Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NRJ fashion awards 2011

Tänän vuonna NFA oli minulle vähän eri tavalla jännittävä kokemus, kuin viime vuonna. Viimeksi jännitin vain ekaa kertaa blogin kautta saatua kutsua ja itse tapahtumaa. Nyt jännitin tosissani, sillä olin yksi onnekas kilpailunäytöksen suunnittelija. Aiheeni oli “hiding in the spotlight” ja ideologia perustui yöeläimiin, jotka piiloutuvat valoilta. Syvempi ajatusmaailma pohti maailmassa tapahtuvia asioita ja miten ne ovat vaikuttaneet pukeutumiseen. Enää ei suojauduta säältä hupuilla ja korkeilla kauluksilla, vaan ne ovat arkipäivää. Ihmisissä on herännyt tämä sama eläimellinen vaisto piiloutua maailman pahalta (kuulostaako pikkasen kliseiseltä :D). Ehheh joka tapauksessa tässä tulee illalta ja pääasiassa meikäläisen töistä kuvia:

Paras ystävänikin pääsi tulemaan paikalle, jee <3Oma työni oli siis nimeltään Hiding ja näytti tältä:Ensimmäinen asukokonaisuus koostui viitasta, joka oli tehty villakankaasta, lyhyt karvaisesta mohair-kankaasta ja keinonahkasta. Erikoista olkapäinen ja etuosan cut-outit ja hupun käsintehdyt laskokset. Alla oli valkoinen maksihame (100%silkkiä), joka oli jaettu vaakasuoriin paloihin, joista osa oli läpinäkyviä ja osa ei.Työni musiikkina toimi Sleeping at last-Ghosts, joka kertoo kauniista aaveista. Minusta se sopi aika passelisti tähän.Toinen asukokonaisuus koostui 2-kerroksesta mekosta, joista päälimmäisessä oli haaleat printit. Se oli samaa kangasta kuin edellinen mekko ja kaulassa oleva kaulus oli organzaa. Printti on digiprintterillä painettu ja mekon helmoissa kulkee siimaa, joka saa siihen aikaseksi nuo laineet.Kilpailun voitto tuli puoliksi meidän kouluun, vaikka minulla ei siihen valitettavasti ollut osuutta. Joka tapauksessa voittaja siskosten työ oli minustakin huippu ja itse asiassa oma suosikkini muista töistä. Yhdistelmänä laukku/kenkä&vaatesuunnittelija oli loistava. Onnea vielä :)Ilta päättyi Casa Largon tapaksille ja sangria kannuille. Oli kyllä ikimuistoista :)

kuvat: minä/sisko, Ellit-plaza , Janni-just my imagination

Kiitoksia vielä kaikille kuvista, erityisesti Jannille :) nyt saan koottua portfolioon hyvän jutun tästä. Vielä olisi video matskua näytöksestä, jos kiinnostaa. Nyt on ensimmäinen näytös koettu ja hamuan tuttuun kyltymättömään tapaani lisää. Olen mahdollisesti liiankin kunnianhimoinen näissä jutuissa, mutta ehkä se on vaan hyvä asia.

Nyt lähden moikkaamaan iskää Kotkaan ja viemään vähän isänpäiväksi herkkuja. Mahtavat viikonloput kaikille!

xoxo Casey

8 comments
0 likes
Prev post: Chicken pie for the mindNext post: No more empty vase

Related posts

Comments

 • Peeta

  November 12, 2011 at 21:39
  Reply

  Upea mallisto! Ja oikein mainiolta alulta uralle tämä vaikuttaa :) Hyvä sinä!

  • Casey
   to Peeta

   November 12, 2011 at 21:56
   Reply

   Oi kiitos :) toivottavasti pääsen jatkossa tekemään uusia suunnitteluja, vaatteita ja näytöksiä, on nimittäin ihan meikäläisen juttu se on satavarma!

 • yoyoyoulu

  November 13, 2011 at 12:05
  Reply

  Upeaa, upeaa, upeaa! Paljon onnea uusien mahdollisuuksien suhteen :) Näitä luomuksiasi katsellessa tuli mieleen, että haluaisitkohan tehdä jonkinlaisen postauksen tämän vuoden pikkujoulumuodista? Tai vaikka sanoa tässä vaan ihan muutaman sanasen, siis omasta näkökulmastasi..

 • Iina-Maria

  November 13, 2011 at 21:02
  Reply

  VAU! Sulla on todellista taitoa ja potentiaalia. Toivottavasti ura lähtee vielä kunnolla käyntiin ja me kuullaan susta tulevaisuudessa! :-)

 • Riikka

  November 14, 2011 at 10:52
  Reply

  Mä pidin tosi paljon sun mallistosta! Ihan huikeita, susta kuullaan vielä ;)

 • Masbou

  November 14, 2011 at 16:28
  Reply

  Miksei Tuksu päässyt lavalle? Kantavuus ei olisi riittänyt?

 • Millabella

  November 14, 2011 at 17:20
  Reply

  moi! pääsin kans katsomaan awardseja, ja tykkäsin sikana mallistostasi! siellä oli tasan tarkkaan kaks, jotka mulla erityisesti jäi mieleen: tämä sun ja ballet! aivan upee! malli näytti supersiistiltä nostaessaan kädet sivuille! gorgeous! :) musiikki oli kans ihanan mystinen!

 • MouMou

  November 15, 2011 at 12:02
  Reply

  Moikka!:) Laittelen parhaillaan sun Facebookin Inboxiin noita kuvia. Ne menevät varmaan others-kansioon, kun ei olla kavereita siellä, joten kurkkaa, tuleeko perille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *