Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tää on kaunis päivä, olen sopivasti onnellinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko DIY // kengät Zara // laukku Bijou Brigitte

Sisko suorastaan säteili lakkiaispäivänään ja minä onnistuin omasta mielestäni vangitsemaan näihin kuviin nimenomaan sen onnellisuuden tunteen, joka paistoi hänen kasvoiltaan. Pitkä uurastus on nyt takana ja uudet jännittävät ajat edessä!

Kuvien lisäksi olen tyytyväinen myös mekkoon. Päädyimme siskon kanssa yhdessä tuumin tekemään lähes täyspitkän valkoisen mekon, jonka yläosa oli pitsiä ja alaosa liehuvaa, ohutta silkkiä. Molemmat kankaat ovat peräisin Eurokankaasta. Selkäosaan käytin Nappitalosta ostettua nyöriä. Yläosan mallia vaihtelimmekin muutamaan otteeseen, mutta onneksi valitsimme lopulta tämän v-aukkoisen vaihtoehdon. Se toi yleisilmeeseen kaivattua keveyttä ja sopi pitkänhuiskealle siskolleni loistavasti.

4 comments
2 likes
Prev post: 6x kesän suosikitNext post: Sporty casual

Related posts

Comments

 • Anna

  June 4, 2014 at 23:31
  Reply

  Oi kuinka hienoja kuvia, kaunis mekko ja säteilevä päivänsankari! Onnea siskollesi.:)

 • lellu

  June 5, 2014 at 11:50
  Reply

  Paljon onnea kauniille siskollesi:)

 • iiiina

  June 5, 2014 at 17:01
  Reply

  Vautsi, hienoa jälkeä jälleen kerran! Tekemäsi vaatteet ovatkin blogin parasta antia. Täytyykin udella, että teetkö vaatteita tilaustyönä? Juuri nyt ei ole tarvetta, mutta tulevaa varten kyselen...:)

 • Miaminttu

  June 6, 2014 at 12:12
  Reply

  Ihan mieletön mekko! Tuntuu ihan hurjalta, että joku saa itse omin kätösinsä aikaan jotain noin kaunista :) Kaunis on ylioppilaskin, onnea hänelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *