Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ostokriteerinä monikäyttöisyys

*Kaupallinen yhteistyö Bubbleroom

Olen vähän semmoinen tyyppi, joka tykkää pukeutua arkena samoihin vaatteisiin kuin juhlissa, jos vaan pukukoodi antaa myöten. En tarkoita tällä sitä, että perusfarkuissa juhliin lähtisin, vaan ennemminkin sitä, että minusta on kiva käyttää juhlavampia vaatteita myös arkena. Pidän siitä, että hankkimani vaatteet ovat monipuolisia ja se onkin yksi tärkeimmistä ostokriteereistäni. Minulla ei tarvitse olla monia eri asuja eri tilanteisiin, vaan voin soveltaa niitä pienillä kikoilla hyvinkin eritasoisiin menoihin.

Mikään ei ole niin inhottavaa, kun seisottaa JUHLAvaatteita kaapissa ja antaa niiden odottaa seuraavia juhlia. Hyvällä tuurilla seuraavien juhlien kohdalla en innostukaan enää vanhasta asusta samalla tapaa ja hommaan toisen toisen mokoman kaappiin seisomaan. Tällaisia tapauksia kaapistani löytyy onneksi hyvin hyvin vähän.

Niitä monikäyttöisiä sekä arkeen että juhlaan sopivia sen sijaan löytyy paljon. Näyttävät tekoturkikset ovat näin talven kynnyksellä nimenomaan niitä, joita tulee käytettyä hyvinkin erilaisissa tilaisuuksissa. Vaikka tekoturkiksia ei ehkä heti mieltäisi monikäyttöisiksi, niin ainakin minä käytän niitä huomaamattani todella paljon. Tämä kuvissa näkyvä Bubbleroomin leokuvioinen tekoturkis on tämän hetken suosikkini ja olen käyttänyt sitä tässä kuukauden sisään hyvinkin erilaisissa menoissa. Viikonloppuisin se on lämmittänyt fiinimpää asua, jonka olen valinnut lähtiessäni illalliselle (asu 1). Tavallisena arkipäivänä se on puolestaan piristänyt pidemmästä hupparista sekä puuvillaleggareista koostuvaa asua, kun olen hakenut miniä päiväkodista (asu 2 alla). Näkisin tämän toimivan päällysvaatteena myös toimistoasun tai jopa iltapuvun kanssa.

OUTFIT 1

Bubbleroom coat

Bubbleroom knit

Bubbleroom leggings

Zara shoes

Mulberry bag

Toinen vaate, jolle kertyy yllättävän paljon kertoja ja joka yhdistää näitä molempia kuvissa näkyviä asuja ovat legginsit. Tuo kaikkien muka vihaama, mutta salaa rakastama alaosa. Alkusyksystä kirjoitin täällä legginsien uudelleen tulemisesta ja olenkin huomannut leggareiden käytön kasvaneen verrattuna esimerkiksi viime kevääseen. Eikä mikään ihme, ne on jotenkin niin helpot ja kätevät kiskaista jalkaan oli kyse sitten lentomatkasta tai kauppaan lähdöstä. Pintamateriaaleja vaihtelemalla ne ovat myös todella monikäyttöiset.

Itse suosin arjessa puuvillaisia leggareita ja perus treenitrikoita. Tekonahkaiset legginsit sopivat niin ikään arkeen, mutta sen lisäksi myös iltamenoihin. Yhdistän leggarit yleensä pidempiin collegepaitoihin ja neuleisiin tai sitten pidän niitä mekkojen alla. Jos ne ovat tarpeeksi peittävää materiaalia (!) saatan pitää niitä housujen tapaan. Vaikka housumuoti suosii tällä hetkellä edelleen väljempiä ja leveämpiä lahkeita, uskon kuitenkin, että ainakin omasta vaatekaapistani tulee aina löytymään paikka legginseille. Sen verran monikäyttöiset ne ovat.

Olisi mielenkiintoista kuulla minkälaiset vaatteet teillä keräävät eniten käyttökertoja?

OUTFIT 2

Bubbleroom coat

Bubbleroom hoodie dress (wearing size L)

Bubbleroom leggings

Lost Ink boots

Karl Lagerfeld bag

8 comments
58 likes
Prev post: Asuinspiraatiota ensilumen sataessaNext post: Talon rakentamisen vaikein osuus

Related posts

Comments

 • JokiJohanna

  October 27, 2017 at 13:30
  Reply

  Molemmat asut on todella kivoja ja niissä on just sopivat yksityiskohdat, jotka pomppaavat hyvin esille, mutteivat liikaa. Toi takki on niiiiiiin ihana houkuttelisi itseänikin samoin ekan asun paita

  • Kaisa
   to JokiJohanna

   October 27, 2017 at 18:13
   Reply

   Samaa mieltä, ei ole liikaa, mut kuitenkin jotain pientä joka kiinnittää huomion :) Paidasta sen verran, että itse otin koon M, jottei se olisi ihan tyköistuva. Normaalisti mulla koko XS :)

 • jenni

  October 27, 2017 at 22:12
  Reply

  Ihana tukka! Sulle sopii jotenkin niin hyvin tämä nykyinen hiusväri :)

  • Kaisa
   to jenni

   October 29, 2017 at 14:28
   Reply

   Kiitos :) mä tykkään tästä myös ihan älyttömästi! Välillä mietityttää, että pitäisikö palata takaisin tummahkoon ruskeaan, mutta en ainakaan vielä halua tästä luopua.

 • Saratickle

  October 30, 2017 at 09:37
  Reply

  UPEEEEE!!!

 • Laura

  November 3, 2017 at 20:14
  Reply

  Niin upea olet! Ihania ja tyylikkäitä asuja ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *