Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yksi hame, kaksi asua loppuvuoden juhliin

*Kaupallinen yhteistyö KappAhl

Miten sitä tuntuukin siltä, että tämä loppuvuosi on ollut ja tulee olemaan pelkkää juhlaa juhlan perään. Vielä olisi edessä ainakin muutamat syntymäpäivät, perinteiset joulunvietot sekä uusi vuosi. Osa näistä edellä mainituista tulee varmasti vietettyä rennommissa merkeissä kotivaatteihin kääriytyneenä, mutta joihinkin haluan pukeutua hieman normaaliarkiasua hienommin. Loppuvuoden juhlat mielessä lähdin tutkimaan KappAhlin juhlamallistoa ja yhteistyön tiimoilta valitsin heidän mallistosta muutamia suosikkivaatekappaleitani, joilla voisin pelastaa itseni asukriisiltä juhlien kynnyksellä. 

Täällä blogin puolella olen jo useampaan otteeseen kertonut “juhlavaatefilosofiastani”, jota pyrin noudattamaan aina juhlavampia vaatteita hankkiessa. Oleellisinta siinä on se, että vaikka vaatteet juhlavia ovat, niitä pystyy silti muokkaamaan useisiin erilaisiin asuihin, ne kestävät aikaa ja parhaassa tapauksessa taipuvat myös arkisempiin kokonaisuuksiin. Ihan huippuja ovat sellaiset vaatteet, jotka kameleontin lailla muuntautuvat erilaisiin asuihin niin, että sitä ei edes tajua, että kyseessä on yksi ja sama vaate.

Juuri tällaisen supervaatteen onnistuin löytämään KappAhlin tämän sesongin mallistosta ja kun se vielä istui päälle kuin hansikas, olin ihan myyty. Mustaa yksinkertaista puolihametta pienellä tvistillä olin itse asiassa etsinyt jo tovin, joten siitäkin syystä olin hyvin iloinen, kun tämä epäsymmetrinen, satiinifrillahame ilmestyi eteeni. Kokosin hameen ympärille kaksi erilaista asukokonaisuutta todistaakseni miten helposti sen saa naamioitua eri asuihin.

Ensimmäisessä asussa yhdistin hameen kimonomalliseen jakkuun luoden modernin jakkupukuyhdistelmän. Sellaisenaan kokonaisuus on melko hillitty, mutta epätavalliset leikkaukset tekevät kokomustasta asusta mielenkiintoisen. Korkokengät, punaset huulet ja näyttävät korut antavat siihen puolestaan juhlavan silauksen. Ilman niitä näkisin, että tämä voisi mennä näppärästi myös toimistoasusta.

Toinen kokoamani asu oli ensimmäiseen verrattuna huomattavasti leikkisämpi verkkosukkiksineen ja printtipaitoineen. En itse asiassa ole ennen tätä ollut kovinkaan innostunut verkkosukkiksista, mutta tässä kokonaisuudessa ne vaan toimii. Vieläkään en niille perinteisille “reikäisille” verkkosukkiksille lämpene, mutta nämä KappAhlin versiot, joissa on myös “reikien” kohdalla ohut muutaman denierin paksuinen sukka, kelpuutan. Strasseilla koristeltu printtipaita on puolestaan hameen lailla sellainen vaate, joka taipuu yllättävän moneen. Itse voisin yhdistää tämän esimerkiksi mustiin tai sinisiin farkkuihin.

Yritin tässä postausta tehdessä päättää kumpi asuista oli loppujen lopuksi enemmän mieleeni, mutta en vaan osaa valita yhtä. Molemmat ovat niin kivoja ja tuo hame, noh se on vaan niin täydellinen! Tuli tuossa yhtenä päivänä testattua, että se toimii myös muhkean neuleen kanssa arkiasussa. Sen kokonaisuuden voisinkin kuvata teille seuraavaksi.

Mutta kumpi näistä asuista oli enemmän teidän mieleen? Entä mitä tykkäsitte hieman erilaisista kuvista? Tajusin vasta nyt alkaa hyödyntää kauniisti sisustettuja kotkalaisia kiinteistöjä, joita tämä Kotkan Klubi ehdottomasti edustaa. Kivaa vaihtelua kuviin ainakin minun mielestäni :)

KappAhl clothes

KappAhl jewelry

photos: Sara Vanninen, edit: me

location: Kotkan Klubi

3 comments
54 likes
Prev post: Fiilistelemässä tulevaaNext post: Tontilla tapahtuu – vk 49

Related posts

Comments

 • Tuulia

  December 9, 2017 at 22:27
  Reply

  Molemmat asut kivoja, enkä osaa valita lempparia kun sopivat mielestäni niin erilaisiin tilanteisiin. Ja makee kuvauspaikka!

 • Elina

  December 14, 2017 at 23:37
  Reply

  Huh! Asut, kuvat, miljöö ja sinä.. Täys 10!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *