Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikkusiskon päivä kuvina

Minun oli tarkoitus julkaista nämä loput ristiäiskuvat heti kakkupostauksen perään, mutta se viheliäinen flunssa kaatoi sänkyyn pahemman kerran. Empä muista milloin olisi vastaava kuumehorkka ollut, huh! Onneksi se on nyt takanapäin (kop kop) ja pääsin tänään vihdoin ihmisten ilmoille käymään. Viikon suunnitelmat menivät kyllä oman ja lasten sairastelun myötä uusiksi, mutta ei auta kuin järjestellä asiat uudelleen.

Yllä tosiaan muutamia kuvia sunnuntain ristiäisistä. Se oli kaunis päivä kaikinpuolin. Aurinko oikein tulvi sisään ja kaikki sujui hienosti järjestelyistä alkaen. Koristukseksi olin tilannut muutamia ilmapalloja ja ne muuttivatkin meidän keittiön ilmeen heti juhlavammaksi. Kakun lisäksi tarjolla oli mm. siskojeni tekemiä minipavlovia ja porkkanaleivoksia sekä kuopuksen kummin loihtimaa juustokakkua. Keittolounaan lisäksi pöydästä löytyi modernimpaa voileipäkakkua sekä noita kauranappeja, joiden suussa sulava täyte löytyy tästä viime viikon postauksesta.

Mini oli alkuun hieman mustasukkainen siskon suuresta päivästä, mutta kun hänelle annettiin tarpeeksi paljon tärkeitä tehtäviä (mm. pään kuivaaminen) ja etuoikeus kakkupöydän antimiin unohtui mustasukkaisuus. Seuraavana aamuna hän tosin ilmoitti, että nyt juhlittaisiin vuorostaan hänen ristiäisiä ja pyysi minua täyttämään kastemaljan uudelleen :D

2 comments
203 likes
Prev post: Ei vain päältä kaunisNext post: Keskeneräinen makuuhuone ja mielipiteet jakava seinän sävy

Related posts

Comments

 • Saara

  March 1, 2019 at 11:36
  Reply

  Mistä nuo ihanat rusetit ovat? Sekä kastemekon että raitamekon kanssa päässä olevat? :) Meillä on pienen ristiäiset myös tuloillaan ja rusetit vielä hakusessa :)

  • Kaisa
   to Saara

   March 1, 2019 at 12:31
   Reply

   Raitamekon kanssa oleva on Gipsy Parrot:in, heillä aivan ihania rusetteja! Suosittelen tsekkaamaan :) Ja tuon valkoisen olen itse asiassa ommellut itse minille aikoinaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *