Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JANUARY LIST

SI MODA JANUARY LIST 2014

 

housut Zara // paita Topshop // laukku Tiger of Sweden // silkkihuivi Balmain // korvakorut Maria Black // kengät Zara

Tammikuussa haaveillaan…

Rennoista (teko)nahkahousuista. Sporttinen malli yhdistettynä aavistuksen kiiltäväpintaiseen keinonahkaan on samaan aikaan mukavan rento, mutta siisti. Kenkiä vaihtamalla nämä sopivat lauantain illanviettoon tai sunnuntaina brunssille.

Vaaleansinisestä kauluspaidasta. Mikähän minuun on mennyt? Ennen en voinut sietää sinistä. Sitten tummansininen yhdistettynä mustaan löysi tien sydämeeni. Nyt on tultu siihen, että haaveilen kaikesta vaaleansinisestä. Juolahtipa tässä eräänä päivänä mieleeni kokeilla myös kokosinistä asua…

Silkkihuiveista ja kultakoruista. Tämä yhdistelmä tuo mieleen vain ja ainoastaan äitini äidin. Tyylikäs mummoni pukeutui aina viimeisen päälle ja erityisesti asusteet oli harkittu tarkkaan. Täytyykin käydä kurkkaamassa mitä kaikkea äiti on säästänyt mummon mahtavista kultakoru- ja silkkihuivivalikoimista. Nyt tekee nimittäin pitkästä aikaa mieli kietoa siro silkkihuivikaulaan pitkään pinnalla olleiden jättihuivien sijaan. Maria Blackin  hurmaavat kultakorut olisivat siihen piste i:n päälle!

No siitä mustasta pienestä laukusta! Monia eri laukkuja viime aikoina hypistelleenä tulin siihen tulokseen, että tämä Tiger of Swedenin oma on juuri sitä mitä haen. Siihen mahtuu kaikki tarpeellinen, kamerakin. Sattumalta huomasin laukun olevan Tigerin omilla sivuilla melkoisessa alennuksessa, joten en jäänyt sen kummemmin jahkailemaan, vaan laitoin tilaukseen. Yksi tammikuun haaveista voidaan siis ruksia yli…

6 comments
0 likes
Prev post: Mies keittiössäNext post: Hetkessä

Related posts

Comments

 • Cara

  January 10, 2014 at 22:11
  Reply

  Mulla vähän sama juttu: yleisesti sininen ei koskaan ole ollut mun juttu, mutta nyt se tuntuu niin kivalta väriltä. Ja vaaleansinisiä kauluspaitoja olen ihastellut jo hetken, mutta sitä täydellistä en ole vielä löytänyt.

  • casey
   to Cara

   January 15, 2014 at 21:50
   Reply

   Se on jännä miten mieli muuttuu värien suhteen. Itse epäilen oman sinisen inhoni johtuneen siitä, että äitini rakastaa sinistä ja puki meidän lapsena aina sinisiin :)

 • Reetta_E

  January 11, 2014 at 00:38
  Reply

  Ostin nuo Zaran housut joulukuussa Tukholmasta. Suosittelen lämpimästi niiden hankkimista, ovat todella mukavat jalassa ja materiaali muistuttaa paljon nahkaa. Niissä on ihanan pehmeä vuori, joka tuntuu lämpimältä ihoa vasten - housut soveltuu siis hyvin pakkaskeleihinkin, jos niitä tulee! :D Odottelen kirkkaita päiviä, että saisi asukuvat niiden kanssa napattua. :)

  • casey
   to Reetta_E

   January 15, 2014 at 21:51
   Reply

   Hmm täytyykin käydä sovittamassa joku päivä :) tuo vuori kuulostaa miellyttävältä (keinonahka vasten ihoa taas ei)!

 • Costumen Sanna

  January 13, 2014 at 15:45
  Reply

  Entäs nuo kengät sitten? Ne ovat täydelliset! Ja mikä parasta, vähän huonompikin lesti käy kävelyyn kun koko jalkapöytä on kurottu kenkään kiinni nyöreillä ja remmeillä.

  • casey
   to Costumen Sanna

   January 15, 2014 at 21:53
   Reply

   Itse kuulin huhua, että Zaran kenkien lesti on jopa hieman parantunut ja varsinkin nämä nyörilliset korkkarimallit ovat olleet jopa mukavat jalassa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *