Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Latte lookia ja arvontaa

*Yhteistyössä Paulig Frezza

Oi sitä onnea, kun värihullu nainen pyydetään mukaan Re:fashionin ja Frezzan #frezzalook-kampanjaan, jossa on tarkoituksena koota asu yhden maitokahvimaun ympärille. Frezzan kylmät kahvijuomat saivat viime keväänä uuden ilmeen ja nyt me bloggaajat valitsimme niistä yhdet maut omia asujamme inspiroimaan. Minun valintani, Latte, oli hyvin täyteläinen ja juuri sopivan “kahvinen” omaan makuuni. Lisäksi pullo oli oivan sävyinen vaatekaappiini, nimittäin sieltä löytyi latteen täydellisesti matchaavat vaatekappaleet. En tietenkään päätynyt ainoastaan inspiroitumaan pullosta vaan olin kuin kävelevä Frezza Latte.

Normaalisti olen kovin arka käyttämään beigen sävyjä niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Pelkään, että nämä kahvinsävyt jäävät kovin latteiksi. Mutta tämä asu kyllä todisti minulle sen, että Latte ei ole yhtä kuin lattea, vaikka pukisit sitä päästä varpaisiin. Se toimii aivan yhtä hyvin kuin kokomusta tai kokovalkoinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt olisi teilläkin oiva hetki kokeilla kahvisävyjä asuissanne. Nimittäin kuvaamalla oman Frezza lookinne Instagramiin yhdessä kahvijuoman (mikä tahansa neljästä mausta) kanssa teillä on mahdollisuus voittaa 200 euron lahjakortti Net-a-porter -verkkokauppaan! Muistakaa vain tägätä kuvaan #frezzalook ja @Pauligfi. Minä yhdessä muiden Frezza look bloggaajien kanssa valitsemme kuvien joukosta omat suosikkimme ja ilmoitamme voittajat Instagramissa. Lahjakortteja arvotaan yhteensä siis neljä kappaletta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lahjakorttiarvonnan lisäksi teillä on mahdollisuus äänestää suosikkiasi meidän bloggaajien Frezza lookeista ja voittaa Paulig Frezza -tuotepalkintoja. Kaikki kahvilookit Vanilla, Mocca, Forte ja Latte esittäytyvät kampanjasivuilla täällä. Sieltä löytyy myös tarkemmat ohjeet molemmista kilpailuista. Osallistumisaikaa näihin on 21.9.2014 asti. Tällä hetkellä Nooran upea Mocca look on ottanut ansaitusti komean johtopaikan, mutta mikäli minun Latte-asuni miellyttää teidän silmää, niin eiköhän oteta pieni loppukiri tähän?

5 comments
0 likes
Prev post: Gold vibesNext post: Meidän uusi koti

Related posts

Comments

 • Milla

  September 11, 2014 at 11:27
  Reply

  Vau, aivan upea asu! Tuo väri sopii sinulle täydellisesti.

 • MouMou

  September 11, 2014 at 11:32
  Reply

  IHANAT kengät!

 • Juanita Hoffren

  September 13, 2014 at 22:46
  Reply

  Ihana takki...

 • taidi

  September 15, 2014 at 13:21
  Reply

  SEBU!! mitkä noi kengät!! ihanaaa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *