Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pariisin syksy 3

Seuraavat Pariisipäivät painottuivat selkeästi enemmän tavarataloihin ja kaupoille. Keskiviikkoisten messujen jälkeen lähdettiin tutustumaan Lafayetten (3x), Printempsin (3x) ja Citadiumin tavarataloihin. Oli suhteellisen vaikuttavana näky, kun seitsemän mahtavaa tavarataloa seisoivat ihan korttelin sisällä. Välistä löytyi tietysti myös pikku putiikkeja, joissa oli huomattavasti vähemmän tungosta. Mieleenpainuvimpia juttuja olivat varmasti Lafayetten kultakoristellut parvet ja mahtava katto. Kauppojen lisäksi päiviin mahtui mm. piknikki Eiffelin puistossa, lisää nähtävyyksiä, kiertelyä pitkin Seinen vartta…

Näin sujuivat Pariisiviikon keskimmäiset päivät. Vielä olisi yhden postauksen verran aineksia ja ainakin hiukan lisää Eiffeliä, Louvrea, Champs Elyseetä ja Sacre Coeuria on siis tulossa. Olisin tämänkin postauksen laittanut jo aikaisemmin, ellei kuvien lataamisessa olisi ollut jotain vikaa. Eilen en nimittäin pystynyt lisäämään ainuttakaan ja kirosinkin koko koneen ja wordpressin.  Tänään elämä hymyilee ja saatte ihastella näitä miniatyyri Pariisi-kollaaseja.

Nyt koululle päin,

xoxo Casey

4 comments
1 like
Prev post: soft and shinyNext post: i whip my hair back and forth

Related posts

Comments

 • Sofié

  October 5, 2011 at 07:38
  Reply

  Hei! Aivan ihania Pariisin kuvia! Millä ohjelmalla olet muuten tehnyt nämä kollaasit? :)

  • Casey
   to Sofié

   October 5, 2011 at 09:14
   Reply

   Kiitos :) kollaasit teen yleensä illustratorilla ja photarilla, kuten nämäkin tein. Joskus tuli käytettyä coreliakin :)

 • Elle

  October 5, 2011 at 10:50
  Reply

  Noi kuvat on kyl niin pieniä ettei oikein selvää saa. :( Ei haittaa vaikka tulis kuvien osalta kilometripostaus, kunhan ne on iso0ja!

  • Casey
   to Elle

   October 5, 2011 at 13:37
   Reply

   Tätä vähän pelkäsinkin! oli vaan kivempi laittaa välillä pieniä kuvia. Viiminen postaus on kyllä tulossa isoilla, eli ei hätää :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *