Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paparazzi

En tiedä mikä, mutta joku saa mulla päässä aikaan paparazzifibat kun katsoin noita kuvia. Kaiken lisäksi mulla oli juuri semmoisia tuimia kiireisiä julkkisilmeitä kaikissa kuvissa :D Meillä olikin aika kiire ottaa nämä ettei teemu myöhästynyt junasta. Säädöt jäi valotuksen osalta vähän puolitiehen ja kaikki on aika ylivalottunutta, mutta mitä pienistä. Tommosella asulla liihottelin tänään kaupungilla asioilla ja yhden jutun parissa. Hoksasin hyvässä vaiheessa syksyä, että omistampa ehkä maailman mukavimman syystrenssin (joka sekin kyllä lisää paparazzifiilistä). Nyt pitää muistaa käyttää tuota enemmän, ennen kuin lunta tulee tupaan. Loppuun vielä pari pikku sneak-kuvaa siitä yhdestä kivasta jutusta johon palataan ensi viikolla. Sovituskoppi liittyy tähän oleellisesti ;)

moi oon kaisa, oon 14 vuotta ja mun nenä on vino koska lensin lapsena päin puupölkkyä

xoxo Casey

9 comments
1 like
Prev post: what I really did in ParisNext post: light as a feather

Related posts

Comments

 • marcella

  October 20, 2011 at 23:02
  Reply

  nice http://urbanprettygirl.blogspot.com/

 • Jade

  October 21, 2011 at 10:20
  Reply

  Mageet kuvat ;) Viimeinen papaeazzikuva varsinkin!

 • sara

  October 21, 2011 at 16:43
  Reply

  hei osaisitko suositella jotain hyviä ruokablogeja (muistan että oot maininnu lukevasi useempiakin)? mieluiten sellaisia jossa reseptit ois jotain suht simppeleitä mitkä ei vaadi ammattikokkiutta:D

 • Taija

  October 21, 2011 at 21:25
  Reply

  Heippa! Toivoisin että voisit vastailla mulle pian, tarviin sun apua! :) Löysin nimittäin kirpparilta ihanan takin, mutta se on hitusen liian suuri. Onko tällaista mahdollista pienennyttää siististi ja onko iso/kallis työ? Vähän kiirus asian kanssa, koska oma kirppispöytä loppuu kohta ja pitäisi ehtiä laittaa tuo sinne myyntiin sitten jos pienennytys tulee liian kalliiksi. Kiitos jos ehdit vastailla! :)

  • Casey
   to Taija

   October 21, 2011 at 22:40
   Reply

   riippuu hurjasti siitä mistä kohtaa sitä pitää pienentää ja paljon. Jos esim. olkasaumoja pitää pienentää on se paljon suurempi työ. Hinta riippuu sitten työn määrästä ja matskun vaikeudesta. Jos se olisi joku vuoriton takki niin varmasti ihan kohtuu hintainen homma, mutta vastaavasti joku paksu turkis/toppa ja paljon muokattavaa niin aika kalliiksi tulee. En ihan helposti lähde kirppistakkeja itsekään pienentämään, eivät ole sen hinnan väärti :)

   • Taija
    to Casey

    October 21, 2011 at 23:34
    Reply

    Kiitos vastauksesta! Villakangastakki ja jonkinlainen vuorikangas siinä kyllä on. Rintojen kohdalta oikeastaan vain iso, mutta se on sitäkin häiritsevämpi kohta pussittaa. Harmittaa, hinta oli kyllä pieni mutta rakkaus takkiin on sitäkin suurempi. Argh, en tiedä mitä tekisin tämän kanssa! :/

    • Casey
     to Taija

     October 22, 2011 at 10:00
     Reply

     Jos lähellä on joku ompelija tms. kannattaa käydä kysymässä arvio hinnasta.näin saat mielenrauhan,eikä se maksa mitään:)

 • Niina

  October 22, 2011 at 17:02
  Reply

  Mahtava trenssi..

 • Peeta

  October 23, 2011 at 13:40
  Reply

  hehee toi vika kuva teksteineen, söpö :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *