Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantai ja pari random juttua minusta

Olen kuulemma ihan äitini (ja hänen äitinsä) näköinen, mutta nauraessa näytän ihan iskältäni. Iskän hymy siis mulla!

Minua nolostuttaa jos ihmiset antavat esimerkiksi istuinpaikkansa minulle raskauden vuoksi, vaikka se toki ihana ele onkin. Viimeksi eilen pressitilaisuudessa nolostuin, kun minua varten haettiin erikseen tuoli.

Raskauteen liittyen, olen tällä hetkellä täysin on/off-tyyppi oli kyse sitten töistä, arkijutuista tai ruuasta. Joko innostun täysillä ja paahdan menemään sata lasissa tai sitten mikään ei kiinnosta ja tekisi mieli vain nukkua :D

Olen hurahtanut kesän aika kahteen pieneen “turhamaisuuteen”, nimittäin kynsien geelilakkaukseen ja yumi lashes -taivutukseen. Minulla oli ennen kynnet aina todella huonossa kunnossa, mutta nyt kiitos säännöllisten hoitolakäyntien kynnen alustat ovat siistit ja lakkaus kunnossa. Mitä tulee ripsitaivutukseen, niin otin sen alkukesästä ja ihastuin sen helppouteen. Ripsipidennykset eivät enää aikoihin ole tuntuneet omalta jutulta, mutta tästä tykkään. Harmi vain, että luin sen ottamisen oleva raskausaikana kiellettyä tai siis ei suositeltavaa. Nyt mietinkin, että ehkä parempi odottaa alkuvuoteen ennen kuin uusin taivutuksen.

Päätin aloittaa IG storyn puolella “viikon reality”-sarjan, jossa julkaisen sitä paljon toivottua täysin filtteröimätöntä sisältöä. Idea lähti viime viikon “koti juuri nyt”-haasteesta, joka keräsi hurjan suosion teidän seuraajien keskuudessa. Tänään julkaisin puolestaan haasteen vanhoista Facebook-kuvista ja ensi viikolle olen jo suunnitellut uutta reality pläjäystä. Toivottavasti tykkäätte ideasta :)

Mango skirt

Topshop shoes

RayBan sunnies

Gucci bag

Gina Tricot knit

photos: Metti Forssell, edit: me

 

2 comments
66 likes
Prev post: Leomekko ja lenkkaritNext post: Talon ulkoasun viimeistelyä

Related posts

Comments

 • Jonnz

  August 24, 2018 at 18:33
  Reply

  Haha, tää instareality on ihan parasta 😂 Nauroin ihan kippurassa noille fb kuville!

  • Kaisa
   to Jonnz

   August 24, 2018 at 18:38
   Reply

   Hei jes :D ens viikolle ideoitu jo uutta settiä :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *