Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tontilla tapahtuu – viikko 44

Eilinen päivä oli harmaatakin harmaampi, mutta minulla on pitkästä aikaa mahdollisuus käydä kuvaamassa tontilla, joten kelistä huolimatta kävin nappaamassa muutamat otokset. Tällä viikolla siellä on pikku hiljaa aloitettu sisätöitä ja nyt meillä on soran sijaan lattiana styroksia. Ensi viikolla lattia eristetään loppuun ja asennetaan lattialämmitys. Lattialämmityksestä minulla tulee aina mieleen se, miten siskon kanssa pieninä nukuttiin lapsuudenkotimme keittiön lattialla, koska se oli aina niin ihanan lämmin. Tulevassa kodissamme lattialämmitys on joka puolella, joten ei tarvitse välttämättä keittiön lattialle käpertyä :D

Lattialämmityksen asentamisen jälkeen päästään valamaan itse lattia. Ikkunatkin on tarkoitus tiivistää lähiviikkoina. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että pian saadaa tähän torppaan lämmöt päälle. Jee! Ajankohta ei voisi olla parempi, sillä ilmat ovat jo selkeästi viilentyneet. Tuossa pihalla kuvatessa kylmä viima meni luihin asti ja merikin oli jo saanut pienen jääkerroksen päälleen. Tänä vuonna ei talven tulo harmita tippaakaan, sillä se tarkoittaa sitä, että ollaan koko ajan askeleen lähempänä muuttoa!

5 comments
131 likes
Prev post: Kakku, joka ei onnistunut ensimmäisellä kerrallaNext post: Joululahjaideoita 2017 + arvonta

Related posts

Comments

 • Ninni

  November 8, 2017 at 14:57
  Reply

  Onpas kaunis talo ja mitkä maisemat! Meillä on myös harkinnassa tontin etsiminen ja omakotitalon rakennuttaminen. Askarruttaa vain budjetti, sillä kun on tapana venyä. Onko teillä talopaketti jolloin on helpommin selvillä kokonaishinta projektille? Toki yllätyksiäkin saattaa tulla vastaan matkalla ja yleensä tuleekin. Tsemppiä! Varmasti ihanaa pian muuttaa omaan uuteen kotiin :)

 • Ninni

  November 8, 2017 at 18:57
  Reply

  Hei! Taisit postata keskeneräisen vastauksen :)

  • Kaisa
   to Ninni

   November 8, 2017 at 20:20
   Reply

   Hmm mulla se näkyy kokonaan, mutta näkyyköhän se sulle jotenkin eri tavalla :D Loppui siihen, että jossain vaiheessa tulossa budjetista postausta :) Pahoittelen, jos oli epäselvä vastaus, aikamoisella vauhdilla tänään kommentteihin ja meileihin vastailin, joten voi olla, että ei ollut ihan parasta tekstiä. Jos jäi jotain epäselvää niin kysy vaan ihmeessä!

 • Ninni

  November 8, 2017 at 22:45
  Reply

  Siinä näkyy minulla vaan "moikka, Ja kiitos " :) kiitos vastauksesta, jään odottelemaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *