Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lahja minulle

COS musta laukkuCOS musta laukkuCOS musta laukku COS musta laukku COS musta laukku

laukku COS

Hyvää joulua Kaisa!

Nyt sain viimein ostettua sen uuden arkilaukun itselleni, jota pohdin täälläkin. En päätynyt mihinkää kollaasin vaihtoehdoista, koska voiton vei aivan yllättäen tämä Cosin laukku. Siinä vaan kaikki muu osui malliltaan kohdalleen, paitsi se pitkä kantohihna. Sitä en edes jäänyt kaipaamaan, koska tätä kaveria on niin helppo kantaa juuri sopivan mittaisten hihnojen ansiosta joko olalla, kyynertaipeessa tai vaan kädestä roikottaen. Materiaali on pehmeää nahkaa ja mikä tärkeintä, siinä ei ole mitään ylimääräisiä härpäkkeitä missään. Sisältä löytyy kaikki tarpeelliset taskut, mutta ulkoapäin se on minimalistisuuden huippu.

Mitä sitten kävi aikomukselleni ostaa jokin merkkilaukku? Noh suoraan sanottuna, jos et löydä mieleistä laukkua, niin on aika turha laittaa monta sataa euroa sellaiseen. Kyllä minä muutaman melkein täydellisen yksilön löysin, mutta ne ylittivät roimasti budjettini. Nyt voin hyvillä mielen rauhassa säästää ja odotella sitä hetkeä, kun joku kaunis laukku tulee vastaan, jos on tullakseen. Tämän ostoksen takana oli todellinen tarve ja se on nyt täytetty :)

7 comments
0 likes
Prev post: Holiday moodNext post: Two nights before Christmas

Related posts

Comments

 • AnsQ

  December 21, 2012 at 11:42
  Reply

  Sulla on niin hyvä laukku (-ja vaate) maku! Kellään bloggaajalla ei oo mun mielestä pelkästään kivoja laukkuja, paitsi sulla. :-) Oon kteellinen erityisesti siitä Aldosta..:D

  • Casey
   to AnsQ

   December 22, 2012 at 16:18
   Reply

   Oivoi kiitos :) Aldo on ollu kyllä mun lemppari. 3 vai jopa 4 vuotta olen sitä tunnollisesti käyttänyt ja vieläkin se on hyvässä kunnossa!

 • Jade

  December 21, 2012 at 11:58
  Reply

  Se on täydellinen! Itsellänikin on muutama laukku kiikarissa. Miksi ne kaikkein täydellisimmät maksaa aina se 2 000 euroa! :D

  • Casey
   to Jade

   December 22, 2012 at 16:17
   Reply

   Nimenomaan, mullakin muut vaihtoehdot olivat yhtä kalliita kuin parin kolmen kuukauden vuokrat, joten tässä vaiheessa elämää, sitä kääntyy ehkä kuitenkin vuokran kannalle :D Kiitos!

 • fannibannii

  December 22, 2012 at 11:20
  Reply

  mistä ostit tuon laukun? aivan älyttömän tyylikäs:)

 • Maria

  January 1, 2013 at 23:19
  Reply

  Melkoisen makea laukku! Tykkään just, kun siinä ei ole mitään ylimääräistä tilpehööriä roikkumassa sun muuta. Sattuuko se olemaan tämä: http://www.cosstores.com/Store/Women/All/Square_leather_tote_bag/7084-5914719.1#c-6874868?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *