Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

i whip my hair back and forth

 whip my hair back and forth, hair back and forth, i whip my hair back and forth…tähän ois nyt kaivattu kunnon tukan heittely kuvia, mutta kun niitä ei ollu tarjolla niin tämännäköistä päivänasua pitkästä aikaa. Heittelin vaan aamulla neuleita neuleiden päälle. Tänään ollu oikeastaan aika hyvä päivä ottaen huomioon, että kaikki mitä oli kalenterissa (luento 8-12 ja voicen muotiviikot klo 18->) on näillä näkymin pois pelistä. Aamulla menin koululle mukamas kuuntelemaan laadunhallintaa, no selvisikin että mun ois pitänyt olla kalasatamassa yritysvierailulla ja pari minsaa aikaa ehtiä tikkurilasta paikalle.öhöö ei onnistunu. Voicen muotiviikotkin jätän laiskuuteeni ja yksinäisyyteeni vedoten väliin. Seuraaville päiville olen kyllä tulossa ja seuraakin pitäisi olla!jei.  Nyt olen ahertanut seminaariin tulevan esityksen parissa, sillä sain itselleni vähän vahingossa opparin aiheen maanantaina ja tuota se pitäisi esitellä perjantaina! Äsken tein kokkauskokeiluja ja ai että mitä sainkaan aikaan. Kookosta, limeä, siideriä, katkarapuja, parmesaania…palataan siihen myöhemmin!

P.s. oon varmaan eläny ihan musapimennossa muutamat kuukaudet ja willow ehkä jo “ihan vanhan juttu”. Mutta mul on ainaki pyöriny tukka tänään, tuli niin hyvä fiilis tosta 9-vuotiaasta!

EDIT: voisko joku kertoo mihin se musavideo häviää koko ajan?

xoxo Casey


2 comments
0 likes
Prev post: Pariisin syksy 3Next post: Kookos-lime-katkarapu-risotto

Related posts

Comments

 • zweiteiler

  October 5, 2011 at 15:03
  Reply

  love this look! you look great! the cardigan is just perfect! crystal

 • Katja

  October 6, 2011 at 08:32
  Reply

  Mekin mennään tänään muotiviikoille! Tosin tässä on ihan hirveä vaatekriisi niin saa nähdä missä rääsyssä paikalle raahautuu :P inspiroit minua ostamaan yhden hatun mitä olen katsellut ja mietiskellyt. Kiitos :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *