Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lace shorts

SI MODA ASU JAN13 2015 1SI MODA ASU JAN13 2015 4SI MODA ASU JAN13 2015 00

takki/coat H&M TREND* // paita/top COS // shortsit/shorts H&M // kengät/shoes TAMARIS* // aurinkolasit/sunnies RAY BAN

(*saatu/gifted)

SI MODA ASU JAN13 2015 3SI MODA ASU JAN13 2015 2

Huomasin tuossa viikonloppuna erään asian. Olen käyttänyt tänä talvena mustaa villakangastakkia vain muutaman kerran. Mustaa untuvatakkia on kyllä tullut pidettyä kylmemmillä keleillä, mutta muutoin olen suosinut lähinnä harmaata tai beigeä takkiani. Ennen kuljin lähes koko talven pelkissä mustissa takeissa. Ihan hyvä siis, että olen uskaltautunut reippaasti pois mukavuusalueeltani ja kokeillut muitakin värejä. Musta villakangastakki on kuitenkin ajaton valinta, joten en omistani hevillä luovu, vaikka tänä talvena niille vähemmän käyttökertoja tulisikin.

Nyt suljen koneen ja keskityn viettämään “kamupäivää”, eli laatuaikaan parhaan ystäväni ja meidän pikkuisten kesken. On ihana huomata miten tytöt ovat nyt kasvaessaan alkaneet yhä enemmän leikkiä keskenään. Heillä tuntuu myös olevan oma kieli, jota me emme todellakaan ymmärrä. Huvittavaa katsella ja kuunnella heidän touhujaan. Parasta arkiviihdettä mitä tiedän!

kuvat: Sara/Tickle your fancy

4 comments
0 likes
Prev post: Sisustusinspiraatio: RuokatilaNext post: NEW IN: Silk shirt & Clubmasters

Related posts

Comments

 • n

  January 13, 2015 at 22:33
  Reply

  Yksinkertaisen kiva asu :) Onpas ollut muuten kiva huomata, että blogissasi on ollut asukuvia jotenkin erityisen paljon viimeaikoina. Asukuvat ovat ehdottomasti suosikkejani postausaiheista, koska niistä saa niin paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Eli niitä saa jatkossakin olla paljon!:)

  • Kaisa
   to n

   January 13, 2015 at 23:28
   Reply

   Kiitos :) Niitä tulee aina, kun vain saan jonkun kuvaamaan kanssani ja ilmat suosivat edes jonkin verran. Talvi on haastavaa aikaa, mutta kevättä kohden asujen määrä varmasti taas lisääntyy!

 • laura

  January 13, 2015 at 22:46
  Reply

  Moikka Kaisa, ei liity postaukseesi mitenkään mutta törmäsin tähän, ja haluaisin ilmoittaa sinulle. Tosi kurjaa tekstiä tuolta bloggaajalta sinua kohtaan. http://sharonin.blogspot.fi/2015/01/miksi-kiusaat.html?spref=fb&m=1. Olen sinut pari kertaa tavannut(spis jos muistat :) ), ja vaikutat ihanalta tyypiltä.

  • Kaisa
   to laura

   January 13, 2015 at 23:27
   Reply

   Hei Laura, kiitos kommentistasi. Todella ikävää, että ks. blogista tällainen teksti löytyy. FB-kamuihin mulla on tietyt säännöt ja mitä moikkaamiseen tulee, niin olen kyllä aina pyrkinyt tervehtimään mikäli ollaan nähty. Minulla ei ole mitään Sharonia, eikä ketään muutakaan bloggaajaa vastaan. Itse koulukiusattuna en voi missään tapauksessa kannattaa kiusaamista, saati harrastaa sitä itse. Toivoisin tällaisista asioista puhuttavan kasvotusten, koska tuntuu aika ilkeältä lukea tuollaista toisen blogista. Jos hän kokee, että kohtelen häntä epäreilusti yms. olisi mukavaa, että hän puhuisi siitä suoraan minulle, eikä kirjoittaisi asiasta julkisesti. Mutta kiva kuulla, että sinä olet saanut minusta hyvän kuvan, koska rehellisesti sanoen itse koen ainakin olevani reilu tyyppi, enkä tunnista itseäni Sharonin kirjoituksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *