Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Punainen kuulemma sopii mulle

Jos olisin saanut euron jokaisella kerralla, kun joku toteaa, että punainen väri sopii minulle, niin olisin tähän mennessä kerännyt jo aikamoisen summan rahaa. Ei ole väliä onko minulla punainen paita, takki tai pipo päällä, kehut ovat aina taattu. Useimmiten saan kuulla punatuista huulistakin nämä samat tutut sanat. Huvittavinta tässä on se, että en itse ole koskaan kokenut vahvaa punaista minun värikseni. Silloin tällöin innostun punaista käyttämään, mutta aika vähän tämän värisiä vaatteita kaapistani loppujen lopuksi löytyy. Siitä syystä hämmennyn yhä uudelleen, kun ne harvat punaiset vaatteeni keräävät niin tutuilta kuin tuntemattomilta kehuja kerta toisensa jälkeen.

Loppuvuodesta kuvasimme erästä mainoskampanjaa ja niissä kuvauksissa minulla oli osassa kuvissa päällä yllätys yllätys jotain punaista. Huulet oli myös punattu ja tämä red on red lookki tuntui olevan kaikkien suosikki. Mitä enemmän punaista minulla on ylläni ja meikissä niin sitä parempi ilmeisesti. Kyseinen kampanja tulee tällä viikolla ulos, joten sitten pääsette arvioimaan onko punainen todellakin se the väri minulle. Toki näiden yllä olevien kuvienkin perusteella voi oman näkemyksensä antaa. Tuo punainen tekoturkis on yksi harvoista alelöydöistäni. Ihanan muhkea ja noh aika punainen :D

H&M coat

Topshop jeans

Zara shoes

Mulberry bag

photos: Metti Forssell, edit: me

3 comments
63 likes
Prev post: Pakkaskelin asu ja leffapäiväNext post: Antitalviurheilija mäessä

Related posts

Comments

 • Jonnz

  January 15, 2018 at 22:21
  Reply

  Facebookista jo kampanjan bongasin, hyvin sulle punanen sopii 😘

 • Elina

  January 15, 2018 at 23:38
  Reply

  Totta se vaan on, punainen käy sinulle kuin nakutettu. Tuo takki on kyllä mielettömän ihana! Todella hyvä punaisen sävy. Postauksen kuvat myös tosi kivoja. Erityisesti tuosta ensimmäisestä kuvaparista tuo, jossa seisot tuon mustan oven edessä.

 • Mikaela

  January 19, 2018 at 21:33
  Reply

  Yhdyn kyllä myös tähän kuoroon. Punainen sopii törkeen hyvin sulle! :D Yleensä ajattelen, et punanen on ehkä vielä parempi väri vaaleille hiuksille, mut sulle se kyl sopii tosi hyvin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *