Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minne ne hamekelit jäi?

Tälle viikolle luvattiin alunperin melko kesäisiä lukemia, mutta aika kolealta tuolla ulkona tuntuu edelleen. Hamekelit saavat siis odottaa itseään vielä hetken. Onneksi hameasuihin voi koleasta kelistä huolimatta etsiä inspiraatiota ja Dubain reissultakin oli vielä yksi hameellinen asu jemmassa. Ehkä kuukauden tai viimeistään parin päästä tällaisia pääsee käyttämään myös täällä Suomessa.

Pahoittelut muuten siitä, että olen suoraan sanottuna on ollut paska bloggaaja tällä ja vähän edelliselläkin viikolla. En muista koska olisin viimeksi postannut näin verkkaiseen tahtiin, siitä taitaa olla vuosia! En halua selitellä tätä kiirellä, koska jos instastorejani seuraatte, niin näitte minun eilen kuivaavan barbien tukkaa. Ihan täysin ajanpuutteesta ei siis ole kysymys. Ennemminkin tässä on kyse laatutasosta, josta haluan pitää kiinni. Bloggaaminen ja postausten teko on mielestäni silloin parasta, kun on aikaa suunnittella sisältöjä edes hieman ja toteutus ei näytä siltä, että se on vasemmalla kädellä sutaistu. Toki sitä voi välillä tehdä kevyempää ja huolettomampaakin sisältöä. Siitä tulikin mieleen, että oli ihana huomata miten tykätty arkinen “My day”-postaus puhelinkuvineen oli. Haluaisitteko nähdä tällaisia lisää? Entä onko teillä jotain muita postaustoiveita?

PS. TALOBLOGISSA UUSI POSTAUS!

Lindex silk blouse

Vero Moda skirt

Cult Gaia bag

Flattered x Linda Juhola shoes

Mango sunnies

H&M earrings

2 comments
46 likes
Prev post: Seinien maalisävyjen pohdintaaNext post: Kumman valitset?

Related posts

Comments

 • Viola

  April 21, 2018 at 21:45
  Reply

  My day -postaus oli kivaa vaihtelua. Edelleen tykkään monesta, eniten pohdiskeluista, matkustusaiheista ja perhe-elämästä. Ruoka-aiheetkin toimivat. Yleisesti blogisi myönteisyys ja omalla tavalla aitous sekä hyvä taso lämmittää mieltäni. Kiitos!

  • Kaisa
   to Viola

   April 22, 2018 at 14:53
   Reply

   Kiitos :) olipa ihanasti sanottu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *