Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

New old hair

si-moda-hiukset-2016-5si-moda-hiukset-2016-0si-moda-hiukset-2016-3si-moda-hiukset-2016-1si-moda-hiukset-2016-2

Vaikka malli ja väri ovat vanhat, on se tukka kuitenkin ihan kuin uusi, kun kampaajalta ulos astuu. Olen jälleen kerran harvinaisen tyytyväinen tähän viileään ruskeaan, joka liukuvärjäyksellä vaalenee latvoja kohti. Senttejäkin lähti aika kivasti ja nyt latvat tuntuvat tuuheammilta sekä ennen kaikkea näyttävät siisteiltä. Ainakin hetken aikaa.

Nimittäin sen lisäksi, että hiukseni ovat ärsyttävän karheat ja näyttävät herkästi huonokuntoisilta (vaikka eivät olisikaan) on näissä vielä kolmaskin ongelma. Nimittäin kasvaessaan pituutta keskelle taakse alkaa muodostua sellainen lokonen, josta hiukset ovat lyhyempiä. Joko ne katkeavat tai eivät vaan kasva yhtä kovaa vauhtia. Sitä yritettiin nyt tasottaa ja melko hyvin siinä onnistuttiinkin. Mysteeriksi kuitenkin jäi miten tämä oikein syntyy. Onko kellään muulla vastaavaa ongelmaa? Entä mitään kikkojen sen estämiseksi?

photos: Sara Vanninen

7 comments
6 likes
Prev post: Mini outfit – Pink and sparkleNext post: Knotted sleeves

Related posts

Comments

 • Ada

  December 15, 2016 at 17:49
  Reply

  Mistä tuo ihana takki on? :)

  • Kaisa
   to Ada

   December 15, 2016 at 22:07
   Reply

   Tää on Saran :) muistaakseni Gina Tricotista!

 • Jasmin

  December 15, 2016 at 20:58
  Reply

  Ainakin Nude-blogissa on kamppailtu saman ongelman kanssa. http://www.lily.fi/blogit/nude/invisibobble-ja-hiusvaurion-arvoitus :) Et kyllä kuvissa usein pidä ponnarilla hiuksia, mutta entäs kotona? :)

  • Kaisa
   to Jasmin

   December 15, 2016 at 22:08
   Reply

   Kotona pidän kyllä kieltämättä aina kiinni :D ja varmaan muutenkin 90% ajasta. Puhuttiin tästäkin kampaajan kanssa ja yritän ponnarin sijaan nyt suosia kilpsiä, joka olisi ehkä vähän hienovaraisempi :)

 • ell

  December 15, 2016 at 21:59
  Reply

  Mä oon tässä kampaajan duunia tehneenä ja monia samanmoisia, takaa katkeilleita hiuksia nähneenä, tullu siihen tulokseen, että kun hiukset jää esimerkiks takin tai huivin alle/väliin, ne hankautuu siellä aika pahasti ja näin ollen sit katkeilee just siitä kohden paljon helpommin. Mene ja tiedä pitääkö tää paikkaansa, mut näin mä veikkaisin! Itelläkin meinaan tuppaa just tuolta takaa katkeilemaan ja mulla nimenomaan on usein hiukset just vaikkapa takin alla.

  • Kaisa
   to ell

   December 15, 2016 at 22:10
   Reply

   No mulla myös :D ja kaulaliinaalla oikein rutistan ne sinne väliin. Pitää ilmeisesti hieman varoa tätäkin. Hyvä pointti, empä olisi tullut ajatelleeksi :) kiitos!

 • P

  December 19, 2016 at 15:31
  Reply

  Karkkipäivän Sanni juuri postasi kanssa samanlaisesta ilmiöstä täällä ja on tutkituttamassa mistä tämä johtuu! http://blogit.kauneusjaterveys.fi/karkkipaiva/matkalla-hiusakatemiaan/ Mulla on kyllä kampaaja sanonut samaa, luulin että syypää oli se että itse samoihin aikoihin olin leikannut hiuksia, mutta nyt kyllä epäilen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *