Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mini and Mom – Lomalaiset

MINI’S

dress LINDEX / shoes H&M / sunnies IZIPIZI

MOM’S

t-shirt H&M / jeans GINA TRICOT / shoes SUPERGA / sunnies LE SPECS

Näin minin kesälomalla postausten tekemiseen on huomattavasti vähemmän aikaa ja siitä johtuen postausten tekstit jäävät päivästä toiseen aika lyhyiksi. Toivottavasti tämä ei ole häirinnyt teitä :) Täällä nautitaan täysillä yhdessä olosta ja yritetään ottaa kaikki irti siitä pienestäkin lämmöstä mitä kesä meille tällä hetkellä antaa. Ollaan uitu, käyty pyöräilemässä ja puistoissa. Muumimaailmassakin poikettiin perjantaina. Kuvista välittyy varmasti parhaiten meidän molempien lomafiilikset, joten annetaan niiden puhua taas puolestani.

Jos teillä on muuten jotain suhteellisen helposti toteutettavia toivepostauksia kesäksi, niin kertokaa ihmeessä! Helpottaa kummasti, jos ideoita on valmiina, niin ei mene ne pienetkin hetket koneen ääressä postausten suunnitteluun. Luonnoksissa odottelee mm. Kroatia-video sekä hiustenlaitto vinkki pienille kukkaistytöille, mutta uudet aihevinkit ovat aina tervetulleita.

6 comments
84 likes
Prev post: GinghamNext post: Kahvilavinkki Turussa

Related posts

Comments

 • Linnea

  July 7, 2017 at 09:48
  Reply

  Harvoin mitään kommentoin, vaikka jokaisen blogipostauksesi luenkin. Arvostan, että tekstissäsi näkyy usein kunnioituksesi lukijoitasi kohtaan. Nytkin varmistelit, ettei lyhyemmät tekstit ole lukijoita häirinneet. Useat bloggaajat vain toteavat, että aikaa ei nyt ole ja piste. Eli kiitos meidän lukijoiden huomioimisesta ja ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! :-)

  • Kaisa
   to Linnea

   July 7, 2017 at 10:59
   Reply

   Kiitos itsellesi tästä kommentista :) Kiva kuulla, että koet asian näin! Itse pidän itsestäänselvyytenä sitä, että bloggaajana minun tehtävä on blogin päivittämisen ohella myös huolehtia siitä, että lukijoiden on mukava käydä täällä. Loppupeleissä kaikki perustuu tässä hommassa toimivaan vuorovaikutussuhteeseen lukijoiden kanssa. Ei tätä olisi ilman teitä

 • J

  July 11, 2017 at 15:46
  Reply

  Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

  • Kaisa
   to J

   July 11, 2017 at 19:58
   Reply

   Hei aivan loistavia ideoita!! kiitos tuhannesti näistä :) Piti ihan ottaa puhelimella kuva tästä, jotta pysyy ideat matkassa :D Ihanaa kesää sinnekin

 • Milka

  July 27, 2017 at 19:53
  Reply

  Ihan sikkekivoja kuvia! :) Ps. inspiroiduin meiän juttutuokiosta häissä ja nyt oon sigman 28mm:sen omistaja :D terkuin nimimerkki "Nopea käänteissään"

  • Kaisa
   to Milka

   July 28, 2017 at 10:29
   Reply

   Kiitos :) ja haha! olit kyllä nopea. Mulla ois vaan ollut myynnissä se 24mm, jos se ois kiinnostanu :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *