Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE RED

SI MODA ASU DEC27 2014 5SI MODA ASU DEC27 2014 2 SI MODA ASU DEC27 2014 1

takki/coat 2HAND (Kaunotar/Finn fashion) // kengät/shoes BRUNO PREMI (Zalando*) // laukku/bag TIGER OF SWEDEN // housut/pants BIKBOK* // neule/knit SEPPÄLÄ

(*saatu/gifted)

SI MODA ASU DEC27 2014 3 SI MODA ASU DEC27 2014 4

Argh, jouluflunssa iski sitten tännekin. Mies sairasti ennen pyhiä ja niiden aikana. Minulle ja minille tauti puski päälle eilen. Ärsyttävää sairastaa lomalla, mutta toisaalta ihanaa, että satuimme olemaan edelleen vanhempieni luona, jossa auttavia käsiä riittää. Oma olo tuntuu jo paljon paremmalta, kiitos 3,5 tunnin päiväunien. Niihin ei ehkä olisi ollut mahdollisuutta kotona. Tyttökin jaksoi tänään illalla jo leikkiä, joten eiköhän tässä olla molemmat menossa parempaan suuntaan.

Nämä kuvat ovat otettu ennen pyhiä, jolloin lunta (eikä tautia) vielä ollut. Kylmä sen sijaan oli jo ja siitä syystä yrityksemme mennä kuvaamaan merimuseon katolle tyssäsi heti alkuun. Tyydyimme jäämään tähän alas ja nappaamaan nopeasti muutamat hassut otokset. Päällä oli pitkästä aikaa punainen takkini. En yleensä säilytä vaatteita, joille kertyy vuodessa käyttökertoja alle viisi, mutta tästä en vain raaski luopua. Punainen väri on ihanan pirteä lisä vaatekaappiini ja takki ilahduttaa minua joka talvi olemassa olollaan. Ehkä sen malli on myös sen verran klassinen kultaisine seilorinappeineen ja materiaali laadukas, että tulen omistamaan takin myös toisen ja ehkä kolmannenkin vuosikymmenen ajan.

2 comments
2 likes
Prev post: This time of yearNext post: 10 x First birthday

Related posts

Comments

  • Rebecca

    December 28, 2014 at 00:03
    Reply

    Sulla on kyllä aivan ihana tyyli ja upeita vaatekappaleita! Jos omaisin yhtä timmin vartalon, käyttäisin varmasti samantyylisiä vaatteita. Edellisen postauksen kultainen toppi ja musta hame oli aivan ihana jouluasu :) Hyvää loppuvuotta teille, ja onnea alkavalle vuodelle :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *