Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Wannabe effortless chic

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAWebOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki H&M trend* // kengät Rizzo // farkut Gina Tricot* // huivi DIY // laukku 2hand

(*saatu blogin kautta)

Vannoin joskus, ettei äitiys tee minusta laiskaa laittautujaa. Ei minusta laiskaa ole tullut, mutta olen kyllä karvan verran huolettomampi ulkonäköni suhteen. Ennen saatoin uhrata hiustenlaittoon, vaatteiden valitsemiseen ja meikkiin paljon enemmän aikaa. Nyt, kun aika on kortilla, teen vain välttämättömät toimenpiteet ja sen minkä ehdin.

Useimmiten ehdin tehdä nopean päivämeikin ja valita vaatteet, jotka edes jollain tapaa miellyttävät itseäni. Mutta ne hiukset. Niitä olen tähän mennessä ehtinyt vain ja ainoastaan pestä ja harjata. Muotoilutuotteita ja rautaa olen käyttänyt tasan kerran. Hiukset tietysti tykkää, kun niitä ei ole koko ajan käsittelemässä. Kotona pidän hiuksia kiinni rennolla klipsillä ja ulos lähtiessä kietaisen ne korkealle sotkunutturalle ja suihkautan hieman lakkaa päälle. Näin talvisaikaan sitä voi myös turvautua ystäväämme pipoon ja antaa hiusten olla vaikka ihan harjaamattomina sen alla piilossa.

Olen aina ihastellut katumuotikuvissa (etenkin ranskalaisia) naisia, jotka näyttävät äärettömän tyylikkäiltä, vaikka he eivät selkeästi ole tehneet paljoakaan hiustensa eteen. Ehkä minun tyylini tuleekin tänä keväänä olemaan tämä “effortless chic”. Se, kuinka hyvältä se sitten näyttää näihin ranskattariin verrattuna, on ihan jokaisen itse päätettävissä.

15 comments
0 likes
Prev post: 2000!Next post: Kuosittelua

Related posts

Comments

 • millamainen

  January 26, 2014 at 20:00
  Reply

  Upea asu! Se on tosiaankin juuri "effortless chic". <3 :)

 • anni

  January 26, 2014 at 21:10
  Reply

  ihana asu!! :)

 • Reetta_E

  January 26, 2014 at 23:05
  Reply

  Upea kokonaisuus! :) Ihan mahtavat noi farkut. Ei ne sattuis tän kevään mallistoa olemaan? Olivatko valmiiksi rikotut tai ootko itse tuunannu? :)

  • casey
   to Reetta_E

   January 27, 2014 at 13:02
   Reply

   Kiitos :) housut ovat kyllä viime vuoden mallistosta, eli en osaa sanoa voisiko jotain vastaavia löytyä nyt. Ja revityt olivat jo valmiiksi sekä lahkeista että polvien kohdalta :)

   • Reetta_E
    to casey

    January 28, 2014 at 01:55
    Reply

    Kiitos kuitenkin infosta. :) Täytyy joku päivä lähteä kevät uutuuksia etsimään ja samalla risaisia farkkuja. :)

    • casey
     to Reetta_E

     January 28, 2014 at 20:28
     Reply

     Bongasin ainakin ginan nettisivuilta jotain vähän löysempiä revittyjä farkkumalleja, joten kannattaa käydä tsekkaamassa ne :)

     • Reetta_E
      to casey

      January 28, 2014 at 23:23
      Reply

      Kiitos tuhannesti! <3 Olenkin pe suuntaamassa Stadiin niin täytyy käydä GT:ssa kurkkimassa. :))

 • Costumen Sanna

  January 27, 2014 at 15:03
  Reply

  Mulla on tuo sama pulma, en lainkaan ehtisi/jaksaisi laittaa tukkaa! Olenkin keksinyt hyvän kikkakolmosen: laitan tukan joka aamu meikkauksen ja aamiaisen ajaksi nutturalle. Sinä aikana tukka ehtii kihartua just vähän, niin että se ei ihan roiku päätä pitkin. Laitan vielä lakkaa perään, niin laine pysyy koko päivän!

  • casey
   to Costumen Sanna

   January 28, 2014 at 20:27
   Reply

   Voi kumpa minullakin se kihartuisin vain "vähän", mutta tämä luonnonkikkura pehko menee nutturalla semmoiselle sotkulle, että se on kaukana kauniista laineilla olevasta kampauksesta :D Varsinkin näin lyhyellä pituudella tuo kikka ei omalla kohdallani toimi :/

 • mimm-i

  January 27, 2014 at 21:01
  Reply

  Taisin bongata sut just tossa asussa keskustassa ja kattelin, et ihanan rauhallinen värimaailma ja täydellinen asu muutenki! :----)

  • casey
   to mimm-i

   January 28, 2014 at 20:27
   Reply

   Kiva kuulla, että näytti livenäkin toimivalta :) Kiitos!

 • MariaS

  January 28, 2014 at 19:17
  Reply

  Ihana asu! Minimalistinen, mutta mietitty ja tyylikäs <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *