Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

@Tahko

SI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOSI MODA TAHKOKohta on viikko vierähtänyt täällä Tahkolla. Ei olla mitään ihmeellistä tehty, vaan oltu ja nautittu. Jokin osa minusta tahtoo jo takaisin Helsinkiin. Vielä on kuitenkin pari päivää reissua jäljellä ja aion kyllä ottaa niistä kaiken irti.

Torstaina vaihdettiin mökkiä ja tänne tuli iso joukko meidän kavereita. Eilen oltiin koko porukalla ulkona. Tänään vähän väsyttää. En ole jaksanut pahemmin kuvailla mitään. Osittain siksi, että olen ollut yhä flunssassa. Ei täällä ole kyllä ollut tarvettakaan ottaa kameraa esille. Satunnaiset instagram otokset saavat luvan riittää.

Yhtenä päivänä oli kuitenkin niin nättiä, että kävin pikaisesti nappaamassa pari kuvaa auringon laskiessa. Ne saavat nyt toimia tämän postauksen kuvituksena. Tänään olisi vielä tarkoitus mennä keilaamaan, minä haluaisin myös pulkkamäkeen.

Minulla oli myös asiaa teille. Huomenna Si Moda täyttää 3 vuotta ja ajattelin laittaa sen kunniaksi arpoa pienen synttärilahjan täällä. Palataan siis arvonnan merkeissä huomenna!

4 comments
0 likes
Prev post: NOV-DEC OutfitsNext post: Happy Birthday Si Moda

Related posts

Comments

 • Iida

  December 30, 2012 at 21:30
  Reply

  Minäkin oon menossa Tahkolle huomenna maanantaina :)

  • Casey
   to Iida

   December 31, 2012 at 00:16
   Reply

   :) kuulemma mökit on kaikki ihan täynnä uutena vuotena, saa nähdä mahtuuko huomenna rinteisiin laskemaan!

 • Milu

  December 31, 2012 at 01:49
  Reply

  Saanko ehdottaa postaustoivetta: arabian nights

 • Maria

  January 2, 2013 at 22:31
  Reply

  Niin kaunista <3 Ai että ! Tulispa tuollaiset säät takaisin.. nää loskakelit ei innosta yhtään.. tai sitten, oisin valmis jo kesään :P -Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *