Tietoa mainostajalle ›

Viimeinen viikko

dress ZARA (similar here) / pants GINA TRICOT (similar here) / shoes ZIGN (similar here) / sunnies RAY BAN / bag MULBERRY

Tänään pyörähti käyntiin viimeinen ns. työviikko ennen mini lomaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tulevan puolentoista kuukauden ajan täytyy sumplia työasiat ja lastenhoito hieman eri tavalla, mutta onneksi apukäsiä löytyy läheltä. Itselläni on heinäkuuksikin buukattu töitä, mutta katsotaan, jos jossain kohtaa ehtisin minäkin kunnolla lomailla. Onneksi tahti kevenee kevääseen nähden sen verran, ettei ihan täydellä höyryllä tarvitse joka päivä vetää.

Koska työkuviot elävät kahden yrittäjän perheessä jatkuvasti ovat myös kesänsuunnitelmat viime metreille asti hataralla pohjalla. Varmaa on että yksi ehkä jopa kaksi reissua länsirannikolle on tiedossa, mutta muuten mennään fiiliksen mukaan. Loppuviikosta häämöttävän juhannuksen suhteen olen jotenkin todella vaisulla päällä ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että haluisin olla ihan vaan kotona. Ehkä käydä ajelemassa illala mökille katsomaan juhannuskokkoa, mutta palata sitten kotiin yöksi. Saas nähdä mihin päädytään, lopullinen juhannusohjelma riippuu varmasti keleistäkin. Minkälaisia suunnitelmia teillä on?

Kuvituksena yksi tämän hetken suosikkiasuistani, joka on muuten täydellinen viileämpiin kesäpäiviin. Mekko+housut yhditelmää olen fiilistellyt jo täällä ja täällä, mutta se vaan sytyttää yhä edelleen niin kovasti, että näköjään ikuistan näitä asuja viikottain. Niin helppo, mukava ja trendikäskin!

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

1 comments
75 likes
Prev post: Kroatia vinkki: HvarNext post: Mini and Mom – Kesäiset siniset

Related posts

Comments

  • Sofia

    June 20, 2017 at 13:59
    Reply

    älskar skorna! Hälsningar från Schweiz //Sofia (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *