ps. Tuli äsken mieleen, mitä muuten kävi suunnitelmillesi (joskus aikoja sitten) suunnitella vaatteita myytäväksi blogissa (ellen väärin muista)? Minua ainakin kiinnostaisi!

 • Silja

  December 31, 2012 at 20:04
  Reply

  DIY-jutut ovat mahtavia, ja asukuvistasi saa paljon inspiraatiota, kiitos siitä! :)

 • Milla

  December 31, 2012 at 20:18
  Reply

  Pidän eniten ehkäpä DIY-postauksistasi koska teet niin mielettömän upeita juttuja omin käsin ja inspiroit samalla ainakin minua ja varmasti monia muitakin :) Mutta tykkään kyllä kaikista postauksistasi ja asukuvat on kans kivoja :)

 • Tiop

  December 31, 2012 at 20:28
  Reply

  Olen pitänyt kaikista DIY-jutuista ja asukuvat ovat myös kiinnostavia. Näitä lisää kiitos! :)

 • Salla

  December 31, 2012 at 20:46
  Reply

  Blogissasi tykkään erityisesti laadukkaista asukuvista. Lisää toivoisin diy juttuja, vaikka blogisi on aivan täydellinen näinkin.

 • Jonsku

  December 31, 2012 at 21:13
  Reply

  Blogis on tarpeeks monipuolinen ja jutut joista kirjotat on mielenkiintosia, joten tätä jaksaa seurata! Iso plussa on myös laadukkaat kuvat, mitkä tekee lukemisesta vielä mukavampaa:) Menestyksekästä uutta vuotta sekä sulle että blogilles!! xx

 • annnsofi

  December 31, 2012 at 21:34
  Reply

  Pidän kaikista postauksistasi, sulla on niin upeen omaperäinen tyyli! Mut DIY-juttuja ei koskaan oo liikaa, joten niitä vois olla lisää vielä! :)

 • Anne

  December 31, 2012 at 22:02
  Reply

  Laadukkaat asukuvat ja kaikki noi kokeilut on ollu kyl tosi kivaa lukemista! Jatka samaan malliin!

 • Marika

  December 31, 2012 at 23:32
  Reply

  Olen aika uusi lukija, ja kun löysin tän blogin nii tykästyin heti sun tyyliin ja selkeisiin asukuviin! Plussaa diyjutuista, ja videopostauksiaki tykkään katsoa, kun oot jotenkin tosi rauhallinen ja luonteva niissä! :)

 • Johanna

  January 1, 2013 at 00:01
  Reply

  Uutena seuraajanasi tykästyin kovasti itse tekemiisi asuihin. Parhainta blogissasi ovat laadukkaiden kuvien lisäksi uskomaton taito tehdä ja suunnitella vaatteita itse. Toteutus ja mielikuvituksen käyttö on huippua. Tekemäsi asut ovat kuin suoraan kaupan hyllyltä! Niitä toivoisin näkeväni lisää! Olet todella lahjakas :) Pidän myös siitä miten tyylisi ja asukuvasi ovat helposti puettavissa ja säilytät oman tyylisi vuodesta toiseen. Parhainta uutta vuotta ja synttäreitä blogillesi.

 • Piritta

  January 1, 2013 at 09:04
  Reply

  Oikeastaan tykkään blogistasi kokonaisuutena, mutta jos jostain erityisesti niin taidostasi tehdä itse vaatteita alusta loppuun. Itse voin vaan haikailla moista, sillä ompelukone ja minä ei tulla toimeen olleskaan ;D Ihanaa uutta vuotta!

 • Laura

  January 1, 2013 at 09:50
  Reply

  Sun ja myös miehesi asukuvat! Teillä on niin täydellinen maku vaatteiden valinnassa ja ootte todella näyttävä pari! Loistavaa uutta vuotta teille molemmille:)

 • Elina

  January 1, 2013 at 10:28
  Reply

  Tykkään kovasti pienistä diy-jutuista esim. asusteet jopa tämmöiseltä amatööri ompelijalta jotenkin onnistuvat :)

 • Kaisa

  January 1, 2013 at 11:51
  Reply

  Blogissasi ihailen sinun rohkeaa, mutta oikein klassista ja nättiä tyyliä. Asupostaukset ovat parhaita, ja etenkin sinun itse tekemäsi vaatteet. On niin hienoa huomata, kuinka joiltain löytyy niin suuria kykyjä omalla luovuudellaan ja kädentaidoilla. Itse en ole kovin hyvä tekemään käsilläni, joten tuntuu lähes mahdottomalta saada tehtyä jotain niin upeaa, kuin sinä olet saanut jo monesti aikaan! Mutta ehkä minäkin vielä opin esim. DIY-postausten myötä pikkuhiljaa :)

 • Laku

  January 1, 2013 at 11:59
  Reply

  Minun mieleeni eniten oli hääpostaukset :) Ehkä syynä oli se , kun niitä oli vain rajallinen määrä niin niitä jäi kaipaamaan lisää :)

 • Saija

  January 1, 2013 at 12:20
  Reply

  Tykkään sun diy-jutuista ja ihan vaan päivän asuista :) Hääpostaukset olivat myös ihania!

 • Noora

  January 1, 2013 at 12:24
  Reply

  Pidän eniten diy-postauksista ja muistakin muotiin ja tyyliin liittyvistä postauksista. Ihailen siun tyyliä, tapaa ja rohkeutta jolla yhdistelet vaatteita ja asusteita toisiinsa! :)

 • Ida

  January 1, 2013 at 13:19
  Reply

  Tykkään ehdottomasti katsoa kuvia omista asuistasi, kun osaat niin ennakkoluulottomasti yhdistellä erilaisia vaatteita ja asusteita! :) Ihania postauksia ovat myös ne, joissa esittelet omia diy-juttuja, niitä lisää!

 • Annathin

  January 1, 2013 at 13:25
  Reply

  Ite ainakin rakastan tosi paljon kaikkia postauksia jossa näkyy sun kädenjälki, oli se sitten sisustusta, lifestyle meininkiä tai muotiin liittyvää :) Inspiraatio postaukset olis oikein kivoja, semmosia jossa me lukijat nähdään kuinka sä ite inspiroidut :) Kollaaseja sun muuta!

 • Anna

  January 1, 2013 at 13:46
  Reply

  Onnittelut 3 vuotisen ''matkan'' johdosta :--) ! Itselläni ei ole mitään pahaa sanottavaa,päinvastoin ! Blogissa voisi kyllä lisää näkyä ompelujasi ja ompeluohjeetkin ovat kiinnostavia. Iloista jatkoa :) !

 • Milla

  January 1, 2013 at 14:17
  Reply

  Parhaita on ehdottomasti diy -jutut ja videot, tykkään kuitenkin tosi paljon kokonaisuudesta :)

 • sonjam

  January 1, 2013 at 14:22
  Reply

  Ihan perus asukuvien lisäks tykkään tosi paljon sun diy-postauksista! Tosi hienoja vaatteita ym oot tehnyt:)

 • Sennu

  January 1, 2013 at 14:37
  Reply

  Olen vasta viime aikoina alkanut seurata blogiasi joten en ole vielä ihan kärryillä kaikesta (: Mutta asukuvat toimivat ja antavat inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

 • Marjo

  January 1, 2013 at 14:39
  Reply

  Onnea Si Moda 3v! Tykkään jo täällä moneen kertaan mainituista DIY-jutuista. Hääpostaukset olivat ihania, olisi kiva kuulla vielä lisää häiden järjestämisestä, paikasta jne. Tykkään erityisesti lukea ihan tavallisista asioista. Asukuviakin on ihan hauska katsella, vaikka tyylisi eroaa melko paljon omastani :)

 • Hannna

  January 1, 2013 at 15:32
  Reply

  Pidän sun tyyliä ja diy-juttuja todella inspiroivina - monesti kuvittelen niitä itsekin kokeilevani :) Myös inspiraatio ja kollaasipostaukset on houkuttelevia. Yhteenvetona voisin siis sanoa, että jatka samalla linjalla. :) Paljon onnea 3-vuotisesta taipaleestasi ja ihanaa alkanutta uutta vuotta!

 • anni

  January 1, 2013 at 15:45
  Reply

  itse en oo ennen tajunnut kuinka hyvältä koko musta asu näyttää, kiitos sun musta on uudessa arvossaan! eli omia suosikkeja ovat asupostaukset! hyvää uutta vuotta<3

 • tiiti66

  January 1, 2013 at 16:03
  Reply

  Asustekuvia on ihan riittävästi, mutta mieluusti lukisin lisää opinnoistasi ja siihen liittyvistä asioista.

 • maijaliini

  January 1, 2013 at 16:13
  Reply

  Parhaimpia ovat ehdottomasti asupostaukset, tyylisi on niin inspiroiva ja ihana!:) Myös kaikki sun hääpostaukset oli tosi ihania ja samoin kaikki ihan arkiset kuulumiset ja jututkin. Kunhan jatkat samaan malliin niin me lukijat tykätään!

 • villu

  January 1, 2013 at 16:16
  Reply

  Onnea Si Moda!! :) Parhaita postauksia on mun mielestä DIY-jutut ja ruokapostaukset (sulla on aikalailla samanlainen maku ruuan suhteen kun itselläni! :D). Ruokajuttuja toivoisinkin lisää!!

 • Maria

  January 1, 2013 at 17:17
  Reply

  Sun blogi on ehdottomasti mun suosikkeja positiivisen fiiliksen, ihanan kirjoittajan ja upean tyylin takia. Ei ole mitään, mistä täällä en pitäisi - asukuvat ja DIY-jutut, mutta ehdottomasti myös ne postaukset, joissa kerrot sun päivästä, on parhautta. Muutaman kerran kun olet kirjoittanut ns. vakavemmista aiheista (kuten koulukiusaaminen), ne on mun mielestä tuoneet sua jotenkin vielä lukijoita lähemmäs - ehkäpä joskus lisää niitä? :) Upeaa uutta vuotta tyttö!

 • niinuliina

  January 1, 2013 at 17:56
  Reply

  lisää päivän asu -postauksia ja DIY -postauksia! itsekkin käsityöihmisenä/ompelijana/värkkäilijänä etenkin diy jutut kiinnostaa paljon :)

 • Sarr

  January 1, 2013 at 18:25
  Reply

  Hääjutut. Lisää vois olla ruokapostauksia :)

 • Jenna

  January 1, 2013 at 19:36
  Reply

  Tykkään erityisesti DIY-jutuista sekä laadukkaista asukuvista! Sinulla on upea tyyli! :)

 • Miss feather

  January 1, 2013 at 19:42
  Reply

  Pidän kaikista sellaisista postauksista, joissa esittelet päivän asun hyvillä ja inspiroivilla kuvilla! :) Olisi kiva saada enemmän postauksia liittyen sisustukseen, koska ne ovat myös hyvin inspiroivia ja kertovat paljon tyylistäsi!

 • Maiju

  January 1, 2013 at 20:11
  Reply

  Valokuvat blogissa ovat hyvälaatuisia ja kauniita! Enemmän voisi olla esim. sisustuspostauksia. Olisi kiva nähdä teidän kotia, vaikka tämä muotiblogi onkin. :)

 • linda

  January 1, 2013 at 20:26
  Reply

  Asupostaukset kaikkinensa on tosi kivaa katseltavaa/luettavaa! :)

 • Maija

  January 1, 2013 at 20:45
  Reply

  Tyylikkäitä asupostauksia myös vuonna 2013 lisää, kiitos!:)

 • annanna

  January 1, 2013 at 20:49
  Reply

  Mun lemppari-postauksia on ollu kaikenlaiset hääjutut, teidän häät näytti ainakin tänne puolelle ruutua tosi kauniilta. :) Pienet DIY-tuunailut on aina kans kivoja, sun asuista puhumattakaan!

 • Mimmu

  January 1, 2013 at 20:50
  Reply

  Blogisi parasta antia ovat vaatteiden modaukset ja muut DIY-jutut =)

 • viivi

  January 1, 2013 at 21:14
  Reply

  Tykkään postauksista joissa esittelet ite tekemiäsi vaatteita ja asupostauksita noin muutenkin koska sulla on nii erikoinen tyyli :) myös ihan tavalliset arkipostaukset on kivoja. Hyvää synttäriä blogille!!

 • Susss

  January 1, 2013 at 22:43
  Reply

  Eniten tykkään sun asupostauksista.

 • Emppu

  January 1, 2013 at 23:05
  Reply

  Pidän blogissasi eniten DIY -jutuista ja asukuvista, sulla on kiva tyyli. :) Niitä siis jatkossakin lisää!

 • Netta

  January 1, 2013 at 23:06
  Reply

  Blogi on kaikinpuolin erittäin monipuolinen:) mukavinta on kuitenki lukea ja katsella kun teet ja muokkaat vaatteita itse. On ihanaa huomata että muutamalla pienellä yksityiskohdalla voi saada vanhoihinkin vaatteisiin särmää. Varsinkin näin opiskelijabudjetille tuunaaminen sekä kierrättäminen on helpottava vaihtoehto:) Kiitos ja paljon onnea!

 • Suvi

  January 1, 2013 at 23:22
  Reply

  Mielestäni blogisi on hyvä juuri näin! :) kivoja juttuja tavallisesta elämästä, juhlista ja elämän suurista hetkistä, samoin kuin niistä vaikeammistakin.. hauska tyyli, eli hyviä ja mielenkiintoisia asukuvia+näppäriä diy-juttuja ja hienoja itse valmistettuja vaatteita. Onnea ja kiitos! :)

 • Tua

  January 2, 2013 at 01:46
  Reply

  Diy- ja tuunausjutut inspiroivat, niitä lisää :>

 • ensu

  January 2, 2013 at 05:49
  Reply

  Tykkään lukea opiskeluun ja ammattiin liittyvistä jutuista. Niitä lisää!

 • lentoemo

  January 2, 2013 at 09:29
  Reply

  Muotimaailma ns. sisältäpäin katsottuna, opiskeluun liittyvät asiat yms ovat kiinnostavinta blogisi sisältöä minulle.

 • Katja

  January 2, 2013 at 11:18
  Reply

  Blogisi on yksi lemppareistani, erityisesti pidän kauniista ja selkeistä kuvista sekä monipuolisista "asukuvapaikoista". Olisi mukava kuulla enemmän arjestasi, esim. päivä kuvina - postauksen muodossa! :)

 • Mari

  January 2, 2013 at 11:22
  Reply

  Itse tykkään eniten asupostauksista :) Myös sisustuspostauksia olisi kiva lukea, vaikka tiedänkin ettei tämä ole sisustusblogi, mutta sulla on niin hyvä tyyli ;)

 • Hepemau

  January 2, 2013 at 13:32
  Reply

  Asupostaukset:) tyylisi on erittäin inspiroiva ja saan siitä paljon vaikutteita omaan pukeutumiseen:)

 • hedonya

  January 2, 2013 at 15:18
  Reply

  Pidän eniten sellaisista pienistä tuunausvinkeistä. Niitä toivoisin ehdottomasti myös lisää :)

 • AURA

  January 2, 2013 at 15:40
  Reply

  OI, kuinka huikea tuo reppu! Omia lemppareitani postauksissasi ovat asukuvat (sekä omasta että herran tyylistä) kun myös satunnaisen ajatukset ja matkakollaasit :) Laadukkaat kuvat ja toimiva kieli rytmittävät mukavasti blogisi seuraamista.

 • Saara

  January 2, 2013 at 15:52
  Reply

  Tyylisi on inspiroiva, ja kuvasi hyvin kauniita. Lisäksi minua kiinnostaisi kuulla lisää opinnoistasi ja opinnäytetyöstäsi!

 • eveliina

  January 2, 2013 at 16:14
  Reply

  tykkään eritysesti asu- ja ruokapostauksista!=) kävisipä kerranki tuuri arvonnassa!

 • jonna

  January 2, 2013 at 16:59
  Reply

  Olen ehdottomasti pitänyt sinun DIY jutuista ja inspiroivista asukuvistasi ;) Niitä siis lisää ;)

 • Naomi

  January 2, 2013 at 19:02
  Reply

  Asupostaukset on parhaita :) ehkä jotain sisustusjuttuja olisi myös kiva lukea.

 • enni

  January 2, 2013 at 21:18
  Reply

  DIY-postaukset on pnarhaita! :) niistä saan eniten inspiraatiota!

 • NinaK

  January 2, 2013 at 22:45
  Reply

  Pidän eniten asupostauksista =)!

 • Noora's Day

  January 2, 2013 at 23:14
  Reply

  Häihin liittyvät lemppareita kun itselläkin ne ovat pian ajankohtaiset, ja tietty DIY-jutut! :)

 • Anna-Reetta

  January 2, 2013 at 23:32
  Reply

  Eniten tykkään lukea normaaleja päiväpostauksia kuvien kera! DIY-postaukset ovat kanssa huippuja :)

 • Karkki

  January 2, 2013 at 23:56
  Reply

  DIY-jutut on parhaita! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *