Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vanha kunnon Copycat

Kuka muistaa ajat, jolloin muotiblogeissa vilisi Copycat-lookkeja eli asuja, jotka olivat kopioitu esimerkiksi joltain julkisuuden henkilöltä tai vaikkapa näytöskuvista? Oli ihan normaalia laittaa omien asukuvien joukkoon myös se inspiraatiokuva tai ainakin linkata se tekstiin. Tällaista “kopiointia” harrastetaan varmasti yhä edelleen, mutta harvoin enää näkee blogeissa postauksia, joissa se inspiraation lähde olisi nostettu samalla tavalla esille.

Si Modan viimeisin Copycat-postaus löytyy arkistoista kolmen vuoden takaa ja sitä edellinen yli kuuden (!) vuoden takaa. Tuon vanhemman postauksen asu on kopioitu aikoinaan Olivia Palermolta, joka on kyllä edelleen yksi suurimmista girl crusheistani. Nyt julkaisemaani asua en sen sijaan ole häneltä kopioinut, vaan ystävältäni Saralta, jonka tyyli toki jaksaa ihastuttaa vuosi toisensa jälkeen yhtä lailla kuin Palermon.

Olin katsellut tätä valkoista pitsihametta ja punottua vyötä jo pidemmän aikaa Mangossa, kun bongasin ne Saran instasta. Menin samantien Mangon sivuilta katsomaan josko niitä löytyisi vielä, mutta molemmat olivat sivun mukaan loppuunmyyty. Harmittelin hetken, etten ollut aikoinaan ostanut tuotteita, mutta sitten asia unohtui. Vajaa kuukautta myöhemmin onnistuin kuitenkin bongaamaan molemmat, sekä hameen että vyön, omassa koossani Helsingin myymälästä. Pari päivää myöhemmin pakkasin ne onnellisena Pariisin reissulle mukaan, joista nämä kuvatkin ovat peräisin. Yhdistelmä muistuttaa erehdyttävän paljon Saran asukokonaisuutta ja siitä sainkin idean toteuttaa vuosien tauon jälkeen vanhan kunnon Copycat-postauksen. Kiitos inspiraatiosta Sartsa!

Mango skirt, belt and top

H&M shoes

Cult Gaia bag

Gucci sunnies

Mockberg watch

3 comments
93 likes
Prev post: Kesäloma lopuillaanNext post: Some-mietteitä toista lasta odottaessa

Related posts

Comments

 • Elina

  August 1, 2018 at 20:26
  Reply

  Aivan ihana asu!! Näytät upealta. :)

  • Kaisa
   to Elina

   August 2, 2018 at 12:07
   Reply

   Voi kiitos! Tää hameen ja vyön yhdistelmä on kyllä ihan best! :)

 • Lii L

  August 2, 2018 at 13:07
  Reply

  Tuo yhdistelmä on kyllä aika ihastuttava! Ja tuo clutch laukku toimii myös hyvin asukokonaisuudessa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *