Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

White christmas gifts

Viikonloppuun on tähän mennessä mahtunut mm. lahjojen paketointia. Olen tänä vuonna hyvissä ajoin liikkeellä ja enää muutama lahja on paketoimatta. Nekin saan alkuviikosta tehtyä, kun saan sisältöön lopulliset täytteet. Päätin tänä jouluna olla ostamatta yhtää lahjapaperia tai narua. Käytin kaikki vanhat paperikassit, vanhojen luonnoslehtiöiden sivut ja häistä ylijääneet askartelutarvikkeet pakettien tekoon. Kortteina käytin erilaisia muotikuvia ja ilmaiseksi saatuja kortteja. Minusta näistä paketeista tuli oikein ihastuttavia ja toivottavasti ne miellyttävät saajiakin. Itselleni pakettien ulkonäkö on aina ollut tärkeä asia. Ei ihme, sillä äitini on todellinen paketti-esteetikko :)

3 comments
0 likes
Prev post: (Syvä)terävää analyysiaNext post: Dropped peplum

Related posts

Comments

 • Maria

  December 21, 2012 at 20:32
  Reply

  Mä ainakin huolisin ilomielin noin kauniisti paketoituja lahjoja. Upeita! :) Mitä muuten lukee tuossa lapussa, jonka teksti loppuu "more than you are naked"? Mietelausehullu kiinnostui heti. ;)

  • Casey
   to Maria

   December 22, 2012 at 16:16
   Reply

   You'll never be more than you're naked! Minusta ihana mietelause, mutt pitää ehkä miettiä kenelle sen voi antaa näin joulukorttina :D hah

 • Maria

  December 23, 2012 at 00:05
  Reply

  No kieltämättä ei välttämättä jollekin teini-ikäiselle sukulaispojalle. :D Muuten ihanasti sanottu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *