Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

H&M lookbook SS2012

kuvat H&M lookbook

Valkoista nahkaa, silkkiä, pellavaa – Kirkuvan värikästä organzaa, mokkaa – Simppeliä, androgyyniä, kontrasteja, pehmeää ja laskeutuvaa – Näistä on H&M:n kevät 2012 lempparit tehty. Käväisin showroomilla ihastelemassa vercase for H&M uutta mallistoa ja samalla katsomassa kevään tulokkaita. Vercase ei ole niitä minun lempilapsiani, mutta kevään perusmallistosta löytyi ihania juttuja. Sain mukaani Lookbook:in jonka parhaat palat näette nyt tässä. Eniten viehättää tuo valkoinen nahkaliivi, yhdistettynä juurikin laskeutuviin ohuihin matskuihin. Myös Aasia fiilikset kolahtaa edelleen erityisesti noiden housujen muodossa. Viimeisenä muttei vähäisimpänä tuo kirkuva neon vihreä. Minulla on täydellinen DIY suunnitelma tämän varalle ja toivon siitä tulevan hyvä vaihtoehto indiedaysin 2v. synttäreille :)

Mitenkäs teillä, joko kevät vaatteet mielessä?

ps. viimeinen harjoittelupaikka hommattu! tää tarkoittaa erittäin hyvää mun valmistumishaaveille :))

xoxo Casey

8 comments
0 likes
Prev post: Motivaatiota treenaukseen? Osallistu ja voita!Next post: Remember to smile

Related posts

Comments

 • Night at Vogue

  January 13, 2012 at 16:13
  Reply

  Toi neon on tosi kiva!

 • Miisa

  January 13, 2012 at 16:16
  Reply

  Ompas vain muuntautumiskykyinen malli... :D

 • Tiinanen

  January 13, 2012 at 16:50
  Reply

  Vielä kun materiaalit olisivat muuta kuin pelkkää tekokuitua tai tekokuitusekoituksia. Olin tosi pettynyt kevään vaatteisiin, joista suurinosa oli 100% polyesteria tai ainakin puolet vaatteesta sisälsi sitä. Keväällä/kesällä minulle ainakin on tärkeää, että vaate ei hiosta ja valitettavan moni muutoin kivanoloisista henkan vaatteista jää ostamatta, kun ovat tekokuitua. Voisin jopa maksaa vaatteista hieman enemmän, jos saisin ne puuvillaisina/silkkisinä/pellavaisina.

  • Casey
   to Tiinanen

   January 13, 2012 at 22:09
   Reply

   Voi ei, en kyllä tiedä mihin vaatteisiin olet törmännyt, koska nimenomaan näissä on hyviä matskuja! Ite arvostan niitä alan opiskelijana kyllä aika paljon ja yleensä ne kurkkaankin ensimmäisenä. Näissä on juurikin noita luonnonkuituja ja sitten mm. aitoa nahkaa jne.

 • Jade

  January 13, 2012 at 17:00
  Reply

  Tein myös omaan blogiini kollaasia neonväreistä ja niiden yhditämisestä esim. nudeen, tuntuu että on pakko päästä toteuttamaan kesällä! Oman inspiraationi sain Valentinon kevään RTW:stä.

 • saara

  January 13, 2012 at 21:12
  Reply

  Oi, kuvista löytyi kyllä pari MUST-have juttua! (: ja tuleeko nämä kuvat milloin hm:n sivuille ja vaatteet myyntiin?

  • Casey
   to saara

   January 13, 2012 at 22:07
   Reply

   hmm. en kyllä osaa sanoa milloin tulevat mutta luulen että kauppoihin vaatteet tulevat parin kuukauden sisällä ripotellen! Itekin odottelen paria juttua jo, pakko päästä sovittamaan :)

 • Tiia

  January 14, 2012 at 00:13
  Reply

  Oikein hyvältä näyttää ja kiva juttu että materiaalit ovat laadukkaita :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *