Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pakokeino kiireessä + arvonta

*Kaupallinen yhteistyö Pierre Robert

Kiire on se, joka saa minulle aikaan kaikista pahimman stressin. Kiireessä hermoilen ja ahdistun, mutta onneksi on olemassa eräs harrastus, joka toimii pakokeinonani kiireen keskellä. Asia, jolle löydän aina aikaa kalenterista ja johon turvaudun, kun kurkkua alkaa liika kiire kuristamaan.

Juokseminen on ollut lempiharrastukseni jo kauan. Olen ollut lapsesta asti hyvä juoksemaan (erityisesti pikamatkoja) ja se on ollut minulle vaivatonta sekä mieluisaa puuhaa. Olen myös aina ollut sitä mieltä, että se on maailman helpoin harrastus. Siihen ei tarvita kuin hyvät juoksukengät ja keliin sopivat vaatteet. Juosta voit käytännössä missä vaan ja milloin vaan. Sisälläkin, mutta siitä en itse tykkää, sillä minusta juoksemisen ihanuuteen kuuluu oleellisesti raikas ulkoilma.

Muistan joskus aiemminkin kirjoittaneeni täällä juoksemisesta ja sain silloin monia viestejä liittyen juoksemiseen talvisaikaan. Lenkkeilinkö todella ympäri vuoden ulkona? Minkälaiset varusteet valitsen talvijuoksuun? Onko kerrospukeutuminen se paras ratkaisu? Eniten kysymyksiä sain nimenomaan liittyen vaatteisiin, joita käytän talvella juostessa. Jokaiseen viestiin vastasin, mutta en ole tainnut koskaan ennen tätä ottaa täällä blogissa kantaa siihen, minkälaisia ja mistä materiaaleista valmistettuja vaatteita tykkään talvella juostessa pitää.

Tämä vuoden viimeinen yhteistyöpostaukseni Pierre Robertin kanssa on loistava sauma puhua tästä aiheesta. Elokuussa esittelin teille tämän minullekin uuden tuttavuuden, brändin joka valmistaa ihania merinovillaisia vaatteita ja asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lastenvaatteet olivat kahden ensimmäisen postauksen pääosassa (täällä sekä täällä) ja niissä kerroin enemmän Pierre Robertista, lastenvaatevalikoimasta sekä merinovillan hyödyistä. Nyt vuorossa olisi naisten villatreenivaatteet, jotka ovat lastenvaatteiden tapaan valmistettu eettisestä, mulesing-vapaasta villasta ja niissä yhdistyvät merinovillan ainutlaatuinen pehmeys sekä kosteutta siirtävät erikoisominaisuudet.

Se miten nämä nyt liittyvät minun juoksuharrastukseen talvella, niin merinovillatuotteet ovat loistava esimerkki vaatteista, jotka tekevät talvella lenkkeilemisestä mutkatonta. Kuten merinovillan ominaisuuksiin kuuluu villatreenivaatteet lämmittävät kehoa juuri sopivasti ja pitävät sen kuivana treenin aikana sekä sen jälkeen. Tästä syystä kylmempänä vuodenaikana lenkille lähtiessä valitsen aina alimmaksi kerrokseksi merinovillaisen asun.

Käyttömukavuutta lisää merinovillan joustavuus, jonka ansiosta vaatteet muotoutuvat hyvin vartaloa vasten. Tämä on itselleni urheiluvaatteita hankkiessa tärkeä kriteeri, sillä en voi sietää liian löysiä juoksuvaatteita. Merinovillaisten pitkiksien päälle puen paksummat talvijuoksutrikoot ja yläosaksi tuulta pitävän, mutta hengitävän juoksutakin. Kovalla pakkasella lisään merinovillaisen paidan ja takin väliin vielä fleecekerroksen. Kehon ääreisosat on myös tärkeä muistaa pitää lämpimänä, vaikka hikilenkistä onkin kyse, joten siksi suosin juoksusukkina paksupohjaisia merinovillasukkia ja kaulassa sekä päässä merinovillaista tuubihuivia. Monesti lenkillä hikoillessa tekisi mieli riisua päähine pois (kehon on normaali reaktio), mutta merinovillaisen tuubihuivin tai pipon kanssa en ole huomannut tätä ongelmaa. Mitä ilmeisemmin merinovilla pitää pään hikoilusta huolimatta sopivan lämpöisenä ja kuivana, jolloin ei synny pakkomiellettä riisua päähinettä kesken juoksun.

Vaikka juoksuvaatteissa minulle tärkeintä on mukava tuntu, kestävyys ja hyvät ominaisuudet, olen myös sen verran esteetikko, että annan kivasta ulkonäöstä ison plussan. Tämä ulkonäköseikka korostuu omassa arjessani erityisesti niinä kiireisinä päivinä, jolloin lenkille lähtö tapahtuu suoraan esimerkiksi lapsen omista harrastuksista tai kauppareissulta. Kuten varmasti monessa muussakin perheessä, meillä arki on aika hektistä, joten se pieni parinkymmenenminuutin ajansäästö, jonka teen lähtiessäni lenkille suoraan jostain muualta kuin kotoa, kannattaa.

Pierre Robertin merinovillaiset vaatteet ovat olleet minulla testissä elokuusta lähtien ja erityisen ihastunut olen tähän kuvissakin näkyvään pitkähihaiseen urheilupaitaan. Se päällä sopii mennä kauppaan tai lapsen kanssa kerhoon ja siitä voi sitten suoraan lähteä sitten omalle juoksulenkille paitaa vaihtamatta. Näen tämän myös täydellisenä After ski-vaatteena tulevaa talvea ja laskettelukautta ajatellen. Ehdottomasti sellainen vaate, jonka pakkaisin mukaan talviselle mökkireissulle.

Halusimme Pierre Robertin kanssa muistaa myös teitä lukijoita ja järjestää tässä viimeisen postauksen yhteydessä pienen arvonnan. Palkintona on lämpöinen yllätys, jonka voitte itse käydä valitsemassa. Kurkkaa siis läpi naisten Sports Wool-mallisto ja kommentoi tähän alle suosikkituotteesi nimi. Näin olet mukana kilpailussa. Kilpailuun on aikaa osallistua 12.11.2017 saakka. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Kilpailun lisäksi sain mahdollisuuden jakaa teille etukoodin, jolla saa -20% koko Pierre Robertin valikoimasta! Koodi KAISASPORT20 on voimassa 8.11-18.11. Edun voi hyödyntää vaikka pehmoisten joululahjojen hankintaan, joten kannattaa naisten malliston lisäksi kurkata myös miesten sekä lasten valikoimat!

141 comments
87 likes
Prev post: Testissä juuri nytNext post: 11 x tällä viikolla myönnän

Related posts

Comments

 • Jenni

  November 8, 2017 at 10:59
  Reply

  Tätä tuotetta: Merinovillainen pitkähiainen urheilupaita nearly black olen katsellut jo aikasemminkin Pierre Robertin valikoimasta. Se olisi täydellinen paita juoksulenkille, mitä olen taas syksyn tullen alkanut harrastamaan :)

 • Pilvi

  November 8, 2017 at 11:06
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita (ehkäpä industrial blue) olisi varmasti ihanan tuntuinen ja monikäyttöinen!

 • meeri

  November 8, 2017 at 11:12
  Reply

  Sait kiinnostukseni heräämään näitä tuotteita kohtaan, itsekin tykkään juoksemisesta ympäri vuoden. Suosikkituotteeni olisi merinovillainen pitkähihainen urheilupaita pink berry.

  • Kaisa
   to meeri

   November 8, 2017 at 11:30
   Reply

   Näiden puolesta voin kyllä puhua :) Juoksukin kulkee paremmin, kun on vaatetus kohdillaan!

 • Tua

  November 8, 2017 at 11:16
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita (industrial blue) tulisi tarpeeseen!

 • Emmiinasofia

  November 8, 2017 at 11:26
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black on klassisen kaunis urheiluvaatteeksi✨

 • Kipsuli

  November 8, 2017 at 11:46
  Reply

  Urheilutuubihuivi nearly black olisi täydellinen fyysistä ulkotyötä tekevälle, koska olisi tärkeää pitää kaula suojattuna eikä tavalliset huivit oikein pysy paikoillaan. Merinovilla on vielä upea materiaali.

 • Rebecca

  November 8, 2017 at 11:57
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen paita tuottaisi eniten iloa ja hyvää mieltä, talvilenkkeily kun on aina tuottanut päänvaivaa erityisesti yläosan osalta :)

 • klaara

  November 8, 2017 at 12:12
  Reply

  Tämä on suosikkini https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U20_color=pink%20berry%202-17&dwvar_U20_size=s#utm_source=simoda_blogiyhteistyo&utm_campaign=influencer_sport_wool_Q4_2017&utm_medium=textlink&start=1

 • Noora

  November 8, 2017 at 12:26
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black olisi aivan ihana talvella :)

 • Anu

  November 8, 2017 at 12:34
  Reply

  Tulipa hyvään saumaan tämä postaus, kun olen juuri säiden kylmettyä (ja elvytettyäni vihdoinkin tauolla olleen juoksuharrastuksen) miettinyt, mikä olisi paras vaatekombo viileisiin keleihin. Meillä myös arki on erittäin kiireistä kahden hulivilipojan kanssa, ja lenkille on pyrähdettävä silloin, kun siihen joku rako jostain välistä löytyy :D Suosikkituotteeni on merinovillainen pitkähihainen urheilupaita Nearly black :)

 • Maria

  November 8, 2017 at 12:41
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita blue

 • Katri

  November 8, 2017 at 12:49
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita :)

 • PäiviS

  November 8, 2017 at 12:56
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita olisi tarpeen. En juokse mutta hiihdän, viime talvena Ylläksen kirpeässä pakkasessa kaipasin jotakin lämpimämpää hartioihini.

 • Anni

  November 8, 2017 at 13:05
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset mustina olisivat täydelliset hiihtolomamatkalle Lappiin!

 • Maria

  November 8, 2017 at 14:29
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita :)

 • Pihka

  November 8, 2017 at 14:58
  Reply

  Merinovillaiset urheiluliivit kyllä herätti mielenkiinnon! En osannut ajatella sellaisia olevankaan.

 • Maijai

  November 8, 2017 at 15:06
  Reply

  Urkkaliivit!

 • Laura

  November 8, 2017 at 15:18
  Reply

  Talven lähestyessä olisi tarve tuollaisille merinovillapitkiksille värissä nearly black :)

 • Saara

  November 8, 2017 at 15:26
  Reply

  Ottaisin MERINOVILLAISET PITKIKSET NEARLY BLACK MELANGE, koska alakroppaa on niin vaikea pukea hengittävästi ja lämpimästi :)

 • Eeva

  November 8, 2017 at 15:27
  Reply

  Merinovillaiset urheiluliivit multa vielä puuttuu!

 • Ida

  November 8, 2017 at 15:37
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U20_color=nearly%20black%202-17&dwvar_U20_size=s#utm_source=simoda_blogiyhteistyo&utm_campaign=influencer_sport_wool_Q4_2017&utm_medium=textlink&start=1 Tälle olisi paljon käyttöä!

 • N

  November 8, 2017 at 16:28
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U20_color=pink%20berry%202-17&dwvar_U20_size=s#utm_source=simoda_blogiyhteistyo&utm_campaign=influencer_sport_wool_Q4_2017&utm_medium=textlink&start=1 Tämä ja tässä pinkissä värissä!

 • Teija

  November 8, 2017 at 16:46
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/naiset-vaatteet-housut-villapitkikset/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?dwvar_U2_color=charcoal&dwvar_U2_size=xl&cgid=Sport_Collection_Wool

 • Teija

  November 8, 2017 at 16:47
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/naiset-vaatteet-housut-villapitkikset/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?dwvar_U2_color=charcoal&dwvar_U2_size=xl&cgid=Sport_Collection_Wool

 • Pilvi

  November 8, 2017 at 17:13
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen värissä nearly black on oma suosikkini! Varmasti lämmittäisi talvella urheillessa. :)

 • Pilvi

  November 8, 2017 at 17:15
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita värissä nearly black on oma suosikkini! Varmasti lämmittäisi talvella urheillessa :)

 • Riiti

  November 8, 2017 at 17:21
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita on suosikkini kaikissa väreissä. Meiltä löytyy tuubihuiveja ja villapitkiksiä joka perheenjäseneltä ja olen ollut niihin todella tyytyväinen enkä voi kuin kehua merkkiä. Paidalle olisi käyttöä niin lasten kanssa ulkoillessa, lasketellessa, koiran kanssa lenkkeillessä kuin ratsastaessakin. Oikeilla vaatteilla ulkoilu on vaan niin paljon mukavampaa, ainakin tällaisen vilukissan mielestä :)

 • kaisa

  November 8, 2017 at 17:25
  Reply

  Hanneli Loungewear merinovillainen paita on mun suosikki!:)

 • sikkuralla

  November 8, 2017 at 18:03
  Reply

  Musta merinovillainen pitkähihainen paita olisi aivan ihana.

 • Soude

  November 8, 2017 at 18:19
  Reply

  Pitkähihainen paita mustana :) Korkea kaulus vetoketjulla vaikuttaa todella kätevältä, voi vähän raottaa kaulusta, jos meinaa lämpimämmällä kelillä läkähtyä! Koko merinovillavalikoima vaikuttaa kyllä sen verran mielenkiintoiselta, että täytynee laittaa tilaukseen. Koirien kanssa ulkoillessa tarvii läpi vuoden erilaisia kerrostuksia riippuen siitä mennäänkö rauhallisesti metsään, vauhdilla tiellä vai tuulessa jäällä.

 • Maija

  November 8, 2017 at 18:30
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita industrial blue värissä on todella kiva!

 • Jenni

  November 8, 2017 at 18:31
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, Pink berry.

 • Essi

  November 8, 2017 at 18:36
  Reply

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL Black tai miksei myös Blue ✌✌

 • Suvi

  November 8, 2017 at 18:54
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita (nearly black) olisi käytännöllinen ja tuli varmasti tarpeeseen!

 • Ninni

  November 8, 2017 at 19:07
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen paita mustana olisi täydellinen ratsastukseen! Osallistun arvontaan, todellakin!

 • Suvi

  November 8, 2017 at 19:53
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U2_color=charcoal&dwvar_U2_size=xl Nämä olisi ihanat talvella :)

 • tt3

  November 8, 2017 at 20:11
  Reply

  Musta merinovillapipo. :)

 • Ella

  November 8, 2017 at 20:21
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita industrial blue olisi mun valinta. Merkki on minulle ihan uusi ja olisi kiva päästä testaamaan kuinka juoksu näillä tuotteilla kulkee. :)

 • Laura

  November 8, 2017 at 20:30
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita black! :)

 • Antsku

  November 8, 2017 at 20:32
  Reply

  Merinovillainen pitkähiainen urheilupaita nearly Black tulisi todella tarpeeseen! Myös merinotuubihuivi on ollut hankintalistalla ?

 • Matilde

  November 8, 2017 at 20:58
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita pink berry on minusta ihana!❤️

 • KM

  November 8, 2017 at 21:16
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana olisi täydellinen valinta kahteen lempiharrastukseeni, maastopyöräilyyn ja juoksuun! :)

 • anna s.

  November 8, 2017 at 21:17
  Reply

  Musta merinovillainen pitkähihainen urheilupaita olisi ihana :)

 • Kaisa

  November 8, 2017 at 21:29
  Reply

  Eksyin jo aiemmin kyseiselle sivulle instagramin kautta :) kaikki naisten urheiluvaatteet kiinnosti mutta erityisesti merinovillainen pitkähihainen urheilupaita pink berry ;)

 • sr

  November 8, 2017 at 21:41
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana :)

 • Linda

  November 8, 2017 at 21:43
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black sopisi paremmin kuin hyvin :) Ihastuin kyseiseen merkkiin, kun tilasin lapselleni kasan näitä merinovillavaatteita.

 • Jeni

  November 8, 2017 at 21:48
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/naiset-vaatteet-paidat-topit-merinovillapaidat/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?dwvar_U20_color=nearly%20black%202-17&dwvar_U20_size=s&cgid=Sport_Collection_Wool Tämä paita olisi ihana! :)

 • Jenny

  November 8, 2017 at 21:48
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/naiset-vaatteet-paidat-topit-merinovillapaidat/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?dwvar_U20_color=nearly%20black%202-17&dwvar_U20_size=s&cgid=Sport_Collection_Wool Tämä paita! :)

 • Xeveliina

  November 8, 2017 at 21:55
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita olisi täydellinen talven pyörähetkiä varten.

 • siru

  November 8, 2017 at 22:03
  Reply

  Merinovillainen musta urheilupaita olisi toivelistalla.

 • hilkka

  November 8, 2017 at 22:06
  Reply

  Sininen merinovillainen pitkähihainen :)

 • Sin

  November 8, 2017 at 22:21
  Reply

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK on suosikki! :)

 • Elina

  November 8, 2017 at 22:40
  Reply

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA, VÄRISSÄ NEARLY BLACK. Todella kaunis ja klassinen. Voisin helposti pitää muutoinkin kuin urheillessa! :)

 • SannaMi

  November 8, 2017 at 22:54
  Reply

  Musta merinovillapipo :)

 • Piia

  November 8, 2017 at 22:56
  Reply

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL BLUE. Tälle paidalle olisi käyttöä talvisilla lenkeillä vauvan kanssa. :)

 • Jennihakala

  November 8, 2017 at 22:57
  Reply

  Tuo merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana!

 • Sanni

  November 8, 2017 at 23:14
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana (nearly black) olisi oma suosikkini ulkoiluun. ?

 • Emilia

  November 9, 2017 at 01:05
  Reply

  Merinovillapaita minulta jo löytyy, mutta olisi niin kiva saada alushousut kaveriksi sille. Joten tämä on suosikkini; https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U2_color=charcoal&dwvar_U2_size=xl

 • Elise H.

  November 9, 2017 at 03:00
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset nearly black melange olisi valintani, varmasti ihanan lämpimät :)

 • Laura

  November 9, 2017 at 06:31
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black :)

 • Sannis

  November 9, 2017 at 07:47
  Reply

  Naisten mustat villapitkikset, olisi huiput lenkeille ja vaelluksille :)

 • Aikku

  November 9, 2017 at 09:04
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urhailupaita Pink Berry olisi täydellinen!

 • Marke

  November 9, 2017 at 09:08
  Reply

  Merinovillaiset paita ja pitkikset olisivat kyllä ihanat❤

 • Nannil

  November 9, 2017 at 10:18
  Reply

  Valtavana vilukissana talvijuoksuvaatteet kiinnostaa, lisäksi ovat kauniit ja mielllyttävän oloiset kotonakin pidettäväksi. Lempparikseni nousi heti sinullakin näkyvä merinovillatuubihuivi ja pitkähihainen urheilupaita.

 • MARJA-LIISA

  November 9, 2017 at 10:48
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita olisi minunkin suosikkini. Ostin tällaisen miehelle, mutta itseltä puuttuu

 • Mia

  November 9, 2017 at 11:01
  Reply

  Merinovillainen Pitkähihainen Urheilupaita kiinnostaisi kovasti talven hiihtoja ajatellen :)

 • MillaR

  November 9, 2017 at 11:36
  Reply

  Oma lempparini on musta merinovillainen pipo!

 • Jonna

  November 9, 2017 at 12:14
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita mustana olisi täydellinen!

 • Emmi

  November 9, 2017 at 12:47
  Reply

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK olisi ihana lenkkeilyyn!

 • Paula

  November 9, 2017 at 14:22
  Reply

  Pitkähihainen PinkBerry joutaisi päälleni!

 • Paula

  November 9, 2017 at 14:24
  Reply

  Pitkähihainen Pink berry joutaisi päälleni!

 • Paula

  November 9, 2017 at 14:25
  Reply

  Pitkähihainen Pink berry joutaisi päälleni!

 • rar

  November 9, 2017 at 14:34
  Reply

  Suosikkini on juurikin tuo pitkähihainen urheilupaita mustana :)

 • Marika

  November 9, 2017 at 15:02
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita Nearly black olisi aivan unelma talviurheiluun! ?

 • jutta

  November 9, 2017 at 16:22
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U2_color=nearly%20black%20melange%202-17&dwvar_U2_size=s#utm_source=simoda_blogiyhteistyo&utm_campaign=influencer_sport_wool_Q4_2017&utm_medium=textlink&start=1 talven lenkkeilyyn nää olis niin hyvät :)

 • Hannnna

  November 9, 2017 at 16:49
  Reply

  Ohut ja lämmin pitkähihainen on ollutkin hakusassa. Merinovillainen paita olisi varmasti ihana myös työmatkapyöräilyyn :) joten MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL BLUE, olisi valintani :)

  • Jonna
   to Hannnna

   November 9, 2017 at 21:37
   Reply

   Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita almost black. ?

 • Heidi

  November 9, 2017 at 17:31
  Reply

  Ehdottomasti suosikki on juuri tuo sinunkin mainitsema pitkähihainen treenivillis! Tuo malli on vaan parhautta??

 • Maire-M

  November 9, 2017 at 17:47
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, sille olisi käyttöä kun lenkkeilen meren rannalla ympäri vuoden. Lasten kanssa tulee myös ulkoiltua paljon, joten lämmin välikerros on tarpeen. Nearly black on hyvännäköinen!

 • Lara

  November 9, 2017 at 18:26
  Reply

  Valintani on Sports malliston merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, nearly black. Hannele-malliston merinovillaisia paitoja minulta jo löytyykin ja ne ovat aivan ihania!

 • Eva Suokko

  November 9, 2017 at 18:53
  Reply

  Merinovillainen, pitkähihainen neule, industrial blue vaikuttaa hyvältä!

 • VeeraV

  November 9, 2017 at 18:57
  Reply

  Tämä ihana merinovillainen pitkähihainen olisi minulle tarpeellisin! https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U20_color=nearly%20black%202-17&dwvar_U20_size=s

 • Sofia

  November 9, 2017 at 19:37
  Reply

  Merinovillainen juoksupaita mustana ?

 • Tiia

  November 9, 2017 at 19:40
  Reply

  Musta pitkähihainen urheilupaita on ihana.

 • Vidia E

  November 9, 2017 at 20:15
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana on mun lemppari!

 • jennao

  November 9, 2017 at 21:15
  Reply

  https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillainen-pitkaehihainen-urheilupaita/U20.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U20_color=nearly%20black%202-17&dwvar_U20_size=s#utm_source=simoda_blogiyhteistyo&utm_campaign=influencer_sport_wool_Q4_2017&utm_medium=textlink&start=1 tämä ihana on lempparini!

 • Daphnion

  November 9, 2017 at 21:42
  Reply

  Merinopipo on ihana! Juuri sopiva reippaaseen ulkoiluun.

 • Tanja

  November 9, 2017 at 21:59
  Reply

  Talvitreeneihin: TECH BASE TOP WOMEN BLACK W/PINK

 • Anna

  November 9, 2017 at 22:37
  Reply

  Nämä pitkikset: https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U2_color=nearly%20black%20melange%202-17&dwvar_U2_size=s#utm_source=simoda_blogiyhteistyo&utm_campaign=influencer_sport_wool_Q4_2017&utm_medium=textlink&start=1

 • Sonja

  November 9, 2017 at 23:13
  Reply

  PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL BLUE

 • Emmap

  November 9, 2017 at 23:40
  Reply

  Minulla on muutama merinovillainen vaate kotona ja täytyy sanoa että se on mukavin materiaali mitä tiedän tällaisilla viileillä ilmoilla. Kaikki tuotteet on ihania, mutta valintani olisi MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN NEARLY BLACK :)

 • Bikke

  November 10, 2017 at 09:11
  Reply

  Tälle vilukissalle:pitkähihainen urheilupaita industrial blue

  • Mari
   to Bikke

   November 11, 2017 at 12:05
   Reply

   Merinovillainen pitkähihainen paita mustana olisi minun valinta!

 • Heikura

  November 10, 2017 at 11:00
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, blue! Vaikka olisi -20 niin harvoin juostessa olen tarvinnut villaista yläosaan mutta hiihtäessä kyllä hytisyttää kovilla pakkasilla?

 • Ansku

  November 10, 2017 at 11:44
  Reply

  Nearly black melange- pitkikset ovat suosikkini.

 • Minna

  November 10, 2017 at 12:56
  Reply

  Hanneli loungewear merinovillaiset olohousut olisivat aivan luksusta pitkän juoksulenkin ja kuuman suihkun jälkeen!

 • Jossu

  November 10, 2017 at 13:22
  Reply

  Suosikki: MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK Ois huippu lenkkipaita talvella

  • Terhi
   to Jossu

   November 10, 2017 at 21:23
   Reply

   Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita on suosikkini :)

 • Iines

  November 10, 2017 at 13:33
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita värissä nearly black olisi kyllä ihana talven lenkkeilykautta ajatellen!:)

 • iiiiines

  November 10, 2017 at 13:36
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita värissä nearly black olisi kyllä ihana talven juoksukautta ajatellen!:)

 • Emilia

  November 10, 2017 at 13:51
  Reply

  Pitkähihainen musta urheilupaita antaisi juuri sitä tarvittavaa juoksumotivaatiota näihin keleihin! ?

 • Lauranenn

  November 10, 2017 at 19:03
  Reply

  Suosikki juurikin tuo MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK :)

 • Tuulispää

  November 10, 2017 at 19:20
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset missä tahansa värissä olisivat pakkaspäivän pelastus!

 • Taru

  November 10, 2017 at 20:09
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset olisi ehdottomasti oma valinta!

 • Minttu-Maaria

  November 10, 2017 at 22:01
  Reply

  Musta merinovillainen urheilupaita on mun lemppari :)

 • Annu

  November 10, 2017 at 22:05
  Reply

  Tuo sinunkin päällä oleva merinovilla pusero vetoketjulla!

 • tiiu

  November 10, 2017 at 22:41
  Reply

  Naisten pitkät villa-alushousut mustana vai onko se tummanharmaa.

 • Satu

  November 10, 2017 at 22:41
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita olisi varmasti ihan täydellinen ulkoiluun ja talvilenkkeilyyn.

 • Mariem

  November 10, 2017 at 23:43
  Reply

  Merinovillaiset neraly black pitkikset lämmittäisi ihanasti talvella, neraly black käytännöllisesti :D

 • NannaS

  November 11, 2017 at 00:10
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset! :)

 • Piia

  November 11, 2017 at 00:34
  Reply

  Pitkähihainen merinovillainen urheilupaita pink berry olisi aivan täydellinen lenkkeilyyn ja pikkuisen lapsen kanssa ulkoiluun. Katselin näitä jokin aika sitten, mutta tilaaminen kuitenkin jäi. Käyttöä olisi kyllä paljon :)

 • Peippo

  November 11, 2017 at 00:47
  Reply

  Lemppari on musta merinovillainen pitkähihainen urheilupaita.

 • Henna

  November 11, 2017 at 06:15
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black!

 • Marika

  November 11, 2017 at 10:59
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset olisi oma valintani. Tulisivat varmasti tarpeeseen talven lenkeillä. :)

 • Tarjaheleena

  November 11, 2017 at 15:27
  Reply

  Merinovillainen pink berry pitkähihainen urheilupaita

 • ssini

  November 11, 2017 at 15:33
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen, tummansininen urheilupaita ois aivan ihana

 • Nelliina

  November 11, 2017 at 16:38
  Reply

  Mukana! Merinovillaiset pitkikset dark navy melange on suosikkini:)

 • Kipsu

  November 11, 2017 at 17:28
  Reply

  Mulla palelee aina jalat, joten nuo merinovillaiset pitkikset olis hyvät! Ja mitä tummempi sen parempi, eli värisuosikkina olisi varmaan charcoal tai nearly black melange.

 • sarita

  November 11, 2017 at 21:52
  Reply

  Sininen urheilupaita

 • Suvi.T

  November 11, 2017 at 22:41
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen olisi varmasti lämpöinen

 • Aura

  November 11, 2017 at 22:54
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita mustana tulisi tarpeeseen :)

 • Elsa

  November 12, 2017 at 00:16
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita

 • Sallikka

  November 12, 2017 at 00:57
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset ovat suosikkini :)

 • Salli

  November 12, 2017 at 07:53
  Reply

  Merinovillainen urheilupaita pinkki on suosikkini.

 • Salli

  November 12, 2017 at 07:54
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita on suosikkini.

 • Saana V

  November 12, 2017 at 09:11
  Reply

  Suosikkini on: MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK

 • Eveliina

  November 12, 2017 at 09:14
  Reply

  Norjassa asuessani käytin lähes poikkeuksetta merinovillaisia vaatteita. Nyt vastaavia en ole juurikaan löytänyt suomesta, joten mahtavaa että saadaan tämä merkki myös tänne! Itselle ottaisin mieluusti merinovillaisen pitkähihaisen, nearly black :)

 • HM

  November 12, 2017 at 09:35
  Reply

  Pitkähihainen urheilupaita sinisenä olisi mieleeni.

 • ansu88

  November 12, 2017 at 10:20
  Reply

  Mukaan! Tummat pitkikset olisi hyvät!

 • Nannil

  November 12, 2017 at 10:28
  Reply

  Ylläsi oleva merinovillahuivi ja paita olisivat täydelliset tälle vilukissalle, pehmeää ja kaunista ulkoiluun ja kotoiluun.

 • Iisa

  November 12, 2017 at 12:39
  Reply

  Talviulkoiluun merinovillaiset pitkikset:)

 • Iisa

  November 12, 2017 at 12:40
  Reply

  Talviurheiluun merinovillaiset pitkikset:)

 • Mia

  November 12, 2017 at 15:01
  Reply

  Kiva ja ajankohtainen postaus itselleni! Viiden vuoden juoksutauon jälkeen halusin kunnolla panostaa juoksuharrastuksen aloittamiseen ja ostin urheilukaupasta juuri ne kengät, jotka tuntuivat jalkaan parhaimmalta. Kengät ovat jalkaan täydelliset, mutta haluaisin vielä panostaa vaatetukseen, sillä huono paita kostuu ja kylmettää. Siksipä tuollainen merinovillainen pitkähihainen paita olisi hyvä lisä omaan juoksuvaatetukseen.

 • piitu

  November 12, 2017 at 16:37
  Reply

  Pitkikset!

 • Hanneleena

  November 12, 2017 at 17:19
  Reply

  Merinovillaiset pitkikset mustana tai tummanharmaana :)

 • Minna

  November 12, 2017 at 19:35
  Reply

  Naisten merinovillaiset pitkät alushousut :)

 • Miisa

  November 12, 2017 at 20:25
  Reply

  Merinovillaiset urheiluliivit ovat suosikkini! Turkoosina :)

 • Siinatar

  November 12, 2017 at 23:12
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita oli lempparini.

 • Saana

  November 13, 2017 at 02:12
  Reply

  Merinovillainen pitkähihainen pink berry olisi mainio talviurheiluun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *