Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jouluaaton asu

SI MODA ASU JOULUAATTO korvakorut ja kello Glitter // mekko Seppälä // käsikoru Ideakoru*

(*saatu blogin kautta)

Tämä aattona otettu kuva jäi viimeiseksi kuvaksi minusta mahan kera. Kuvanoton jälkeen lähdin joulukirkkoon aavistamatta laisinkaan, mitä tuleva yö toisi tullessaan. Melkoinen joululahja meille tosiaan suotiin. Kiitos kaikille onnitteluista!

Elämä vauvan kanssa on pikku hiljaa alkanut sujumaan. Aluksi tuntui ettei edes vessassa ehtinyt käydä, mutta nyt olen jopa saanut nauttia rauhassa aamupalaa ja lukea samalla blogeja. Tuntuu muuten melkoiselta luksukselta. Vielä ei ole aikaa ottaa uusia kuvia, mutta onneksi kameralle ehti tallentua muutamia kivoja otoksia ennen joulua ja jouluaattona. Palaillaan niillä myöhemmin. Velvollisuudet kutsuu taas :)

4 comments
5 likes
Prev post: Parhain joululahjaNext post: Uskomaton vuosi

Related posts

Comments

 • nelli

  December 30, 2013 at 21:27
  Reply

  Hei, milloin sulla olikaan laskettuaika? :) Tuliko siis etuajassa?

  • casey
   to nelli

   December 30, 2013 at 21:32
   Reply

   Muutaman päivän etuajassa tuli :) itse epäilin kyllä näin tapahtuvan ja siksi jännitti lähteä jouluksi toiseen kaupunkiin :D onneksi oli sairaalakassi pakattu mukaan...

   • nelli
    to casey

    December 30, 2013 at 22:07
    Reply

    Voi että! Oliko sulla jo selkeitä merkkejä kuten supistuksia kun osasit tätä odottaa? Itsellä LA 26.1.14 ja jatkuvasti jo odotan jotain "merkkiä".. Vaikka onhan tässä vielä aikaa.... :)

 • Reetta

  January 1, 2014 at 23:43
  Reply

  Oletpa ollut todella kaunis vielä juuri ennen vauvan syntymää! Paljon, paljon onnea ja ihania hetkiä vauvan parissa tuoreille vanhemmille ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *