Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hyvää tukkapäivää

Säännöllisin väliajoin saa kysymyksiä hiuksistani, että mitenkäs se tukka nykyään voi? Hiustarinani olette kuulleet miljoona kertaa, mutta ilmeisesti hiustenlähtö on niin yleinen ongelma, että se puhuttaa vieläkin. Monia siitä kärsiviä mietityttää eniten se, palautuvatko hiukset koskaan moisesta?

Siskoni lähetti minulle pari päivää sitten vanhan kuvan minusta, joka löytyy itse asiassa tästä postauksesta, ja totesi, että vitsit miten paljon terveemmiltä mun hiukset nykyään näyttää. Vuonna 2012 omistin vielä todella pitkän tumman tukan, jonka perään sitten vuotta myöhemmin itkin, mutta eipä kyllä itketä enää. Se pitkä tukka oli nimittäin todella huonosti hoidettu, aivan yli mittainen ja mielestäni myös värin puolesta minulle todella epäsopiva. Ehkä osa näistä menee nuoruudeen piikkiin, osa vaan tyhmyyden :D

Vuosi sitten taisin todeta, että hiukseni ovat hyvin palautuneet, mutta nyt täytyy kyllä todeta, että ne ovat jopa paremmassa kunnossa kuin ennen hiustenlähtöä. Kiitos huomattavasti parempien hiusrutiinien. Huonoja hiuspäiviä tulee edelleen, kuten varmasti kaikille meistä, mutta huomattavasti harvemmin. Tänään oli erityisen hyvä tukkapäivä, kun Kampaamo Bow:n Noora loihti minulle taas kerran ihan mielettömän värisen tukan. Sellaisen, jota en oikein osannut edes kunnolla kuvailla ja pyytää. Sopivan viileä, vaalea, mutta kuitenkin tumma :D Tämä herättää mielestäni kasvoni sata kertaa paremmin eloon, kuin tuo linkin takaa löytyvä vanha hirvittävä tumma väri. Toki kirkkaanpunainen huulipunakin edesauttaa asiaa hieman.

Onnistuneen värin lisäksi hiukset tuntuvat tuuheammilta kuin koskaan ennen ja ylipitkien etuhiuksien leikkaaminen sai ne näyttämään entistäkin paksummilta. Olen haaveillut sivuotsiksista jo tovin, mutta en uskaltanut kerralla leikata kovinkaan paljon. Voi olla, että seuraavalla kerralla napsastaan vielä muutamat sentit edestä pois…

18 comments
124 likes
Prev post: Toivepostaus: kuinka editoin kuvaniNext post: Pientä sisustusremonttia 15 minuutissa

Related posts

Comments

 • paula

  September 6, 2017 at 21:38
  Reply

  IHANAT hiukset ja sinä!!? taisin just löytää inspiraatiokuvan ensi viikon kampaajakäynnille ?

 • Chatte

  September 7, 2017 at 00:49
  Reply

  Aivan ihana tukka, loistava! Tekee mieli kasvattaa oma väri takaisin, pois värjätystä vaaleasta hiukan tummempaan.

  • Kaisa
   to Chatte

   September 7, 2017 at 09:48
   Reply

   Kiitti! Voi mä suosittelen niin lämmöllä omaa väriä. Itsekin kasvattaisin sen tyvestä, jos en olisi harmaantunut näin alle kolmekymppisenä. Onneksi mun kampaaja osaa tehdä hyvin luonnollisen näköisen värin, niin monet jopa luulee sitä mun omaksi :) Ainoa miinus vaan on tän ylläpitäminen, oma väri ois niin HELPPO!

 • Silja

  September 7, 2017 at 06:37
  Reply

  Sun tukka on aivan ihana!

 • Maria

  September 7, 2017 at 11:38
  Reply

  Ihanat hiukset

 • Marika

  September 7, 2017 at 12:14
  Reply

  Aivan ihana tukka! Haaveilen itsekin vähän nykyistä vaaleammasta tukasta mutta katsotaan uskallanko ensi kampaajakäynnillä toteuttaa tämän tyylisen tukkahaaveen. :) Paljon omaa sävyä vaaleampi väri vaan pakottaa käymään kampaajalla huomattavasti nykyistä useammin.

  • Kaisa
   to Marika

   September 7, 2017 at 15:22
   Reply

   Mulla kesä vaalensi tätä taas niin paljon, että varsinaista vaalennusta raitoja lukuunottamatta ei oikeastaan tarvittu :) Mun oma väri on tosiaan nykyisin aikalailla harmaa, niin joudun joka tapauksessa tyvenkin värjäämään. Mutta hei kokeilemallahan sitä tietää sitten onko se oma juttu :) Ennen hiustenlähtöä en ikinä uskaltanut tehdä mitään radikaaleja muutoksia, mutta kun jouduin kerralla leikkaamaan lähemmäa 50 cm hiuksista pois,niin johan tämä pelko hävisi :D nykyisin uskallan jopa ottaa vähän "riskejä", vaikka vielä aika maltillinen olen hiusteni suhteen :)

 • Sofia C.M

  September 7, 2017 at 12:27
  Reply

  Youre hair... so pretty Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

 • JohannaJ

  September 7, 2017 at 13:12
  Reply

  Aivan mahtavan näköiset hiukset! Sopivat sulle todella hyvin :D https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

 • Emppu

  September 7, 2017 at 23:38
  Reply

  Aivan ihana tukka! Pakko vielä udella mikä on tuo kaunis huulipuna ja sen sävy? Kiitos! xx

  • Kaisa
   to Emppu

   September 8, 2017 at 09:56
   Reply

   Äh unohdin linkata tän postauksen, jossa esittelen sekä huultenrajauskynän että punan :) Puna on vanha, mutta ehkä vielä löytyy valikoimista? http://simoda.fi/huippu-huultenrajauskyna/

 • Carian

  January 16, 2018 at 12:42
  Reply

  Your hair is just pure perfection! I recently went back to brunette, but after seeing your hair I might want to go back to a little blonder again haha! P.s. I just came across your blog and I totally love it! xx Carian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *