Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tapahtui tänään

Heräsin aivan silmät ristissä herätyskelloon tasan kahdeksalta. Vauva on pitänyt meitä hereillä monena yönä eikä viime yö ollut poikkeus. Huh sitä on ihan unohtanut miltä väsymys tuntuu.

Puin jalkaani äitiyssukkikset, koska minulla ei ole mitään käryä minne ne “normaalit” ovat muutossa joutuneet. En tosin ole vaivautunut edes etsimään, sillä nämä joustavalla etuosalla varustetut sukkikset ovat ihan älyttömän mukavat jalassa.

Riehuin lumikola kädessä 20 minuuttia ja ennätin siinä ajassa vain ja ainoastaan kauhomaan ison lumivallin pois auton takaa, että pääsin peruuttamaan pihasta. Mistä tätä lunta oikein tulee?!!

Viihdytin uusia naapureitani lumityöesitykselläni, sillä työasuna toimi tämä yllä näkyvä kokonaisuus. Oh yes, kyllä oli naapurit varmasti kummissaan.

Nappasin aamupalaksi Espresson housesta vihersmoothien ja ison Chai Latten. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen miettinyt pitäisikö alkaa juomaan kahvia (ks. ensimmäinen kohta), mutta vielä en ole rohjennut. Joku siinä maussa tökkii ja pahasti, mutta jotain tässä pitää kohta alkaa litkimään, että hereillä pysyy :D

Kuvasin jo ihan perinteeksi muodostuneita lumipyrykuvia Saran kanssa. Miten meidän talvisille kuvaustreffeille pöllähtääkin aina näin mielettömän ihana sää? Ei vaan, en valita. Pöllyävä tiheä lumisade näyttää yllättävän kauniilta kuvissa, vaikka pyryssä seisoskelun jälkeen olo onkin vähemmän kuvauksellinen. Katsokaa nyt vaikka näitä!

Mietin kuvausten lomassa miksi sukkahousuista aina pöllähtää semmoista ihme pölyä (ihoa?), kun niitä kiskoo kesken päivän takaisin ylöspäin.

Pidin kotitoimistoa toista päivää samalla kolmen jengillä. Eli minä, mieheni ja Sara istuimme läppäreidemme kera keittiön saarekkeen ääressä. Keskustelun aiheina mm. Fyre-festivaali, sokerin haitat ja vauvan puklailut. Sovittiin, että otetaan tavaksi pitää tällainen kerran kuussa :D

Nautin äsken hiljaisuudesta ja “yksinolosta” täysillä 60 minuutin ajan minin ollessa jumpalla ja vauvan nukkuessa. Äitiarjen luksusta.

Koin päivän liikuttavimman hetken autossa aamulla matkalla päiväkotiin, kun kävimme minin kanssa seuraavan keskustelun:

-Äiti, miksi sinulla on leopardihame päällä?

– Halusin näyttää tänään kauniilta.

– Mutta äiti, sinähän näytät aina kauniilta. Oli sinulla minkälaiset vaatteet tahansa päällä ♥

photos: Sara Vanninen, edit: me

2 comments
147 likes
Prev post: Sauna suoraan PinterestistäNext post: Vauvakuplan vaiettu puoli

Related posts

Comments

 • Noora

  January 31, 2019 at 17:12
  Reply

  Ihanat kuvat😍 Minulla olisi postaustoive. Voi olla liian henkilökohtaista mutta kiinnostaa kovasti vauvan ruokailu. Imetätkö, saako pullosta vai osittainimetys? Vinkkejä/kokemuksia. Toivon että pulloruokailusta puhuttaisiin julkisesti enemmän. Kiitos!

  • Kaisa
   to Noora

   January 31, 2019 at 19:29
   Reply

   Kiitos! Aiheesta itse asiassa tulossa postausta :) viim ensi viikolla saan varmasti ulos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *