Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oldies

Odottelen täällä apujoukkojen saapumista, jotta pääsen kunnolla siivous- ja leivontahommiin. Huomenna tosiaan vietetään tytön ristiäisiä. Sain tänään viimeisteltyä hänen juhlamekkonsa ja siihen sopivat asusteet. Varsinaiseen kastehetkeen meiltä löytyy suvun kastemekko, mutta sen jälkeen vaihdetaan toinen asu. Voisin näistä kertoa hieman enemmän huomenna.

Tässä alla muutamia kuvia vuosilta 2010-2012. Hauska seurata miten oma pukeutumistyyli, kuvaustyyli ja ehkä myös kuvien laatu on kehittynyt. Näiden joukosta löytyy kyllä asuja, jotka voisin yhä vetää päälle. Seassa on myös vaatteita, jotka ovat edelleen kovassa käytössä ja paraatipaikalla vaatehuoneessani. Ja vaikka olen viihtynyt lyhyissä hiuksissa suhteellisen hyvin, saavat nämä kuvat kaipaamaan pidempää kuontaloa. Onneksi kasvu on ollut kiitettävän nopeaa ja hiukset ylettyvät jo solisluiden ylitse. Ensi kesänä voidaan taas puhua pidemmästä tukasta…

SI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESOLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIESSI MODA OLDIES

kuvat: arkisto 2010-2012

 

22 comments
1 like
Prev post: H&M SS14Next post: Two dresses for one baby girl

Related posts

Comments

 • piupali

  February 8, 2014 at 14:18
  Reply

  En halua lannistaa, mutta kuten varmaan tiedätkin niin muutama kuukausi synnytyksen jälkeen useaa meistä kohtaa hiuskato. Itsellä hiuksia tippui aivan järjetön määrä, koko kämppä oli täynnä irronneita hiuksia! Onneksi vaihe menee ohi - nyt haasteena on älytön määrä muutaman sentin pituista tukkaa pitkän seassa. Huoh! En ymmärrä miksi näin on asiat luotu :D

  • casey
   to piupali

   February 8, 2014 at 14:45
   Reply

   Juu, tähän olen yrittänyt valmistautua niin hyvin kuin mahdollista (lähinnä henkisesti siis). Hiukset ovat paksuuntuneet älyttömästi raskausaikana, joten onneksi on jotain mistä lähteä. Toivon silti ettei hiuksia lähde samalla tavalla kuin vuosi sitten, enkä joudu leikkaamaan lyhyttä :) mutta katastrofaalisen hiustenlähdön kerran kokeneena uskon "selviäväni" tästäkin. Ne kasvavat takaisin yllättävän nopeasti!

 • Emma

  February 8, 2014 at 14:43
  Reply

  En tiedä onks ne nuo hiukset vai muuten olemus, mutta jotenkin nykyään sinä lyhyissä hiuksissa, "nykyisellä" tyylilläsi olet paljon aikuisempi ja mun mielestä lyhyempi tukka sopii sulle tommosta älypitkää reilusti paremmin! Ihan kun näissä kuvissa olis joku teinisinä :-D

  • casey
   to Emma

   February 8, 2014 at 14:49
   Reply

   Tästä olen kyllä samaa mieltä! Ylipitkä tukka on nyt nähty ja sitä en enää tavoittele. Noissa kuvissa hiukset ovat vielä tosi huonossa kunnossa :/ Kumminkin vähän pidemmät hiukset haluan, jotta esim. kiharat näyttävät kivoilta :)

 • Juuls

  February 8, 2014 at 14:56
  Reply

  Tälläisiä vanhoja kuvia on kyllä kiva katsoa, mutta mielenkiintoisempi postaus olisi ollut jos olisit edes vähän avannut kuvia. Esimerkiksi milloin otettu, käyttäisitkö edelleen, mitä muuttaisit. Omasta mielestäni tälläiset postaukset jossa on vain kuvia toisensa perään ovat hieman tylsiä. Tosin sinun blogissa nekin menettelee, koska saan hurjaa inspiraatiota tyylistäsi :) osaat niin hyvin pukeutua niin että asu on hieman erikoinen ja siinä on joku "juttu" mutta silti tyylikäs. Blogisi on ehdottomasti suosikkini ja voin kun itsekkin osaisi yhdistellä vaatteita samoin. :)

  • casey
   to Juuls

   February 8, 2014 at 15:09
   Reply

   Hei kiva kuulla, että tykkäät :) tämmöisistä kommenteista saa aina lisää intoa bloggaamiseen, kuten myös rakentavasta palautteesta! Itsekin ajattelin ensin avata kuvia muutamilla lauseilla, mutta nyt on aika hieman kortilla vauvan ja ristiäistouhujen keskellä! Pidän tämän mielessä ensi kerralla :)

   • Juuls
    to casey

    February 8, 2014 at 15:33
    Reply

    Tuossa tilanteessa kiire hyvin ymmärrettävissä :) pitänee yrittää ainakin suosikkiblogeihini useammin kommentoida. Vähän vain olen aloittelija tässä kommentoinnissa. Mutta ehkä se tästä lähtee :) Ps. täälläkin kärsitään hiusten lähdöstä ja jouduin reilu vuosi sitten kesällä leikkaamaan pitkän puoleen selkään yltävän tukkani polkaksi. Nyt jo myös tukka kasvanut ja yltää jo yli olkapäiden mutta paksuus on alle puolet siitä mitä ennen. :( nyt tutkitaan asiaa ihan lääkärissäkin vaikka luulen että reagoin vain fyysisesti läheisen ihmisen kuolemaan tällä tavoin. Aina kun olen reagoinut stressiin fyysisesti, tosin en koskaan näin. Mutta kai se on hyvä tutkia. Ja hyviä ristiäisiä! Toivottavasti kaikki menee onnistuneesti. :)

    • casey
     to Juuls

     February 9, 2014 at 08:37
     Reply

     Tiedän niin tunteen, kun juoksentelet lääkäristä toiseen etsimässä vastausta tuohon "pieneen kosmiseen haittaan", joka kuitenkin pahimmillaan raastaa sisältä niin kauheasti, että meinaa hulluksi tulla. Minullakin stressi yhdessä parin muun tekijän kanssa oli todennäköisesti hiustenlähdön taustalla. Sen poistaminen pahimman sulkasadon aikaan tuntui ylivoimaiselta. Helppo sitä on sanoa, että älä stressa. Voimia ja iso halaus sinne <3 sinulla on vielä stressin taustalla noin murheellinen asia, joten ei ihme, että kroppa reagoi. Kyllä ne pikku hiljaa sieltä takaisin kasvaa, suosittelen kyllä ravintolisiä mikäli haluat nopeampia tuloksia :)

     • Juuls
      to casey

      February 9, 2014 at 10:16
      Reply

      Kiitos <3 ehkä se tästä paranee... Onneksi on (loput) perheestä ja ystävät ympärillä. <3 Mitä ravintolisiä sitten suosittelet? Itse yritin käyttää sinkkiä mutta kun se piti aina ottaa ruokailun yhteydessä ettei aiheuta pahoinvointia niin meni hankalaksi ja unohtui helposti säännöllinen ottaminen..

     • casey
      to Juuls

      February 10, 2014 at 22:35
      Reply

      Perhe ja ystävät ovat tuossa kohtaa tärkeimpiä <3 Annahan itsellesi nyt aikaa toipua ensin henkisistä haavoista ja yritä olla murehtimatta hiuksia (tiedän miten vaikeaa se on). Itse otan melkoisen vitamiinicocktailin joka aamu, mutta d- ja b-vitamiinilla, sekä sinkillä, magnesiumilla, biotiinilla (tarpeeksi vahva! väh. 2tbl) sekä omega 3:lla pääsee jo pitkälle. Msn-jauhe on myös hyvä lisä (itse en meinaa muistaa tätä ottaa, kun pitää juomaan sekoittaa). Toivottavasti näistä oli apua :) Tärkeintä on kuitenkin hyvä ja monipuolinen ruokavalio sekä stressitön olo!

 • Reetta V.

  February 8, 2014 at 17:04
  Reply

  Ihana tuo toinen kuva!

 • Nepa

  February 8, 2014 at 18:18
  Reply

  Siis apua miten pitkään mä oon sun blogia seurannut ku muistan ihan tarkkaan noi kuvat! :D Ihania ristiäisiä!<3

  • casey
   to Nepa

   February 9, 2014 at 08:38
   Reply

   Hah hieno juttu! Tai siis huono, jos et näistä samoista vanhoista saanut enää mitään irti :D

 • inkkudaa

  February 8, 2014 at 20:54
  Reply

  Omg! Ihana tuo vihreän-harmaa pusakka tossa ydessä kuvassa nahkashortsien kanssa.. mistä se on, haluun metsästää jostain tollasen!,,,, tai jos sie haluut myydä ;)

  • casey
   to inkkudaa

   February 9, 2014 at 08:40
   Reply

   Espanjasta ostin juurikin noihin aikoihin eli muutama vuosi sitten. Tuskin löytyy mistään :/ ja myydäkään en (vielä) tahdo, koska on yksi mun lempparivaatteista :D

 • MouMou

  February 8, 2014 at 21:07
  Reply

  Hitokseen ihania kenkiä! <3

  • casey
   to MouMou

   February 9, 2014 at 08:41
   Reply

   Mie pikkasen romahdin aina kenkäkaupoissa!

 • Klara

  February 8, 2014 at 23:12
  Reply

  Tsemppiä ristiäisiin! Mä itseasiassa selailin just eilen sun 2010 postauksia hakien inspistä, ja sitä kyllä löytyi :)

  • casey
   to Klara

   February 9, 2014 at 08:43
   Reply

   Kiitos ja kiitos :) kiva kuulla! Noloa myöntää, mutta sitä inspiroituu välillä itsekin omista vanhoista postauksistasi :D

 • Paula

  February 10, 2014 at 09:48
  Reply

  Ehdottomasti yksi suomen upeimmista tyyliblogeista!! Ja lyhyet hiukset tosiaan pukevat sinua upeasti! Itsekin pahan hiustenlähdön kokeneena ymmärrän kuitenkin hyvin kaipuun pitkiin hiuksiin:)

  • casey
   to Paula

   February 10, 2014 at 22:31
   Reply

   Voi kiitos <3 En millään tavalla ole enää katkera hiustenlähdöstä,vaan ehkä päinvastoin jollain tapaa onnellinen, että minulle tuli pakottava tarve muuttaa hiustyyliäni. Muutoin olisin varmasti mennyt myös toiset kymmenen vuotta samalla lookilla :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *