Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Syysmuodin veikein kuosi

Klassisten raitojen ja juuri nyt pinnalla olevien ruutukuosien lisäksi kannattaa syksyllä pitää mielessä myös eräät vähän pehmeämmät muodot, nimittäin pilkut ja pallot. Useammassa AW17-18 näytöksessä nähdyt leikkisät pyöreät kuosit löytävät varmasti tiensä monen merkin ja ketjun valikoimiin syksyn saapuessa. Hillityimmillään se näyttää juurikin tältä kuin näissä kuvissa, mutta jos sitä haluaa kunnolla revitellä voi siirtyä pilkuista isompiin palloihin ja käyttää kuosia niin vaatteissa kuin asusteissakin (kuten vaikkapa Balenciagan näytöksessä).

Syksyllä pilkkujen ja pallojen väritys on hyvin mustavalkoista, mutta arvelen, että tulevissa kevät näytöksissä nähdään värillisiä pallokuoseja. Muotiviikot häämöttävätkin jo ihan kulman takana, joten saa nähdä osuuko arvaukseni oikeaan.

Kappahl top

Zign shoes

H&M skirt

Karl Lagerfeld bag

Le Specs sunnies

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

2 comments
71 likes
Prev post: Lomalta paluu – mistä löytää motivaatiota?Next post: Festarityyli 2017

Related posts

Comments

 • Minä

  August 10, 2017 at 08:50
  Reply

  Ihana pusero. Yritin ettiä sitä Kappahlin sivuilta, mutta en löytänyt?

  • Kaisa
   to Minä

   August 10, 2017 at 10:02
   Reply

   Hmm. Tää on varmaan kuulunut kesämallistoon, mutta saattaa toki löytyä viel myymälöistä. Löysin nettikaupasta vaan valkoisena vastaavan: https://www.kappahl.com/fi-FI/naiset/topit/cold-shoulder-top/162701/ . Kannattaa ehkä sen avulla kysellä löytyykö pilkullista versiotakin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *