Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tumma polkka vai vaaleampi pitkä?

Olen aina kuvitellut, että hiuksissani on ollut iät ja ajat sama väri. Malli vaihtui pari vuotta sitten pakonsanelema, mutta sekin alkaa olla taas sama tylsä pitkä, minkä aikoinaan ylä-asteella kasvatin. Arkistoja selaillessani huomasin kuitenkin selkeän eron nykyisessä tukassani verrattuna esimerkiksi vuoden 2015 keväällä otettuihin kuviin.

Nykyinen tukkani on huomattavasti vaaleampi (ja pidempi), kun taas tuolloin fiilistelin yli kasvanutta polkkaa (juuri sopivasti Lobin kulta-ajan starttaillessa) ja väri oli astetta ellei paria tummempi. Oleellinen ero on värin tasaisuudessa. Tällä hetkellä hiukset on selkeästi liukuvärjätty/balayage värjätty tummasta tyvestä vaaleisiin latvoihin, kun taas pari vuotta sitten tukka oli kokopituudelta samanvärinen.

Kevät 2015

Kesä 2016 – Talvi 2017

Molemmat tukkatyylit ovat edelleen mieleeni ja ajattelin, että olisikin ihan hauskaa kysyä teiltä, kumpi sopii mielestänne minulle paremmin? Pitkä vai Long bob? Tasainen tumma vai vaaleaksi liukuvärjätty?

Seuraavalla kampaajakäynnillä pitää ehdottomasti leikata latvoja, se kuinka paljon on vielä arvoitus, kuten on myös hiusten väri. Jollain tapaa tekisi mieli säilyttää vaalea, toisaalta taas skarppi tummatukka tuntuisi nyt hyvältä idealta. Mitään superlyhyttä polkkaa en tällä hetkellä halua leikata, vaikka nämä vanhat kuvat saavatkin hymyni huulille. Kieltämättä lyhyt(kin) tukka sopii minulle, mutta hiuslaatuni vuoksi sen hoitaminen ja laittaminen vaatii huomattavasti enemmän, mitä minulla riittää innostusta ja paukkuja.

9 comments
112 likes
Prev post: KlassikoitaNext post: At the moment

Related posts

Comments

 • sanniiiis

  April 10, 2017 at 14:36
  Reply

  Ehdottomasti toi lob, se on sulle ihan täydellinen mitta!!! Ja meinasin sanoa että ehdottomasti myös toi suklaanruskea, mutta sitten katsoin vaaleampia ja nekin näytti makeilta tossa lob-pituudessa. Ehkä toi ruskea on kuitenkin musta ihan pikkuisen kivempi, vaikka vaaleassa on enemmän semmosta ihanaa kesäloma-fiilistä.

 • Jonna

  April 10, 2017 at 16:58
  Reply

  Vaalea liukuvärjätty (vois olla kesäksi reilusti vaaleampikin kuin tuossa alaoikealla) ja lobina :) uutta freesiä lookia ja sulle sopii toi lobi paremmin!

 • Linnea

  April 10, 2017 at 17:33
  Reply

  Pitkä polkka, mutta vaaleammalla sävyllä! :-) Tuo tummakin näyttää hyvälle, mutta näin kesää odotellen oon vaaleamman värin kannalla.

 • n

  April 10, 2017 at 19:44
  Reply

  Ehdottomasti vaaleampi ja pidempi. Niin ihan luonnollinen ja raikas! Tumma on mielestäni hieman tunkkainen.

 • Mirva

  April 10, 2017 at 20:53
  Reply

  Tumma polkka :) se on ihanan raikas!

 • Mikaela

  April 11, 2017 at 00:09
  Reply

  Vitsit, molemmat näyttää kyllä kivoilta! Ehkä kallistuisin nyt kesäksi kuitenkin tohon vaaleampaan, mutta kuten aikaisemmat kommentoijat ovat ehdottaneet, lobilla! Tummaa voisi laittaa sit syksyksi. :)

 • Tami

  April 11, 2017 at 10:37
  Reply

  Polkka ehdottomasti! Se on niin freesi ja kävis sun kasvoihin. Ennen jumaloin pitkiä hiuksia mutta nykyään ne tuntuu jotenki tunkkasilta, lyhyt tukka piristää ulkonäköä niin paljon :)

 • Sofia

  April 11, 2017 at 12:20
  Reply

  Hej, vilket härligt inlägg med fina stilar! Ha en underbar Tisdag, hälsningar från Schweiz //Sofia (…http://sofiacm.com, min blogg för wellness och inredning)

 • Jeni

  April 11, 2017 at 22:43
  Reply

  Tumma lyhyempi polkka sitten syksyllä, kesäksi vaaleaa (ehkä jopa vielä vaaleampaa??) mutta ehdottomasti lobilla! Polkka on niin skarppi ja siinä mallissa vaaleampikin tukka näyttää hyväkuntoiselta ja nykyaikaiselta. In my opinion:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *