Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tontilla tapahtuu – viikko 34

Taas olisi vuorossa hieman viikkopäivitystä tontilta…

Muutama viikko sitten alkaneet pohjatyöt on tehty siihen pisteeseen, että anturanvalu on nyt valmis. Eli rakennuksen alimmainen osa, joka vie rakennuksen kuormat perusmaahan on valettu. Tämän ansiosta voidaan nyt hahmottaa talon muoto. Siellä me seisottiin “keittiön kohdalla” koko perhe ja mietittiin, että ensi vuonna syödään sitten aamupalaa tässä :D

Seuraavaksi, ilmeisesti jo huomenna, aloitetaan sokkelin eli perusmuurin valu anturan päälle. Muutaman viikon päästä perustuksien pitäisi olla valmiina ja sen jälkeen alkaakin se ensimmäinen jännittävä vaihe eli talon pystytys. Silloin tontilla tapahtuu niin paljon ja niin lyhyessä ajassa, että näitä päivityksiä on syytä tehdä vähintään viikottain, jopa useammankin kerran viikossa.

3 comments
83 likes
Prev post: Inspiroivimmat IG-tilit 2017Next post: Yksi ja sama syystrendi vuosina 2012-2017

Related posts

Comments

 • Valeäiti

  August 28, 2017 at 16:06
  Reply

  Tai sitten on sellainen raksabloggaaja niin kuin minä ettei muista päivittää mitään ja yhtäkkiä talo on pystyssä :D Tänään koitan laittaa vähän edes jotain juttua, tosiaan olisi riittänyt joka päivälle jotain raporttia elokuussa jos olisi vain jaksanut!

  • Kaisa
   to Valeäiti

   August 28, 2017 at 17:55
   Reply

   :D haha voi ei! Uskon kyllä, että siinä helposti jää päivittämiset, kun projekti hujahtaa ohi. Mä yritän kyllä nyt skarpata tulevien kuukausien aikana, kun tontilla tapahtuu paljon :)

   • Valeäiti
    to Kaisa

    August 29, 2017 at 22:13
    Reply

    Joo kannattaa ehkä :) mä kerään tässä nyt koko elokuuta kasaan ja luulen että Internetistä loppuu tila kun tämän pläjäytän tänne :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *