Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kirppislöytö ja olohuoneen sisustussuunnitelmat

Onkohan sitä mahdollista käyttää liian paljon messinkiä ja kultaa sisustuksessa? Tuskimpa vaan, jos minulta kysytään. Kullanhohto on aina viehättänyt minua ja sen kyllä huomaa nopealla vilkaisulla kotiimme. Mieheni kyseli jo tuossa yhtenä päivänä, että alkaisikohan nämä kultaiset kalusteet ja esineet jo pikku hiljaa riittämään. Minä vastasin siihen hankkimalla jälleen yhden messinkisen kalusteen, kun eteeni tuli Torissa tämä ehkä maailman kaunein sivupöytä.

Instastorissa pöytää jo teille esittelin ja dm-viestien perusteella tekin tykkäsitte siitä vähintään yhtä paljon kuin minä. Ja onhan tuo kaunis. Kaksitasoinen lasipöytä on juuri sopivan siro ja jämäkkä samaan aikaan. Tykkään hurjasti myös rusehtavista laseista. Kantokahvojen avulla pöytää voi siirrellä paikasta toiseen kätevästi. Maksamani 35€ hinta oli todellakin jokaisen euron väärti.

Uusi pöytä löysi nyt ainakin hetkellisesti paikan olohuoneesta sohvan vierestä, mutta saa nähdä mihin sen lopullisesti sijoitan vai pidänkö sitä juurikin sellaisena apupöytänä, joka tarpeen mukaan siirtyy minne tahansa. Olohuoneeseen se ainakin toi kaivattua väriä, sillä tämä sohvanurkkaus on ollut auttamatta aivan liian kliini ja valkoinen meidän silmiin. Harkitsimme jo tuon sohvan takaseinän maalaamista, mutta sitten päätimme kokeilla ensin somistaa seinää tauluin (yhä vaiheessa kuten huomaatte). Taulujen lisäksi maton voisi nyt kevään tullen vaihtaa ja muutenkin tekstiileillä elävöittää tilaa.

5 comments
210 likes
Prev post: Tasaisempi iho ja ennaltaehkäisevät keinot tulevaan kevääseenNext post: Messinkinen lasipöytä x 7

Related posts

Comments

 • Martina

  March 5, 2019 at 09:22
  Reply

  Todella upea pöytä, älyttömän hyvä löytö! Harvoin tulee vastaan näin tyylikästä kirppisaarretta ja vieläpä edullisesti! Pöytä sopii kauniiseen kotiinne ihan täydellisesti

 • Aikku

  March 5, 2019 at 20:38
  Reply

  Täällä Dubaissa sisustuskaupat ovat täynnä sun suosikkimateriaaleja.Täällä on tullut kierreltyä kauppoja näin lomalla.

  • Kaisa
   to Aikku

   March 7, 2019 at 11:59
   Reply

   Uskon :) Siellä usempaan kertaan käyneenä kultasoukit sun muut on hyvinkin tuttuja!

 • Merja

  March 6, 2019 at 19:16
  Reply

  Aivan mahtava löytö, uskomatonta että joku halusi luopua tällaisesta ihanuudesta.

  • Kaisa
   to Merja

   March 7, 2019 at 11:59
   Reply

   Niimpä! Ja noin edullisesti vielä :D mun onni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *