Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

lack of innovation

Pitää pukeutua – helppoa – ole merirosvo. Mihinkään mahtavan mielikuvituksen suorituksiin en siis eilen ylettänyt. Vaihtoehtona oli tämä tai murhan himoinen geisha. Geisha jäi koska pelkäsin pitkän valkoisen kimonon likaantuvan. Ja sitä paitsi, ei olisi ehkä pitänyt pukeutua mitenkään. Tekisi mieli sanoa pari valittua sanaa suomalaisista ja Kotkasta. Niin pieni paikka ja ihmiset toljottavat sinua kuin idioottia, jos olet vähääkään pukeutunut. Varmaan 1/100 oli eilen halunnut jotain teemavaatetta laittaa ja olihan siinä vähän hölmö olo itellä. Onneksi meidän porukka oli kumminkin pukeutunut ja taas kerran kaikki hauska jäi kotibileiden sisälle. Baariin menon olisi voinut jättää väliin. Olin onneksi jo kahden aikaa kotona (eli siis oikeasti yhden) ja sain makoisat yöunet. Eipähän mene tämä päivä koomailuun vaan jaksan ahkerasti lähteä laittelemaan uutta kotia kuntoon :)

Palataan illan kuvilla myöhemmin, nyt tämä pirate lähtee kohti Helsinkiä. Aye aye captain!

xoxo Casey

13 comments
2 likes
Prev post: it’s a dealNext post: for a change

Related posts

Comments

 • Alisa

  October 30, 2011 at 13:23
  Reply

  Kaunis oot :)

 • Iina-Maria

  October 30, 2011 at 14:39
  Reply

  Olin myös eilen Seurahuoneella (ja oikeastaan näin sinutkin siellä) ja mun mielestä oli hauskaa, että jotkut olivat pukeutuneet, vaikken itse siihen porukkaan lukeutunutkaan. Mua itseasiassa vähän harmittaa, koska ei vietetä kavereiden kanssa ikinä halloweeniä. Mun mielestä olis hauskaa pukeutua, joten olin lähinnä innoissani, kun muutaman kerran baaritiskiltä kääntyikin joku naamarikasvoinen tyyppi. :-D Mut täällä Kotkassahan kerää katseita olitpa sitten pukeutunut naamiaisasuun tai perusvaatteisiin, jotka jollain tapaa erottuvat massasta. Joten ei kauheesti ihmetytä, että oot kääntänyt päitä siellä huoneella... Itseänikin toi kyllä ärsyttää.

  • Casey
   to Iina-Maria

   November 1, 2011 at 10:14
   Reply

   totta puhut :) silti kotkassa tulee ulkona käytyä silloin kun saadaan kaikki kaverit koolle! ps. oisit hei tullu moikkaamaan!

 • sunshine

  October 30, 2011 at 16:31
  Reply

  Samaa mieltä sun kaa! Suomes on sellanen ongelma, etenkin muissa kuin yliopistokaupungeissa, et ihmiset mulkailevat/toljottavat, jos on jotakin "poikkeavaa" päällä. Itse haluaisin pukeutua hieman ns rohkeammin, mutta ei huvittais, kun kaikki toljottavat

 • Enni

  October 30, 2011 at 16:45
  Reply

  Meillä on halloween-pippalot vasta ensi viikon lauantaina, eli pyhäinpäivänä. Voihan se olla, että tänä vuonna porukat on olleet vähän ulapalla siinä, minä päivänä pitäisi pukeutua.. Tai sitten syy on vaan ne suomalaiset... ;D

  • Casey
   to Enni

   November 1, 2011 at 10:15
   Reply

   aa.kyselin viikonloppuna että onko tää se virallinen päivä vai mikä ja kukaa ei oikeen tienny. Ehkä se siis johtui vähän siitäkin :)

 • emmma

  October 30, 2011 at 18:39
  Reply

  kotka on ton takii niin syvältä:D eikä tot Seurahuonetta nyt muutenka hirveest kehuu voi..

  • Casey
   to emmma

   November 1, 2011 at 10:16
   Reply

   Nojuu ei.Voisivat pistää toisenki baarin pystyy.Ei yhteen ja samaan kaikki mahdu!

 • tanja

  October 31, 2011 at 00:23
  Reply

  Ihanaa, että joku jaksaa pukeutua ja nähdä vaivaa teemajuhlien kunniaksi! Kesällä muutin pois Kotkasta ja nyt kun siellä käy, huomaa kuinka outoa meininkiä varsinkin baareissa! Kaikki tuntuu haluavan olla samasta muotista, eikä kukaan uskalla erottua massasta. Pisteet sulle ja sun kavereille:)

  • Casey
   to tanja

   November 1, 2011 at 10:18
   Reply

   Kiitoksia :) meillä nyt on vähän väliä ollu teemabileitä vaikkei olisi ollut aihettakaan. Pienissä piireissä niitä on vaan ilmeisesti vähän vaikeampi sulattaa :D

 • tillu

  October 31, 2011 at 14:55
  Reply

  HEI CISU nyt niitä kuvia kehiin! cant wait to see those! <3 lol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *