Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

INFO

HIRSITALO 2.0

Hirsitalo 2.0 on tarina meidän unelmien omakotitalon valmistumisesta idylliselle merenrantatontille Kotkaan. Rakennusblogin taustalla häärii minun lisäkseni mieheni Teemu Turunen. Rakentamisen vaiheita ja tunnelmia voi seurata blogitekstejä lukemalla sekä rakennusvlogeja katselemalla. Päivitän kuvia ja tarinoita projektista myös Instagram-tililleni.

Taustaa: Ostimme kesällä 2015 eteläisen merenrantatontin ja siinä seisovan vanhan hirsitalon synnyinkaupungistani Kotkasta. Tarkoituksena oli kunnostaa ja laajentaa vanha talo, mutta loppujen lopuksi päädyimme siirtämään hyväkuntoisen hirsitalovanhuksen sekä rakennuttamaan tilalle uuden modernin hirsitalon. Uusi talo on saanut inspiraationsa vanhasta talosta ja kunnioittaa siten tämän alueen ensimmäisen talon historiaa.

Projekti: Päätimme jo ennen rakentamisen aloittamista tehdä projektistamme julkisen ja lähteä kirjoittamaan siitä omaa Hirsitalo 2.0 -nimistä blogia pitkäaikaisen lifestyle-blogini Si Modan kylkeen. Meidän vielä pohtiessa purkupäätöstä Honkarakenne ilmaisi kiinnostuksensa lähteä mukaan projektiin ja joulukuussa 2016 allekirjoitimme rakennussopimuksen uudesta talosta Honkarakenteen kanssa. Kesäkuussa 2017 saimme vihdoin rakennusluvan ja sen myötä selkiytyneen rakennusaikataulun myötä meidän talon on määrä valmistua kesällä 2018. Lisää kuvia ja tietoa tulevasta talostamme löytyy täältä.

Tervetuloa seuraamaan talonrakennusblogia!