Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viimeisten viikkojen käytetyimmät vaatteet

Täällä viikko on startannut aikamoisella vauhdilla ja tälle maanantaille oli useampikin deadline. Pienoista stressiä pukkaa, mutta eiköhän tästä kaikesta selvitä kunnialla. Ajattelin keventää taakkaani julkaisemalla tänään todella kevyttä tavaraa täällä blogin puolella, eli ihan klassisen asupostauksen.

Kuvissa näkyvä takki ja neule ovat olleet viime viikkojen käytetyimmät vaatteet, joten oli ehkä aikakin esitellä ne täällä. En ole aiemmin välittänyt beigenruskeista sävyistä niin älyttömästi, mutta nykyiseen hiusväriini ne sopii mielestäni kuin nakutettu vai mitä olette mieltä? Siitä tulikin mieleeni, että huomenna on vihdoin paljon odotettu kampaaja-aika ja pääsen fiksaamaan tämän ylikasvaneen ja kulahtaneen tukan kuntoon. Ajattelin pitäytyä siinä samassa lookissa, jonka Noora minulle viime kerralla loihti. Ikinä en ole nimittäin ollut näin tyytyväinen hiuksiini ja saanut näin montaa kehua kuin viimeisen 1,5kk aikana. Ripaus vaaleaa väriä ja sivuotsis teki siis ihmeitä.

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Gina Tricot coat and knit*
Zara pants
Adidas shoes
RayBan sunnies
Mulberry bag

photos:Hanna Väyrynen, edit:me

(*gifted)

2 comments
68 likes
Prev post: Katseet keräävä lasten asustemallistoNext post: Täyteläinen manteliuunipuuro

Related posts

Comments

 • Roosa Mononen

  October 23, 2017 at 19:37
  Reply

  Siis miten upeat kuvat Kaisa! ? Ihan mieletön syvyys, pakko kysyä mikä objektiivi sulla on ollut näissä käytössä? ?

  • Kaisa
   to Roosa Mononen

   October 24, 2017 at 09:45
   Reply

   Kiitos 85mm 1.4 ART ja eron huomaa. Vaihdoin myös laajiksen samalla zoomilliseen ja nyt on ollut ihanan inspiroivaa kuvailla uudella kalustolla :) Voisinkin tehdä näistä vielä oman postauksen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *