Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pinnalla nyt: Ysärinapitus

Vihjaisinkin jo tuossa aiemmin eräästä tämän kevään/kesän minitrendistä, johon olen mennyt ihastumaan oikein kunnolla. Mikään maata mullistava juttu tämä ei ole, nimittäin kyse on napeista ja napituksesta. Itse asiassa tämä on melko helppo tuunausjuttu vanhalle vaatteelle, joten testatakseen tätä trendiä ei välttämättä tarvitse lähteä vaatekaupoille, nappikauppa riittää.

Trendin virallista nimeä en tiedä, mutta itse puhun ysärinapituksesta. Miellän tämän “button down” napituksen nimenomaan ysärijutuksi, joten siitä tämä nimi. Oleellista tässä on nimenomaan reilumman kokoiset napit ja ylhäältä asti koko vaatteen pituudelta menevät nappilistat. Trendiä voi nähdä niin mekoissa, paidoissa, hameissa kuin kaksiosaisissa seteissäkin. Napit ovat tyypillisesti rusehtavan sävyisiä “horn” -nappeja tai “tortoise shell” -nappeja. Jos sopiva vaate tuunaukseen löytyy kaapista, niin vaihtamalla napit tällaisiin rusehtaviin siitä saa nopeasti päivitettyä todella trendikkään. Veikkaampa myös, että kirppareilta löytyy todella paljon potentiaalisia diy vaatteita tähän. Mitä ysärimpi sen parempi!

Suunnittelen muuten taloprojektin hellitettyä ottavani blogiin takaisin enemmän DIY-juttuja. Mitä te ajattelette niistä? Kiinnostavatko kovasti vai ei yhtään? Toimisivatko videot tässä kohtaa parhaiten? Viime keväänä tekemääni ainoakaista farkkujen tuunausvideota on katsottu tubessa huimat 1,1 miljoonaa kertaa (no kidding !!), joten jo pelkästään sen perusteella voisi olettaa, että tuunausvideot ovat tervetulleita…

Topshop black top

River Island black dress

Miss Selfridge white dress

Topshop pale pink top

Miss Selfridge black skirt

4 comments
36 likes
Prev post: 6 x faktaa näiden vaatteiden takaaNext post: Sisäovien valinta

Related posts

Comments

 • Tua

  May 9, 2018 at 09:20
  Reply

  DIY-jutut kiinnostavat kyllä paljonkin! Itse pidän enemmän kuvien ja tekstin yhdistelmästä kuin videosta :)

  • Kaisa
   to Tua

   May 9, 2018 at 10:30
   Reply

   Hei hyvä tietää :) Videot eivät nimittäin ole se vahvin puoleni, joten kiva kuulla, jos kuvat&tekstit koetaan näissä toimiviksi!

 • Tuuli

  May 9, 2018 at 12:52
  Reply

  Myös kiinnostaa ja juurikin kuvien ja tekstin muodossa. Voisi innostaa herättelemään taas omaakin ompelu ja tuunausinnostusta.

  • Kaisa
   to Tuuli

   May 9, 2018 at 12:54
   Reply

   Hienoa :) Mä otan tän to do-listalle heti kun tuo taloprojekti helpottaa. Loppukesästä siis hihat heilumaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *