Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

headaches

Jos joltain löytyy nyt diagnoosit ja lääkkeet meikäläisen tautiin niin olen supersuper onnellinen. Kolmatta päivää putkeen on hirveä päänsärky, jota ei aamulla pahemmin tunne, mutta iltapäivää kohden yltyy sietämättömäksi. Olen buranaa popsinut, mutta ei ole kauheasti helpottanut. Olen yrittänyt levätä, ulkoilla, syödä jne. perusjuttuja. Niskat ei ole mitenkään erityisesti jumissa, eikä migreeniäkään ole koskaan todettu missään. Tää on varmasti sitä samaa ihme päänsärkyflunssaa, jota sairastin keväällä. Ääää en kestä, kun ei voi keskittyä mihinkään. Nyt nopeasti nuo tämän päivän asukuvat vaan tähän ja sitten peiton alle. Tulkaa joku pelastamaan minut!

xoxo Casey

8 comments
0 likes
Prev post: vastauksia osa 2.Next post: Pariisin syksy 4

Related posts

Comments

 • Maiski

  October 12, 2011 at 20:13
  Reply

  Mullakin oli jossakin vaiheessa kauheita pääkipuja, mutta loppuivat, kun viisurit poistettiin. Eli tää oli ratkaisu ainakin mun ongelmaan :D

 • Anonyymi

  October 12, 2011 at 20:29
  Reply

  Burana aiheuttaa monille lisää päänsärkyä.. kokeile jotain muuta särkylääkettä... ja olethan muistanut juoda vettä? :)

 • Heidi

  October 12, 2011 at 20:43
  Reply

  Mulla oli samaa oiretta kunnes tajusin käydä tarkastaan näköni. Uudet vahvuudet helpotti kummasti oloo. Vika voi olla lähi- tai kaukonäössä :)

 • Iina-Maria

  October 12, 2011 at 21:23
  Reply

  Hei mulla oli nyt toista päivää ihan sama "tauti" kuin sullakin! Ihan ihmeellistä. Tuntuu vähän, että tulis ehkä flunssa, mutta mitään muuta ei kropassa tapahdu kuin tuo iltapäivää kohden yltyvä päänsärky... Ärh!

 • -Lotta-

  October 12, 2011 at 23:20
  Reply

  Aspirin ja kofeiini yhdistelmä toimii jossain tapauksissa ja jossain määrin myös migreeniin, mutta ei taida katasrofi olla muissakaan pääkivuissa. :)

 • Annamanna

  October 13, 2011 at 09:34
  Reply

  Hei! Maria Veitolasta on tehty haastattelu, jossa hän kertoo voittaneensa elämää haitanneen migreenin raakaruualla ja jättämällä vilja-sekä maitotuotteet pois. Se löytyi muistaakseni Anna-lehdestä tuossa pari kuukautta sitten. Kannattaa lukea, itse olen saanut apua moniin pitkäaikaisiin vaivoihin ruokavalion muutoksella :) Paranemisia! - Anna

 • emmi

  October 13, 2011 at 10:16
  Reply

  hei! mulla on ollu ihan täysin samanlaiset oireet nyt neljä viikkoo. viimesen viikon jaksoin hädin tuskin raahautuu duuniin kahdeksaks tunniks ja sen jälkeen matelinkin suoraan himaan nukkumaan ja ottamaan buranaa. toissapäivänä sit olo paheni, tuli sellanen yleinen heikotus ja väsymys viisinkertaisena ja päänsärky oli ihan järkyttävissä sfääreissä. lääkärissä käytyäni tohtori totes et mulla on pitkittynyt poskiontelon tulehdus. en voinu uskoo alkuun, koska eihän mulla oo missää vaiheessa ollu tukkoinen olo! kannattaa käydä lääkärissä hyvissä ajoin, varsinkin jos se tosta pahenee! :) tsemppiä<3

 • A~

  October 13, 2011 at 13:57
  Reply

  Sama päänsärky myös täällä (kuten näemmä myös monella muulla). Itse oon epäillyt näiden mun päänsärkyjen syyksi tätä syksyä; jatkuva matalapaine. Toivottavasti särkymme helpottuvat... Pelottavaa että 20+ ja nyt jo särkyjen valittelua, what next? :D Tykkäilen blogistasi uudistuksista huolimatta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *