Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Oversize teddy jacket

Onko kenenkään muun mielestä näissä kuvissa jotain koomista :D johtuu ehkä tuosta pikkurillin kokoisesta päästäni, joka on upotettu valtavaan huiviin ja oversize takkiin. En muista kuinka hyvin tuo takki on ollut täällä esillä, mutta käyttöä sille on tänä syksynä jo riittänyt. Alle mahtuu paksuinkin villapaita ja ainoa pieni murhe on, että näytän vähän jättiläiseltä se päällä. Tässä iässä mukavuus kulkee yli kaiken hyvältä näyttämisen toisin kuin ylä-asteella, jolloin kävelin koko talven pikkuinen napapaita kuoritakki päällä – ilman pipoa – ilman kaulaliinaa – how cool?

Tämän päivän englannin kielinen puhe sai kehuja yleisöltäkin, joten ei voi kun olla tyytyväinen. Palkkioksi sain vielä sveitsiläisiä suklaakonvehteja. Niiden innoittamana sain vihdoin silitettyä niitä pieniä palloja vaatteeseen kiinni, huomenna näätte mihin!

xoxo Casey

8 comments
5 likes
Prev post: No more empty vaseNext post: Ten travel tips for Dubai

Related posts

Comments

 • emma

  November 29, 2011 at 21:27
  Reply

  Tosi kiva asu! Toi takki on ihana, vaikka toi mitä sanoit on kyllä vähän totta :D Pää ehkä näyttää pieneltä, mutta jos takki on mukava ja lämmin, niin mitä sitten? :) http://whatamiwaitingfor-emma.blogspot.com/

 • eveliina

  November 29, 2011 at 22:04
  Reply

  oon itseasiassa kattonu samaa jo pitkään. oon aatellu että sulla on jännät mittasuhteet tai jotain. mutta ei se mitään, hyvältä näyttää silti! tärkeintä että pysyy lämpimänä:) ihana takki!

 • Tuuli

  November 30, 2011 at 17:03
  Reply

  Oot niin tyylikäs! Toi takki on <3 Niin ja kyselit jossain aikasemmassa postauksessa postaustoiveita. Jos pystyisit tekemään sellasen, missä kokoaisit muutaman asukokonaisuuden maksihameen ympärille, oisin ikionnellinen! Rakastan makseja, mut käytän aika harvoin koska se on mulle jotenki vaikeesti yhdisteltävä vaatekappale.

 • Night at Vogue

  November 30, 2011 at 19:43
  Reply

  Nätti takki!

 • sonjjj

  November 30, 2011 at 19:44
  Reply

  vitsi katoin että kuinka iso oot tohon mummeliin verrattuna mutta seisotkin tuolilla:)

 • Maija

  November 30, 2011 at 21:35
  Reply

  Niin totta. Välillä sitä miettii et näytänpä typerältä tämmösessä kunnon toppa-asussa (no ei nyt ihan mut u know :D), mut sit miettii vaan että ihan hiton sama, on paljon kivempi et on lämmin! Ja onneks muutenkin tänä talvena on semmonen aika cosy-trendi :) Tai silleen et voi ihan huoletta laittaa kunnon paksut kaulahuivit ja lämpimät kengät. Ja hei muuten! Ois niiin kiva nähä jotain kuvia susta kun olit yläasteella :D Tyyliin tyylistä jne.:D

  • Casey
   to Maija

   November 30, 2011 at 22:09
   Reply

   Aivan, mikä sen ihanempaa kun kulkea hurjissa toppavarusteissa ja lällätellä pakkaselle, joka yrittää purra ja kylmettää ihoa. Heh :) Ja noista ylä-asteen kuvista, mä en tiiä kuinka kiva niitä olis nähdä :D mut katellaan, totuus tyylittömyyden huipusta saakin sattua!

 • Vaate intoilija

  December 1, 2011 at 19:28
  Reply

  Se on kyllä yksi vanhenemisen hyviä puolia ettei tarvitse enää niin paljon ajatella sitä vaatteiden ulkonäköä. Siis ei sillä ettekö sä hyvältä näyttäis tuossa takissa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *